mania1220 03.02.2018 23:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2018 no to stol pokaze, w sklepie spedzilismy pnad 2hr bo nie bylam zdecydowana i dumalam, pomijajac fakt ze pojechalismy tylko zobaczyc co maja. Sklep znam ale z neta, w Toronto byl ale nigdy nie zachodzilam, otwarli kilka miesiecy kolo mojego domu wiec zajechalismy. Moze tak najlepiej, na zywiol a nie siedziec i dumac. W kazdym badz razie...pierwsze co zucila mi sie w oczy sofa, zakochalam sie, ale byl caly komplet a facet odrazu zucil sie na mnie zeby mi ja wcisnac, cene spuscil i wariowal "bierz!bierz!" - wiecie jak to jest. W koncu mu powiedzialam ze raczej za stolem sie rozgladam. zaznacze tylko ze odkad M zdecydowal ze nowy kupimy obejrzalam setki stolow i krzesel i w kazdym bylo cos nie tak, albo nogi nie te, albo kolor albo cos tam albo - jak to zwykle bywa, cos sie podoba a kosztuje tyle co maly nowy samochod jak mu powiedzialam ze stolu szukam zaprowadzil mnie do jednego (z wielu) . Stol byl ladny, krzesla tez - mialy wade - super wy[asiony wiktorianski, masa rzezbien, zaczelam sie smiac ze nie, to nie ja. I mowie mu o co michodzi mniej wiecej, wiec zaprowadzil mnie do ekranu na strone i trafil w 10tke za pierwszym razem. He he wyczul mnie! niestety nie mieli na sklepie. odda;i babace przed swietami bo stolu nie miala a chciala ten konkretny. 2 godziny debatowalam nad krzeslami stol wyglada tak dwa rozne krzesla byly o ile pierwsze mi sie podobal przod - nie podobal mi sie tyl - za duzo tego, zamieszanie na calego, jakby byl czysty to bym je wziela plus dwa obijane, w komplecie tak wygladaja znalazlam u kogos w domu te krzesla nope, zdecydowanie za duzo na tym tyle. Mam teraz tak samo - drewniana rama, z przodu material i z tylu krzyzak - znudzilo mi sie. Chcialam pozatym cale materialowe. wiec wybralam te cale z materialu. i co? i teraz kochane moje musze kupic 6 kolatek! bo z tych co kupilam 2 mi zostaja to akurat bedzie 8. predko nie bede miala stolu, musza sciagnac z US, bo sklep hamerykanski, a ludziow w tym sklepie czeka 8. Szansa jest - ale malutka ze 20 lutego przywioza. Watpie. Moge czekac kilka tygodni badz nawet kilka miesiecy, bo jak nie maja na stanie w US to musza zrobic. za to Mloda uchachana bo jej powiedzialam ze do jej nowego domu dam moj stol. Jej stol jest tragedia. cena? szkoda gadac za same krzesla 2 tys ale : cene nam obnizyl duzo nizej niz bym na necie kupowala , dostalismy za darmo dowozke, skrecanie, zabieranie opakowan po stole i krzeslach, 5 lat gwarancji na wszystko, plus dostalismy 3 flachy specyfikow do czyszczenia : do drzewa, do materialow i do skory . A na samym koncu jeszcze nam wreczyl kupon na 42$ do restauracji sprzyda sie, akurat M ma urodziny to pojdziemy obadac co tam daja bo jeszcze nie bylismy w tym miejscu nie wiem czy sie stol i krzesla podobaja, pewno nie, ale mi sie podobaja, M powiedzial ze sie nie wtraca ze mam brac co ja chce. No to wzielam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Doriko 03.02.2018 23:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2018 podobają krzesła też bym wzięła te z boczkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 03.02.2018 23:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2018 Doriko ciesze sie co prawda kurzolap i bede na czworakach wycierac ale co tam, ,mialam z takimi nogami na mysli caly czas. ale wiecie co? moja Jura sie oddala i oddala ...bo ciagle cos innego ! no ale pojemnik na mleko mam , to jakos zaczelam jest mi cholernie zimno, temp ustawiona na 24 plus kominek hula a ja cala w dreszczach, chyba mnie przewialo dzis jak lazilismy od sklepu do sklepu bo wieje jak glupie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 04.02.2018 01:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2018 Pikne, psze Pani wszystko Bardzo mi się podobają krzeła nawet te całe tapicerskie. Boczki nie są nachalne. A stół jest super. Mańka, ja bym wzięła te z krzyżakami, bo one z przodu są genialne. Zatapicerowałabym im te zady i jeszcze miejsce na kołatki by było. Śliczne są lekkie. Ta rameczka wokół oparcia cud miód. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmikka 04.02.2018 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2018 Trochę szkoda kasy na tapicerowanie nowych krzeseł. Stół bardzo fajny. Fajne gratisy dostaliście, super sprzedawca wam się trafił :) super tutaj wygląda całość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 04.02.2018 13:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2018 no wlasnie, krzesla za drogie byly zeby je niszczyc, material trzeba by bylo na ramke nabijac. Takich juz szukalam zeby nic z nimi nie robic. Mika fajnie wyglada, tylko moja jadalnia nie jest taka duza a i tak sie ciesze ze mam formalna jadalnie. Na dodatek moja jadalnia jest od strony gdzie slonca nigdy nie mam. Krzesla ktore wzielam rozjasnia mi ja, nawet w nocy. Facet powiedzial ze to kolor szary, ja szarego niezbyt widzialam - z tej samej serii maja sypialnie, pokazal mi zaglowek bo mieli w sklepie, niestety te sklepowe swiatla, reflektory kolor zawsze znieksztalcaja, ale jest jasne, awet jak w krem wpada nie przeszkadza mi bo sofke w pokoju obok i lawe mam kremowa. no takie krateczki bardzo lubia sie kurzyc, wiecie ile razy wycieram swoje krzyzaki na krzeslach? A tu jeszcze wiecej zadymy jest. pytanie tylko bedzie czy moj bufet bedzie pasowal? Nie chce go zmieniac. na zdjeciach widac ze maja do kompletu bufet ale wole swoj. Zobaczymy jak stol przyjdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 04.02.2018 14:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2018 a wiecie, te z drenianymi ramkami krzesla tansze byly, zaplacilabym pare stowek mniej za krzesla , a jednak ich nie chcialam. bufet wyglada tak a to lozko z tej samej serii ktore widzialam w sklepie material dziwny, dotykalam go, dziwny ale fajny, nie wiem co to bylo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 04.02.2018 14:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2018 ja wlasnie lubie spac na takich wysokich lozkach a M nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 04.02.2018 14:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2018 (edytowane) M wstal i przyszedl na gore, znalazl jakas strone z filmami nowa i ogladal do 4 rano ale wyszedl z telefonem na gore i mowi ze mu sms'a wyslali ze sklepu ze stol maja jednak 20 przywiezc. no i mowi - daj no papiery ze stolu, ja nawet w nie nie zagladalam, on podpisywal wszystko ja po sklepie lazilam. No ale patrzy a tam zly adres zamias 5 jest 65 numer - a nawet tyle numerow nie ma na naszej ulicy, zamiast Drive jest Street, i tylko ulica sie zgadza. By pojechali, ba, nawet nie pojechaliby by nigdzie. Edytowane 4 Lutego 2018 przez mania1220 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 04.02.2018 15:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2018 nie mowilam o ostatnim newsie Mlody leci do Californi na sesje zdjeciowa Wszystko mu oplacaja - lot, hotel, jedzenie i jeszcze mu placa za sesje nie wiem kiedy jeszcze, ale bede musiala kota wziasc do siebie. i jeszcze o mlodym....Braily - wnuczka Kathy i Ricka wyczaila naszego Mlodego na facebooku, bo wiecie jak sie ma znajomych to pokazuje wspolnych. Ja nie mam ale M ma swoje konto i Mlodego ma. Mieskala u Kathy i Ricka jak jeszcze mieszkali kolo nas, ale nie byla zainteresowana naszym Mlodym ani on nia. Od tego czasu nasz sie wyrobil zmeznial, wycwiczyl i Brailey oczy jak spodki - zaczela kombinowac jakby sie z nim poznac, nawet pytala sie Kathy czy jest na tyle ladna zeby Mlody sie nia zainteresowal i jakby tu ga dodac do swoich znajomych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joana_ 04.02.2018 15:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2018 Mania piękne zakupy, krzesła fajne dobrałaś, te z ramkami to już za dużo by było dobrego. Choć sa bardzo ładne, tak jak Pestce podoba mi się ten przód, bardziej niż tył. Słuchajcie ja ostatnio na olx parę rzeczy brałam, parę chciałam, ale nie wyszło i nie o to chodzi, przeglądałam wiadomości, i nagle popłakałam się ze śmiechu, napisałam do kobiety: zasraniawałam się !!! Miałam napisać zastanawiałam się:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 04.02.2018 15:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2018 (edytowane) a tu jeszcze wczoraj w sklepie takie lozko jak mam w dwoch sypialniach, czyli Daybed - na nich wlasnie sa potrzebne poduszki, duzo poduszek te krzesla byly jeszcze ladne, niestety za cene jednego ja mam swoje dwa i jak sa ladne tak wiem ze niepraktyczne, u mnie boczki sa materialowe, te drewniane az sie prosza zeby sie na nie nabic tylkiem szczytowe krzesla, bardzo mi sie podobaly, jako dwa tylko po dwoch koncach, ale ciezko reszte byloby dobrac a tu w sklepie i krzeselka barowe, jak sie mi te co robie znudze to wlasnie tak przerobie moje stare no i to jest piekne a propo krzeselek, plecy nadal bola ale troche mniej, dzis sprobuje dokonczyc. O ile nic nie szczyknie. Zbieram sily i postaram sie powalczyc. Mam jeszcze kupe szycia ktore lezy w jadalni na stole i czeka na mnie. Edytowane 4 Lutego 2018 przez mania1220 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 04.02.2018 15:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2018 zasraniawałam się !!! :rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 04.02.2018 15:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2018 Joana zabilas mnie he he o krzeselkach na samym poczatku napisalam ze mi sie wlasnie ten przod podobal ale nie tyl, temu dwie godziny dumalam w sklepie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joana_ 04.02.2018 15:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2018 Mania, jak to przeczytałam to się spłakałam,mój patrzył na mnie jak na głupia , ja słowa nie mogłam wypowiedzieć, ciekawe co ta babka pomyślała ? Ostatnie krzesło czarne mi się podoba. A Twój młody karierę zaczyna! Super, niech korzysta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 04.02.2018 15:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2018 Joana, babka pewno pomyslala ze od tego zasrawynania sie zasranilas i musialas majtki zmienic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 04.02.2018 15:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2018 Mlody lata ciagle na pokazy ale juz nie pokazywalam, ale teraz rusza dalej niz Toronto - jasne niech leci i korzysta poki mlody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 04.02.2018 15:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2018 do M lazienki na dole kupilam obraz on ma lazienke w takich kolorach w jaskini. Obraz trzeba na sciane gdzie jest otwarcie na zawory z klimatyzacji, bo sciany sa cale w kaflach do sufitu i drzwiczki brzydko beda wyglac, zasloni sie. a jeszcze cos do kompletu z lozeczkiem dla lalki - dla Natki kupilam taka toaletke do pokoju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 04.02.2018 16:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2018 wczoraj w sklepie fotel, tez ma te boki proste i bez uszu, tak chcialam przerobic ten fotel rozowy (niezla cena co? i jeszcze nie jest "wysoka" ) ale kilka dni temu znalazla, zdjecie szkieletu "mojego", wyglada jak moj i zdaje sie ze z plnow nici bo nie da sie przerobic na upartego uszy mozna zlikwidowac ale nie wiem czy bedzie stabilne oparcie a jeszcze go nie rozebralam, musze krzeselko najpierw skonczyc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joana_ 04.02.2018 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2018 Fotel za tysiaka fajny, o dziwo obicie mi się podoba. My kupilismy wczoraj szafkę za 15 zł będziemy robić młodemu kuchenkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts