TAR 04.02.2018 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2018 czolem musze sie przebic przez zaleglosci, od piatku imprezujemy i dzis wreszcie spokoj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 04.02.2018 19:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2018 Joana mi sie tez podobal co stwierdzilam ze zdziwieniem w sklepie :lol2: pokaz szafke! nie mow? na kucharza go ksztalcisz?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 04.02.2018 19:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2018 1 2 3, 1 2 3, drink 1 2 3, 1 2 3, drink 1 2 3, 1 2 3, drink Throw 'em back till I lose count But I'm holding on for dear life Won't look down, won't open my eyes Keep my glass full until morning light Cause I'm just holding on for tonight Sun is up, I'm a mess Gotta get out now, gotta run from this Here comes the shame, here comes the shame TAR..............:rotfl: to jest parciara he he...znasz ta piosenke? Sia, Chandelier, z dedykacja za to chlanie i partowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 04.02.2018 19:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2018 zaraz sie bedzie bronic, zobaczycie - ze byla grzeczna i tylko drinki nosila - innym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joana_ 04.02.2018 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2018 Tar, my też trochę podrinkowaliśmy, odpuściliśmy robotę na weekend, obejrzeliśmy cały drugi sezon watahy. Ot szafka: Plan jest taki,ze odbijamy górny blat, ściągamy tralki, między drzwiczkami od srodka przegroda, z jednego skrzydła piekarnik, trzeba zawiasy przełożyć, mam nawet udawane płytki. zobaczymy jak wyjdzie, może się będzie czym chwalić Mania, mój młody ma teraz fazę na gotowanie, robienie zakupów itp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 04.02.2018 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2018 watahe juz zapomnialam, wlasnie skonczylismy ogladac pierwszy sezon Brytanii, podoba nam sie. na hbo go caly sezon wiec hurtem polecielismy w ub. tygodniu. dzis odwozilismy naszego goscia i pojechalismy na mierzeje, nad morzem mocno wialo ale slonecznie i wiosennie a u nas 25 cm sniegu. a pre kilometrow dalej nawet sladu po sniegu nie bylo. nad morzem zjedlismy rosolek z wegorza i przepysznego tatara z lososia marynowanego w beczce z sola morska - pycha a na deser gofry z goracymi malinami i bita smietana potem zajechalismy do brata na kawe i chwile posiedzielismy a potem do domku. ale zeby tak na laurach nie spoczac to po powrocie polecielismy jeszcze na jeden spacer do lasu z bialaskami. a juz na koncowke dnia Wicia wykapalam, bo az sie lepil z brudu. teraz jest czysciutnim pachnacym puchatkiem. jutro Kastusia tez przepiore. i wreszcie siadlam psiunki po prawicy i lewicy spia zadowolone a ja pokimuje przy kompie i tv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joana_ 04.02.2018 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2018 Rozupsta Tar! A jeszcze skończyliśmy drugi sezon Belfra, lubimy ogladać razem seriale, dlatego jesteśmy do tyłu ze wszystkim. Mój wczoraj zrobił pizze na kolacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 04.02.2018 22:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2018 My obejrzeliśmy cały (jak na razie) Babilon Berlin. BDB Drugi sezon Belfra jest do d... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 04.02.2018 23:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2018 jakbyscie zobaczyly jak dzis konczylam drugie krzeselko to byscie padly - przez te plecy a jeszcze trzecie mialo byc zrobione M jak mnie zobaczyl to dal zjebke kazal skonczyc i trzeciego nie robic. Do samochodu zawlokl no i kupil, a ja jeszcze sobie je pstryklam, przyjada razem z jadalnia. Te normalne z wygietym tylem mu sie nie podobaly. Joana to te co sie podobaly? sa w sumie jak te co robie tylko latwiej uszyte i maja gwozdki wieksze i w innym miejscu. Jedyne co - nie bede mogla zalozyc kolatek. Nie te duze bo nie maja deski z tylu, jest tylko kawalek i leci z gory na dol. Jedyne co moge wkrecic to takie kolatki jak mam na fotelu przy kompie. Nie pamietam czy kupilam dwie czy 3, nie wiem gdzie sa bo uzylam tylkl jednej i nie pamietam gdzie kupilam Problem taki sam moge miec z krzeslami do jadalni. Ze nie bylo ich w sklepie nie moglam obmacac wiec nie wiem co w srodku. Ehhh...z planow moze byc nici, bez kolatek. Oh well trudno. wczoraj nie psytyklam, wiec dzis jak krzeslka zalatwial polecialam i zrpbilam fotke - co pisalam ze lozko ma ten sam material, no diabli wiedza co to za kolor???? zachorowalam na ten zegar, ale wielki jest, szkoda ze nie mam gdzie powiesic M sie wkurzyl ze plecy wykanczam a dalej mam problem chodzic. Kazal sprzedac te dwa co zrobilam i dwa co nie zrobione osobno. No to sie namialam krzeselek fotel tez niezadowolony ze robie, powiedzial ze niech postoi a potem mi kupi taki jak ja chce dokladnie i nie interesuje go jaka cena, jak mu powiedzialam ze fotele sie od 1000 zaczynaja co ja lubie. OK , jak chce niech placi. a ja juz w polowie rozebrania krzelka, zaraz bede badac co z tymi bokami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 05.02.2018 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2018 (edytowane) Dziewczyny kochane, Wicio sie dostal do finalu, na razie zajmuje ostatnie 4 miejsce. To sa 2 ostatnie dni glosowania.Prosze pomozcie co????? Głosujemy na Witulca Juz nie trzeba sie logowac tylko jest sonda i tam zaznaczamy glosik na bialaska. ile ip tyle glosikow wiecej. Plis plis plis Edytowane 5 Lutego 2018 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joana_ 05.02.2018 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2018 Tar, super!!! Już głosuję w takim razie, bo mi w krew weszło,wstaję,włączam ekspres, odpalam kompa, kawa zrobiona, siadam i głosuję. Jak automat działam Pestka, zagmatwali strasznie Belfra II, zupełnie bez sensu, pierwszy mi się podobał bardzo. Mania jeszcze się krzesełka nie zadomowiły, a już pójdą dalej ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joana_ 05.02.2018 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2018 (edytowane) Tar a jak teraz głosować? Nadal widzę wszystkie zwierzaki, i nie ma opcji głosowania Dobra, wlazłam do Ciebie i wszystko wiem ) Edytowane 5 Lutego 2018 przez joana_ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 05.02.2018 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2018 (edytowane) tu linek, zaznaczamy tylko glosik na zwierzaka w ankiecie i zaglosuj, bez logowanhttps://radiogdansk.pl/wiadomosci/item/71963-mietek-wicio-snoopy-i-robinek-wielki-final-plebiscytu-na-najsympatyczniejszego-zwierzaka-na-pomorzu-zaglosuj Edytowane 5 Lutego 2018 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joana_ 05.02.2018 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2018 Głosowałam , to Wicio miał 3,6, teraz już 3,9, ale nie mogę zagłosować ponownie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joana_ 05.02.2018 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2018 :wiggle: 5,1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 05.02.2018 15:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2018 glosowalam codziennie, to jest narawde super wynik na tyle zwierzakow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 05.02.2018 15:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2018 nooo tez sie cieszymy:) to Manieczka zaglosuj jeszcze dzis i jutro w ankiecie z linka. Tu liczy sie, ktore miejsce zajmie tyle kasy ugra Dziekuje Wam wszystkim za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 05.02.2018 16:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2018 no glosowalam, ledwo oczy otworzylam jak czekalam na kawe, zaraz jak przeczytalam co napisalas ze juz sa miejsca - a tak wogole - gratulacje ze tak wysoko zaszedl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 05.02.2018 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2018 Mania mi tez ten zegar sie podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 05.02.2018 22:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2018 TAR jeszcze mieli fajne lustra, jak zobaczylam zegar i te lustra odrazu mi pomysl wpadl do glowy, wkleje potem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts