Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Domek z dziecinstwa

mania1220

Recommended Posts

• Odpowiedzi 31,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• mania1220

13601

• pestka56

3588

• mmikka

3343

• TAR

3053

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

1 2 3, 1 2 3, drink

1 2 3, 1 2 3, drink

1 2 3, 1 2 3, drink

Throw 'em back till I lose count

But I'm holding on for dear life

Won't look down, won't open my eyes

Keep my glass full until morning light

Cause I'm just holding on for tonight

Sun is up, I'm a mess

Gotta get out now, gotta run from this

Here comes the shame, here comes the shame

TAR..............:rotfl::rotfl:

to jest parciara he he...znasz ta piosenke? Sia, Chandelier, z dedykacja za to chlanie i partowanie :lol2:

Tar, my też trochę podrinkowaliśmy, odpuściliśmy robotę na weekend, obejrzeliśmy cały drugi sezon watahy.

Ot szafka: 20180204_201430[1].jpg

Plan jest taki,ze odbijamy górny blat, ściągamy tralki, między drzwiczkami od srodka przegroda, z jednego skrzydła piekarnik, trzeba zawiasy przełożyć, mam nawet udawane płytki. zobaczymy jak wyjdzie, może się będzie czym chwalić :)

Mania, mój młody ma teraz fazę na gotowanie, robienie zakupów itp

watahe juz zapomnialam, wlasnie skonczylismy ogladac pierwszy sezon Brytanii, podoba nam sie. na hbo go caly sezon wiec hurtem polecielismy w ub. tygodniu.

dzis odwozilismy naszego goscia i pojechalismy na mierzeje, nad morzem mocno wialo ale slonecznie i wiosennie a u nas 25 cm sniegu. a pre kilometrow dalej nawet sladu po sniegu nie bylo. nad morzem zjedlismy rosolek z wegorza i przepysznego tatara z lososia marynowanego w beczce z sola morska - pycha a na deser gofry z goracymi malinami i bita smietana :D potem zajechalismy do brata na kawe i chwile posiedzielismy a potem do domku. ale zeby tak na laurach nie spoczac to po powrocie polecielismy jeszcze na jeden spacer do lasu z bialaskami. a juz na koncowke dnia Wicia wykapalam, bo az sie lepil z brudu. teraz jest czysciutnim pachnacym puchatkiem. jutro Kastusia tez przepiore. i wreszcie siadlam psiunki po prawicy i lewicy spia zadowolone a ja pokimuje przy kompie i tv :D

jakbyscie zobaczyly jak dzis konczylam drugie krzeselko to byscie padly - przez te plecy :sick:

a jeszcze trzecie mialo byc zrobione :sick:

M jak mnie zobaczyl to dal zjebke kazal skonczyc i trzeciego nie robic.

Do samochodu zawlokl

no i kupil, a ja jeszcze sobie je pstryklam, przyjada razem z jadalnia. Te normalne z wygietym tylem mu sie nie podobaly.

IMG_8200.jpg

IMG_8199.jpg

IMG_8201.jpg

Joana to te co sie podobaly? sa w sumie jak te co robie tylko latwiej uszyte i maja gwozdki wieksze i w innym miejscu.

Jedyne co - nie bede mogla zalozyc kolatek. Nie te duze :sick: bo nie maja deski z tylu, jest tylko kawalek i leci z gory na dol. Jedyne co moge wkrecic to takie kolatki jak mam na fotelu przy kompie. Nie pamietam czy kupilam dwie czy 3, nie wiem gdzie sa bo uzylam tylkl jednej i nie pamietam gdzie kupilam :(

Problem taki sam moge miec z krzeslami do jadalni. Ze nie bylo ich w sklepie nie moglam obmacac wiec nie wiem co w srodku. Ehhh...z planow moze byc nici, bez kolatek. Oh well trudno.

wczoraj nie psytyklam, wiec dzis jak krzeslka zalatwial polecialam i zrpbilam fotke - co pisalam ze lozko ma ten sam material, no diabli wiedza co to za kolor????

IMG_8193.jpg

IMG_8194.jpg

IMG_8195.jpg

zachorowalam na ten zegar, ale wielki jest, szkoda ze nie mam gdzie powiesic

IMG_8213.jpg

M sie wkurzyl ze plecy wykanczam a dalej mam problem chodzic. Kazal sprzedac te dwa co zrobilam i dwa co nie zrobione osobno. No to sie namialam krzeselek :lol2:

fotel tez niezadowolony ze robie, powiedzial ze niech postoi a potem mi kupi taki jak ja chce dokladnie i nie interesuje go jaka cena, jak mu powiedzialam ze fotele sie od 1000 zaczynaja co ja lubie. OK , jak chce niech placi.

a ja juz w polowie rozebrania krzelka, zaraz bede badac co z tymi bokami.

Dziewczyny kochane, Wicio sie dostal do finalu, na razie zajmuje ostatnie 4 miejsce. To sa 2 ostatnie dni glosowania.Prosze pomozcie co????? Głosujemy na Witulca :D

Juz nie trzeba sie logowac tylko jest sonda i tam zaznaczamy glosik na bialaska. ile ip tyle glosikow wiecej. Plis plis plis :)

Edytowane przez TAR

Tar, super!!! Już głosuję w takim razie, bo mi w krew weszło,wstaję,włączam ekspres, odpalam kompa, kawa zrobiona, siadam i głosuję. Jak automat działam :)

Pestka, zagmatwali strasznie Belfra II, zupełnie bez sensu, pierwszy mi się podobał bardzo.

Mania jeszcze się krzesełka nie zadomowiły, a już pójdą dalej ?:)

tu linek, zaznaczamy tylko glosik na zwierzaka w ankiecie i zaglosuj, bez logowan

https://radiogdansk.pl/wiadomosci/item/71963-mietek-wicio-snoopy-i-robinek-wielki-final-plebiscytu-na-najsympatyczniejszego-zwierzaka-na-pomorzu-zaglosuj

Edytowane przez TAR