pestka56 06.02.2018 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2018 A u mnie bywało 3 okazyjnie i raz + 5 kociąt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 06.02.2018 19:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2018 no zdazy sie jak sie nagle okoca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 06.02.2018 19:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2018 dzis mam nerwa na mojego Mwczoraj nie chcialo mu sie uciac uszu w fotelu powiedzialam OK, bede dzis robic. Jest juz po 2 a on dalej lezy przed tv i nawet nie rusza, a jeszcze do adwokatki mamy jechac - tez go nie rusza. I zeby zmeczony byl praca, a gdzie tam! wolne 5 dni. Od lezenia chyba zmeczony a ja ruszyc nie moge bo fotel od bokow sie zaczyna.jak sie wnerwie wezme maszyne i sama obetne, a jak zepsuje bedzie nowe boki robi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Doriko 06.02.2018 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2018 A nie miałaś nie robić fotela? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Doriko 06.02.2018 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2018 A mi się wydaje że kotów powinno być więcej niż jeden szczególnie jak są niewychodzące. Jak mają się z kim bawić to są szczęśliwe a który pan czy pani mają czas żeby cały dzień zabawy wymyślać. Jak nasz nie wychodził ciągle przychodził ze swoją myszką którą trzeba mu było rzucać, teraz nie ma żadnej zabawki bo w domu to właściwie tylko śpi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmikka 06.02.2018 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2018 Niedługo jedziemy do mojej siostry, na ponad tydzień. Nasze kocisko będzie obrabiała siostra M. Nie chcę jej na głowę zwalać kolejnego zwierzaka.Moja siostra się remontuje. Ciekawa jestem co wykombinują. Cała kuchnia, korytarz, łazienka, kibelek schody na piętro i podłoga w górnej łazience są zerwane.Ściany do roboty, bo zerwali boazerię na korytarzu i na ścianach koło schodów na górę. Bałam się jechać, bo nie chciałam sugerować wyboru kafli i mebli kuchennych. Jej muszą się podobać. Budżet już przekroczony mają. Mieli nie ruszać góry, a ruszyli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joana_ 06.02.2018 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2018 Mój odkręcił z granatowej szafki nogi, tzn całą dolną ramkę z nogami, mogę kupować spray i malować, a i zawiasy dziś prysłam na czarno : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmikka 06.02.2018 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2018 Ja oglądam meble na olx, w pobliżu siostry Może coś trafię co by jej pasowało. Myślę nad pokojem jej syna, młody wyjechał a ciotka mogłaby coś zmalować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joana_ 06.02.2018 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2018 Ale się nie wtrącasz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 06.02.2018 21:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2018 Doriko krzeselek do wyspy nie robie ale fotel robie, znaczy chce zrobic ale nie moge zaczac przez uszy. Znalazlam machine do ciecia, ale pilka jest do metalu i nie wiem gdzie sa do drewna, cos mi sie zdaje ze uszy zostana, nic innego nie znajde a recznie w te i wewte nie dam rady patrze co sie dzieje na tym glosowaniu i serio az cos mi sie przerwca, tam musi jakies oszukanstwo byc. a jak jeszcze laska napisala ze ten siersciuch juz w poprzednich latach tez wygrywal? cos smierdzi na dodatek zadnej pozy ten kot nie pokazuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 06.02.2018 21:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2018 Mika a ile ma Mlody lat? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 06.02.2018 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2018 Doriko, masz rację Dwa koty, nawet jak są wychodzące jak moje, to jest to. Paqual, jeśli Spinozy długo nie ma, jest okropnie podenerwowany i chodzi naokoło ogrodu. Czasem ją znajduje i przyprowadza, tzn. zagania do domu. A ona go leje po pyszczydle za byle co, ale bez pazurów Czasem jest buzi buzi też. Oj, urządzanie domu, to tęgi nałóg. Nawet jak się ze swoim namęczysz, to tak fajnie jest komuś podpowiadać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 06.02.2018 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2018 Mania ta laska co to napisala to sie myli, sprawdzilam, wygral raz kot ale ramzes nie robin. ale fakt faktem oszukanstwo, bo automatem leca. ale juz kij im w odwlok, niech maja. w zyciu ci ludzie tez tak pewnie oszukuja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmikka 06.02.2018 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2018 Do wyboru kafli do łazienki, bo podłogowe do kuchni i korytarza mają kupione "deskopodobne" i do mebli kuchennych nie chciałam wścibiać się. miałam nadzieję, że jak pojedziemy będzie miała wybrane. Pokój jej 19sto letniego syna bardziej mnie intryguje. Młody miał tam zbiorowisko różności. Teraz dołożyli mu kaloryfer, to ściany do pomalowania i ten jego cyrk można by ogarnąć. Ściągnął sobie kiedyś do pokoju regalik na wysoki połysk, po babci. Wszystko tam ściągał, co z domu miało wylecieć. Większość narzędzi z warsztatu miał tam porozkładane. Dla niego ważny był tylko swobodny dostęp do komputera i łóżka. Nie dostał się na wymarzone studia i wyjechał do Anglii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Doriko 06.02.2018 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2018 Pestka, nasz Kocio miał za ścianą koleżankę (w poprzednim mieszkaniu). Jak wypuszczałam kota na balkon to leciał sprawdzić czy sąsiedzi maja otwarte a ich kotka u nas potrafiła w drzwi balkonowe pukać. Parę razy nie zauważyłam że jest u nas i drzwi zamknęłam i mnie o piątej rano budzi że chce do siebie iść a za 10 minut że chce wejść bo paniunie spali i jej nie wpuścili. Strasznie niedotykalska była i podobno nie akceptowała innych kotów tylko tego naszego lubiła. Caluśka czarna i najczęściej siedziała w kącie koło kanapy i dopiero ją zauważałam jak zaczynali się ganiać po całym pokoju. A mój to czort straszny, właził sąsiadce do szafy i tam spał. Potem ona wyciąga ubrania a one całe w białej sierści. Ich cała czarna więc wiadomo kto tam był. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 06.02.2018 21:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2018 ja pisalam ze wiecej niz da koty naraz, dwa sa ok, tak jak dwa psy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 06.02.2018 21:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2018 TAR napewno jakis automat bo niemozliwe, zobacz ile nas bylo, ale wiesz co, poczucie ze bez zadnego automata, programu tylko uczciwe Witold wygra - obojetnie jakie miejsce - to jest lepsze niz napuszona wlascicielka ktora pisze ze na facebooku jest link do glosowania udostepniony, to zobacz, mysmy glosowac nie mogly bo nie bylo jak - planszy nie bylo, a ona na swojego miala linka do glosowania na facebooku, i niech mi nikt kitu nie wciska ze jest fair.czyzby powiazania miedzy redakcja a wlascicielka kota? uwazam ze tak, bo redakcja powinna zaeragowac i sprawdzic to odrazu jak sie pokazaly glosy watpliwosci.tam byla masa ladniejszych zwierzakow, co chociaz im pyszczek widac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 06.02.2018 22:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2018 Pas zanim przenieśliśmy go z mieszkania do domu też miał za ścianą kumpełę, brązową persicę. Siadywali oboje na parapetach okien i gapili się na siebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 07.02.2018 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2018 Maniu, trudno. Wyszlo jak wyszlo nie bede sie z nikim przepychac. Wicio jest drugi i dobrze. Jeszcze raz wszystkim Wam dziekuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joana_ 07.02.2018 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2018 Wicio drugi, biedne zwierzaczki skorzystają i nie ma co dalej roztrząsać. Tylko ja się dziś rano do głosowania rozpędziłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts