TAR 07.02.2018 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2018 :lol2::lol2: ja tez Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmikka 07.02.2018 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2018 Gratulacje dla Wicia Rano odwołałam wizytę u weta, za 20 minut kotka przyszła, z daleka sprawdziła miskę. Jak wyszłam na dwór nie dała się pogłaskać. Pewnie traumę wczoraj w domu jej zafundowałam. Zjadła i znikła. Teraz mój kocur się ożywił, patrzę a tamta przez szybę na dwór go zaprasza Bawić się dzieciątko chce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 07.02.2018 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2018 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 07.02.2018 13:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2018 Brawo Wicio Pestka na poczatku myslalam ze to krowa a to kot Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 08.02.2018 05:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2018 blacik jest moj madry M jak zwykle zrobil to samo co z tamtym - postawil go pod sciana powiedzialam ze jak blat ma tak stac i znow sie wygiac - to ja nie bede robic . Laskawie wiec - jak pogonilam po raz drugi po;ozyl na podlodze, wiec blat lezy w kuchni. Na srodku. I teraz trzeba go bedzie szybko zrobic bo zawadza. A teraz najlepsze. Wiecie jak lekarze po operacji lubia sobie cos w srodku zaszyc? a to szmatke, a to wacik, a to jakies nozyczki. No wiec ja sobie tez zaszylam nie, nie zaszylam - zabilam ! zrobilam fotel. Na rano zostaly mi tylko dwa male pierdolniki na podlokietnikach, ale juz zmeczona jestem a to dziubanie bedzie. Ale reszta skonczona, zamknelam tyl, zamklam pod spodem, przykrecilam nozki. Odkurzylam, pozbieralam smieci 0 postawilam fotel. I CO? i slysze jak leeeecccciiiii...tasma metalowa, ta zebata. Cala rolka. A jakies 90 metrow No genialna jestem, nie ma co tasma mi jest na te pierdolniki potrzebna...i musze tyl odczepic a jest podwojny zeby to wyciagnac. Normalnie sie zastrzele dobra, spadam do wyrka, polnoc minela. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 08.02.2018 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2018 kurna cos ci nie ida te fotele i krzesla:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmikka 08.02.2018 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2018 Mania, nieźle z tą taśmą, z dużą ilością taśmy Dobrze, że to nie ten nowy młotek:) Wiosna idzie, w nocy koty darły się jakby ich na żywca obdzierali ze skóry. M się ze mnie nabijał, że mój Ogonek może matką zostanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 08.02.2018 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2018 Mika a ja bym jednak wykastrowala nie baczac czy ma wlasciciela czy nie, skoro przychodzi do ciebie. bo mamusia mozesz chcac nie chcac zostac i wtedy dopiero kociniec ci sie zrobi. a co z malymi szkrabkami zrobisz? nie utopisz tylko domy trzeba bedzie znalezc lub schron. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joana_ 08.02.2018 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2018 Mania rasowy chirurg z Ciebie:) Dziewczyny, mogę dać do faworków jogurt naturalny i trochę masła , jak nie mam śmietany? Auto pojechało na warsztat, popołudniu odbieramy i nie uśmiecha mi się drałować na piechtę do drugiej wioski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 08.02.2018 14:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2018 krzeselka to bylo duzo dziubania. Dwa zrobilam. Fotel jest inna sprawa a wyszedl jak ze sklepu. Wyglada tez lepiej niz wygladal, dolozylam gabki i siedzenie teraz wyglada zupelnie inaczej jak bylo.dzis albo bede blat robic - jak M go przytnie albo bede szyc w koncu narzutke na sofe. Albo jedno i drugie.i sie jeszcze zastanawiam czy nabic gwozdkami ten fotel.palce mam cale skute po tej uwiezionej tasmie, dzis dopiero czuje kazde przeciecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 08.02.2018 14:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2018 (edytowane) zapomnialam napisac, blat ma nazwe "Baltic butcher block"........i jest Made in EU normalnie oczy wczoraj wywalilam. Nie pisze z jakiego konkretnego kraju tylko ze z EU czyli Unia Europejska, ale musi byc z ktoregos kolo Baltyku normalnie jaja, na tyle drzewa co tu mamy, bede miala europejski blat, moze dluzej wytrzyma, bo ten bambusowy to nie wiem gdzie robiony byl M poszedl go ciac, ledwo podniosl, powiedzial ze jest grubszy niz nasz bambusowy, ale nie wiem, jak objedzie frezarka sie okaze Edytowane 8 Lutego 2018 przez mania1220 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 08.02.2018 17:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2018 Ten block to może im zabuu....uczał Spinoza, mimo że ją pilnowaliśmy przed sterylizacją, miała sterylizacjo-aborcję. 5 fasolek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 08.02.2018 18:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2018 blat obciety i obrobiony, przywiozlam bejce i wszystko i sie zaraz biore za niego, jak bejca bedzie schnac otworze fotel zeby tasme wyciagnac i go skonczyc.a potem nazutke uszyje. a potem daje sobie wolne od roboty, plecy dalej bola. 15 jade dzieciakow pilnowac jak sie Mloda bedzie przeprowadzac, stol juz je zabieramy wiec musze poszyc co mam uszyc jeszcze bo stol dopiero 20 przywioza. koniec projectow bo juz mi sie normalnie nie chce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 08.02.2018 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2018 Aż się zdziwię,jak to będzie koniec Zaraz sobie coś znajdziesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 09.02.2018 14:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2018 nie kracz Pestka kilka dni temu ogladalismy w sklepie tapete, zastanawiam sie czy w Fioletowym za lozkiem nie dac tapety. Narazie sie przegryzam z tym. blacik wyszedl super, taki od poczatku powienien byc, ciemy. Nie ze czarny ale ciemny braz. A nie naturalny vel ryzawy. Blat jest jednak grubszy od poprzedniego. tu nalozenie preparatu pod bejce - na schodach nie musialam bo debowe i ladnie wsiakalo - rowno, na miekkich drzewach trzeba nalozyc zeby jakies plamy nie wyszly, czesc ma pory otworzone a czesc zamkniete i wyszlaby plansza do warcab, ten preparat to wyrownuje jak najbardziej sie da brzegi obrobione sie rozumie i nakladanie bejcy zrobilismy eksperymenty na odcietym kawalku z bejcami co mialam jeszcze w domu, stanelo na tym ze ta sama co na schody kladlam. dwie warstwy. Dzis juz suche - zaraz sie zabieram za nakladanie poly. Nie, ja nie lubie zadnego olejowania ani woskowania. Lubie raz i z glowy. Na bambusowym sie trzymalo super, na moim biurku sie trzyma jak ta lala, nic innego nie chce. Nie uzywam blatu do robienia jedzenia, ze na blacie, jak cos zawsze sa miski badz deski podkladane. Wiec tylko poly. no i duzo scierania bylo papierem sciernym, ramiona do dzis mnie bola a zaraz przed nalozeniem pierwszego poly znow musze przetrzec, wiec nie, fotela nie otworzylam zeby tasme wyciagnac, ani nie uszylam nazutki - bo tak mnie ramiona napitalaja. Bede to dzis robic. tyle by bylo z obiecanek i moich planow - jak zwykle sie rozjechaly:sick: no ale czy mi sie gdzies spieszy?? Byle porobic wszystko do 20 zeby uprztnac i wyniesc zeby miejsce bylo jak beda skladac stol i krzesla. Mam 11 dni. moge troche poleniuchowac. dobrz, lezem malowac, chyba sie juz na tyle obudzilam, jak sie uda i wyschnie to dzis naloze 2 warstwy, jutro trzecia i w niedziele bedzie mozna blat przykrecic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 09.02.2018 16:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2018 wyciaglam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 09.02.2018 16:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2018 chcialam cos pokazac, u nas facet to robi i sprzedaje na lokalnych cena wysoka a i pewno trzeba dzwiga zeby je podniesc ale sa ZAJEBISTE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 09.02.2018 16:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2018 piekne, moje klimaty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 09.02.2018 17:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2018 Piękne, biorę tylko jak Mania, ty lepsza od chirurga jesteś Myślałam, że kawałek tej taśmy zaszyłaś, a to cała rolka:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 09.02.2018 17:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2018 TAR, pamiętasz Gumisiową? Jej mąż takie stoły robił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts