pestka56 10.02.2018 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2018 Sklepy są fatalnie zaopatrzone. Wybór zerowy niemal. O kolorach jużwcześniej napisałam. TAR, do tego co potrzebowałam te specyfiki wystarczyły. Zresztą Altax był najlepszy, bo najgłębiej wnikał. Szarości nie ma żaden. Na dodatek najczęściej po położeniu albo są żółtozielonkawe, albo idą w czerwień. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 10.02.2018 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2018 Całkiem mi z głowy wyleciał sklep na Długiej w W-wie https://arte.sklep.pl/materialy-do-konserwacji-drewna-cat-54.html Mają rzeczy, których nie uświadczy się nigdzie i wszystko jedno czy na żywo w sklepie, czy via net. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 10.02.2018 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2018 altax kolejne badziewie mocno przereklamowane, wlasnie altaxa bezbarwnego kupilam na ogrodzenie, sezonu nie wytrzymal, g...no straszne i do tego wygorowane cenowo. hmmm jak to szarosci nie ma zaden, jak ma. albo ja jestem slepa. na stronie leroya widze, ze sa szarosci. zreszta to co robilam na tarasie to mieszanka szary z bialym wiec na stowe sa. nic mi nie poszlo w zielen czy czerwien, jest szare jak mialo byc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 10.02.2018 18:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2018 o nieee TAR to ty mi dowalilas bo tak nie jest? mowicie ze po bejcy lakierowanie, OK w potocznym jezyku tak, mi chodzilo o to ze jak sie chce uzyskac konkretne wukonczenie to trzeba wiedziec co uzyc i co z czym, bo kazde inne, pisze bo ktos moze nie wiedziec i kupi byle co i potem placz bedzie. ja jakbym iala las za plotem tobym siatke dala zeby drzewa widziec, ale nie mam, na brazowym ciemnym ladniej drzewa i zielone widac. Prawa czesc gdzie zarasta za fontanna jest czarne, pergola zreszta tez i tarasy. pisalam o tym, ze wlasnie jesli chodzi o bejce itp to faktycznie ja mam tutaj raj (i farb), ale co, zapytac jakiegos stolarza badz jakas firme co ploty stawia nie mozna? zeby sie dowiedziec czyjest a jak tak to moze oni maja dojscia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 10.02.2018 18:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2018 Pestka bejca ktora ja maluje mozna wszystko na wierzch nalozyc, wlacznie z woskiem, nie trzeba zadnego poly czy lakieru. ja poprostu ne lubie . zreszta wosk sie wyciera jak dla mnie za szybko. ten poly co ja uzywam jest bardzo mily i "miekki" w dotyku jak wiesz o co chodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 10.02.2018 18:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2018 BEA w Polsce zdaje sie to nazywa podklad do drewna, w zaleznosci jaka bejce bedziesz kladla jest wodny i olejny i tez trzeba odpowiednu nalozyc tu jest przyklad Minwaxa kiedys pokazywalam krok po kroku jak robic fotel, ale zdjec juz nie ma, Photobucket zajomal. Teraz fotel co robilam nie pstrykalam juz fotek, bedzie tylko przed i po Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 10.02.2018 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2018 no to sobie obie dowalilysmy i gra gitara od strony lasu mam siatke ocieniajaca brązowa kiedys pisalam czemu, u mnie las jest badziewny, na dole krzaczasty, trawiasty i chwasciasty, jak jest siattka to widac go ladnie pnie i zielonosci a smietnik dolny osloniety. o tym co pisze dotyczy ogrodzenia frontowego, smietnika i warzywniaka, tam bedzie szarobrazowy wpadajacy w patyne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 10.02.2018 18:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2018 jak bede w sklepie spojrze ile kolorow maja na ploty, bo te wszystkie Minwaxa co piszemy sa do wenatrz i zawsze trzeba "zalakierowac" albo zawoskowac , te na ploty ne trzeba bo juz sa na zewnatrz, jakies jasne mieli ale nie pamietam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 10.02.2018 18:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2018 wiem i pamietam o tym wygladzie lasku, ale i tak fajnie ze go masz, chociaz korony drzew wystaja, ja se musialam sama nasadzic inaczej bym domy widziala jasne, pokaze fotel znow bedziesz fukac na uszy, pokaze blat znow za ciemny uslyszei ze nie lubisz juz cie TAR jak wlasna kieszen znam, az strach cos wklejac, za witrynki i pierdoly tez sie juz oberwalo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 10.02.2018 18:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2018 Pestka uzyj raz Minwaxa, kup malutka puszczeczke, zobaczysz ze wiecej sie nie bedziesz bawic w zadne proszki i rozpuszczalniki zrob sobie tescik ale z tym co ja robie, zobaczysz jak maslo sie rozprowadza. nie wiem po co wachacie rozpuszczalniki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 10.02.2018 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2018 Zamierzam spróbować. Mam całe poddasze do malowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 10.02.2018 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2018 wiem i pamietam o tym wygladzie lasku, ale i tak fajnie ze go masz, chociaz korony drzew wystaja, ja se musialam sama nasadzic inaczej bym domy widziala jasne, pokaze fotel znow bedziesz fukac na uszy, pokaze blat znow za ciemny uslyszei ze nie lubisz juz cie TAR jak wlasna kieszen znam, az strach cos wklejac, za witrynki i pierdoly tez sie juz oberwalo no teraz to juz malpa zlosliwa jestes, bo czy kiedykolwiek skrytykowalam co pokazujesz???? to ze czegos nie chce u siebie nie oznacza, ze u innych mi sie nie podoba i za to masz moj jezor ooooo:P:P:P mialam cos pokazac co wczoraj widzialam w sklepie ale teraz sie obrazam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 10.02.2018 19:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2018 hahah a co nie jest tak? jestes dyplomatyczna bestia i nie mowisz ze brzydkie, mowisz ze sie nie podoba uszy, kolor, wystawki he he no sama wiesz ze tak jest dawaj fotke bo jade zaraz do sklepu zajade zobaczyc tez te bejce i slupy i blaciki z akacji ps. ja jestem za to zmienna bestia i kto wie jak za dwa lata uzadze dawaj ta fotke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 10.02.2018 19:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2018 no aaaa...uszy niestety zostaly na fotelu bo M nie obcial mi a ja sie balam ruszyc tej maszyny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 10.02.2018 19:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2018 to ze czegos nie chce u siebie - nawet jakbys chciala casami bys nie mogla bo by nie pasowalo te stoly z brzegami surowymi np. u mnie by nie pasowaly a u ciebie je widze u Pestki nie wiem bo nic nie pokazuje:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 10.02.2018 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2018 Pasowałyby, ale ja nie chce z takimi całkiem surowymi brzegami z korą tylko zapacianą jakąś żywicą. Ja chcę bez kory i wygładzone, choć zachowujące kształ przekrojonego drzewa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 10.02.2018 19:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2018 Pestka te bez kory tez mi sie bardziej podobaja, wlasnie takie jak mowisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 10.02.2018 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2018 nie jest tak zdjecia pokaze jak znajde kabelek do fona. wczoraj przypadkiem bylam w sklepie gdzie mieli fotele ogwozdkowane z kolatkami i tak se o tobie pomyslalam, fajny podnozek tez byl z gwozdkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 10.02.2018 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2018 nowy dom w ogole sobie inaczej urzadze niz teraz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 10.02.2018 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2018 TAR, a w którą stronę stylowo ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts