TAR 14.02.2018 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2018 ponczoch nie nosze, rajstop tez nie. w sukienkach chodze tylko wtedy gdy mozna na boso czyli wiosna, lato i wczesna jesien. pozostale miechy chodze w spodniach. no chyba ze jaks impreza to z wielkim bolem musze sie wbic w kajdany (rajtuzy) rak na plecach nigdy nie udalo mi sie polaczyc wiec to zaden wyznacznik wiecie, ze odebralam kupona vouchera i juz kupilismy potrzebne rzeczy do schronu, w sobote jedziemy oficjalnie je przekazac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joana_ 14.02.2018 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2018 A właśnie, ja też nigdy rą k nie połączyłam, szpagatu też nie robiłam, mostek tak,kozioł tak, ale dawno nie próbowałam i raczej ryzykować nie będę A ja lubię sukienki i spódnice zimą , ale rajtki takie grube jakieś do tego, kolorowe też, kiedyś uwielbiałam różne wzorzyste Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 14.02.2018 20:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2018 ja we wszystkie miesiace chodze w spodniach, jak mam spodnice badz sukienke ubrac to jestem nieszczesliwe dziecko. I jak jest to zima czy jesien i zimnica z musu rajtki trzeba, ktorea zaraz dre i w smieci leca, tak ze nigdy nie mam w domu zadnych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 14.02.2018 20:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2018 pokaze wam cos bo wlasnie przyszlo - jako ciekawostka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 14.02.2018 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2018 Nie liczyłam tej folii (http://www.foliagrzewcza.com.pl/cennik.php), więc nie wiem czy u nas też tak nie kosztuje. Nie noszę rajstop w ogóle. Zimą tylko spodnie, a jak zakładam kieckę to mam takie fajne grube pończochy samonośne. Wyglądają jak z elastycznej bawełny. Od wiosny do późnej jesieni ganiam z bosymi stopami. Z butami typu kozaki ja kna wysokim obcasie większy problem żeby założyć na stojąco niż skarpetę czy pończochę. Jedne mam takie, że nie ma mowy, żebym wciągnęła oba. Mają platformę i diabelnie wysoki obcas i tylko na jedną nogę zakładam, drugi na siedząco. Szpagatu w życiu nie zrobiłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 14.02.2018 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2018 TAR, super. A wiedzą w schronisku, czy niepodzianka będzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 14.02.2018 21:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2018 pamietacie, pisalam ze kupilam druga maszyne do kawy, zeby miec do lasu. Ta sama nespresso. Kupilam - znaczy wygralam! maszyna nowka, kabel jeszcze ofoliowany byl, pojemnik na mleko nieuzywany, zadnej kapsulki w srodku nie bylo. No to trzeba wlaczyc i przetestowac. I guzik! w koncu wygooglalam ze prawdopodobnie sie zrobil bombel powietrza , bo kazda maszyne sprawdzaja przed wypuszczeniem, ale zawsze tej wodu cos gdzies zostanie nie? wiec doszlam do wniosku ze ktos kupil maszyne, nie mogl zrobi pierwszej przepustnosci wody bo mial bombla i nie wiedzial - na pudelku byla nalepka z amazonu, czyli oddali ze zepsuta. Na szczescie mialam strzykawke w domu = dosyalam od vetki jeszcze jak Senior byl, zeby mu pic dawac bo jak zaczal marniec nie chcial pic. Ale nie uzylam. no wiec bombla zlikwidowalam, ale chyba jak czyscilam rurke z bombla (woda ze strzykawki) zalalam plytke komputerowa Zrobilam dwie kawy - czarne i z mlekiem i klops - wysiadla czesc ktora mleko pienila i cisnienie do czyszczenia . Moglam tylko czarna robic. Wiec mowie M - no tak, trzeba oddac. Bo moze ja to zrobilam a moze cos z nia nie tak. I zla jak osa i zawiedziona - w oncu za polowe ceny kupilam i sie okazalo ze nowa. Ale wzielam i ja zarejestrowalam tylko zamiast napisac ze kupiona gdzies wpisalam ze jako prezent dostalam, ot taki maly oszust miedzynarodowy ze mnie Zarejestrowalam bo wiedzialam ze wtedy ze ma gadac beda, a maszyna nowa, nie byla nigdy rejestrowana i mam pol roku na gwarancje od nich prosto. Wiec zadzwonilam, mowie co i jak , kobitka mowi ze przelecimy testy bo czasem jest nieustawiona, no ale nici, zrobila te same testy ze man co ja wygooglalam. Wiec mowi ze - wysle mi pudelko, mam tylko maszyne wciepac do srodka i odeslac (za darmo) i oni albo naprawia albo jak sie nie da - wysla mi nowa , no i pudlo wlasnie przyszlo , az dziw ze tak szybko, z Quebecu tez szlo, Nespresso tam ma glowna siedzibe. w ten sposob nadal bede miala maszyne za polowy ceny a za naprawe badz wymiane nie place nic to sie serwis nazywa a pudelko juz uformowane specjalnie na moja maszyne, bo maszyn jest od chroma (u nas wiecej niz w Polsce). nie sieszy mi sie, byle do maja miec machine maszyne tylko wsadzic i nalepic zwrotna nalepke co w srodku wsadzili i po klopocie. M powiedzial ze oge oddac i mi kupi nowa w lecie, ale po co? jak ta mam za pol ceny?? iech on lepiej zbiera na Jure! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 14.02.2018 21:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2018 TAR super ze juz masz i kupilas starczylo na duzo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 14.02.2018 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2018 pewnie ze wiedza, od nich wczesniej wyciagnelam co potrzebuja, czesc kuponu zamienilam na gotowke i u wetki po kosztach kupilam 50 tabletek na odrobaczanie, do tego 14 obrozy przeciwpchelnych, kropelki p. pchelne, witaminy i suplementy dla seniorow i psow zabiedzonych na stawy i serce, troche karmy i puszek w promocji a za drobne rozne przysmaki, zwacze i jeszcze w gratisie dostalam 10 opakowan ciasteczek i smaczkow dla seniorow do tego juz od siebie dam kosci prasowane, kosci chlorofilowe na zeby, kosci wapniowe i pare innych drobiazgow. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 14.02.2018 21:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2018 to bardzo duzo! super, kiedy zawozisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 14.02.2018 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2018 w sobote Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joana_ 14.02.2018 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2018 Tar fajnie to wszystko zorganizowałaś, nie na wariata, nie na byle co, konkretne rzeczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 14.02.2018 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2018 :wiggle: Będzie święto w schronisku. Mania, ty fartowna kobitka jesteś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 14.02.2018 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2018 (edytowane) sluchajcie, za rok wystawie Kastosia powalczymy o zloto , jak znowu beda takie fajne nagrody to oczywiscie znowu schronek sie ucieszy:yes: a ta laska od kota mowila ze swoj voucher przekazuje jakiemus gostkowi z krakowa ktory opiekuje sie bezdomnymi kotami. ok, tyle dobrego w tym jej "wygraniu" Edytowane 14 Lutego 2018 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 14.02.2018 21:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2018 to zawczasu mow za rok Pestka, jak im sie odsyla maszyne do naprawy oni w zastepstwo daja druga zeby miec na ten czas naprawy, kazalam nie slac bo mam ta co przed swietami kupilam, potem musialabym sie bujac i odsylacale Jura watpie zeby taki serwis miala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 14.02.2018 21:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2018 Mi mi smsy wysyla i sie brechta, pytam co sie brechta a on mi fotki sle - skonczyli i poszedl odwiezc Mlodej chlopa, wszedl na gore - jaki ma bajzel to szok, ja mialam tyle przerowadzek w zyciu ze glowa boli i nigdy takiego bajzlu nie mialam, ja nie wiem jak ona chce do jutra to zrobic i popakowac? poszla do pracy wlasnie. Spala 2 godziny, pojechala na nowe o 11 w nocy i do 4 rano szorowala, wrocila polozyla sie kolo 5 rano o 7 pobudke miala i caly dzien na nogach a teraz w pracy;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 14.02.2018 22:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2018 Młoda jest. Da radę. Jak miałam tyle co ona i jeździłam na wykopaliska, przez 2 miesiące nie spałam dłużej niż 2 godziny na dobę. Od 7 rano do 17 zasuwaliśmy fizycznie – łopata w łapki i plantujemy kamienny kurchan. A wieczorem popijawa do 5 rano. Śladu na mnie nie było. Tyle, że laska byłam 158 cm i 45 kg. Eh... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 14.02.2018 22:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2018 Nasz kumpel od Jury czasem coś opowiada. Wygląda, że przynajmniej tu w W-wie serwis jest jak w Szwajcarii. Pilnują. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmikka 14.02.2018 22:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2018 Znalazłam w Jura: Świadczenia gwarancyjne są realizowane w Polsce po wcześniejszym uzgodnieniu z infolinią serwisu 0 801 023 801 (cena połączenia lokalnego) i po przesłaniu lub przekazaniu produktu na adres ...warszawa..Czyli paczka jak u Mani nie wchodzi w grę. Jest cennik pogwarancyjny, ciekawe, bo urządzenia podzielili tak: Urządzenia domoweProdukt Naprawa niewymagającawymiany częścizamiennych Naprawa urządzeńdo 6 lat* wymagającawymiany częścizamiennych Naprawa urządzeńpowyżej 6 lat*wymagającawymiany częścizamiennych ENA i ENA Micro-Line 399,00 zł 899,00 zł 1 399,00 zł IMPRESSA A-,C-, E-, F-, J-, Z-Line 399,00 zł 899,00 zł 1 399,00 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 14.02.2018 23:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2018 Pestka ale ona jeszcze 4 w domu, wszystkie w domu bo chore, do szkoly nie poszly no, a ciekawe jak tu jest z Jura, az musze poczytac. Mika czy Jure sie tez rejestruje? sprawdzalas? znaczy sprawdzalas czy ta co masz ma rejestracje czy nie? a z nespresso chcieli jeszcze zastepcza maszyne przyslac, co prawda nie ten model co ja mam ale jakies nizsze, powiedzilala "ze chociaz czarnej sie napije" bo sa bez mlecznika i trzeba osobno robic . Mam taka maszynke do mleka jak oni maja. alez mnie krzyz boli, najpierw sie nanosilam dla Mlodej jeszcze betow )3 lustra wyrwala, juz nie mam house of mirrors), potem odkurzanie i mycie podlog bo maly znow mi lapek nanosil. Zaraz M wroci i tyle mojej roboty - nanosimy syfu, a jak ja z nim ten stol wniose to nie wiem, mowilam zeby go rozkrecil calego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts