mmikka 15.02.2018 00:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2018 W jurze nie zalecają kaw smakowych używać. Zatyka się maszyna. Raz tylko dostałam smakową, to ją zużyliśmy. Na sto procent więcej na kawę wydajemy. Leci kilogram za kilogramem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 15.02.2018 00:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2018 czemu na chwile??? nie bylo mnie, odeszlam bo M wrocilwklej ta intrygacje i zostaw! M poszedl zrobic miejsce na trucku i bedzie stol rozkrecl i bedziemy pakowac, jak wroce to bedziesz spac, wkelej potem cos ci pokaze to rano zobaczysz no te w nespresso nie s atypowe smakowe, poprostu rozne kawy swiata, owszem jest czekoladowa, pomaranczowa ale nadal bardziej kawe czuc niz smak, tylko taki lekki smacze jest, jakies inne maja jeszcze, mam ilka ale nie robilam jeszcze. Ale temu tez chce ta maszyne trzymac. Zreszta do lasu Jury nie zabiore wiec i tak potrzebna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 15.02.2018 04:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2018 Mika poszukaj w Polsce jak chcesz, juz sa gotowe nogi pod fotel, badz juz z koleckami na przodzie, badz proste, badz kwadratowe, badz wkrecane bez kubeczkow, ja te w Anglii znalazlam, rozne wysokosci, rozne kolory i masa koelczek, dam linka jak chcesz to zobaczysz z ciekawosci co maja. te ostatnie sa ciekawe, te kubeczki maja smieszne, a to ostatnie to sie wklada pod koleczka zeby podlogi nie zniszczyc. Jakby sie np chcialo 4. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 15.02.2018 04:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2018 a teraz, zanim pojde spac bo musze wstac za 5 godzin ........bezcenne zdjecie dwoje na sofach, jedno na podlodze a najmlodsze w chodziku - wszystkie odjechaly! Mloda pakowala w sypialni oni bajke ogladali, ona wchodzi bo nagle cicho sie zrobilo a te spia no i przy okazji widac jaki ma styl...............te kanapy mnie dobijaja, sypialnie tez taka ma i te firanki we wzorki ehhh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 15.02.2018 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2018 Mmikka, gdzie ty pokazujesz zdjęcia, bo ja nic nie widzę Mania, fotka dzieciowa niesamowita. Uśmiałam się z tego zaśniętego dzieciarstwa. Ja bym tego nie nazwała stylem. Skąd ona to ma, bo na pewno nie po tobie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmikka 15.02.2018 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2018 (edytowane) Pestka, fotki ławy są 3 wklejone. Tyle nastukałyśmy, to się gdzieś zgubiły w tłumie Komodę wykasowałam, bo pani lampkę sprzedaje, komoda na fotce jest nie do sprzedaży. Dzieci fajnie porozkładane, Gdyby te kanapy rozstawiło się w pokoju 30 metrowym, to by lepiej wyglądało. Dużo ludzi lubi pałacowy styl, widać to po ilości tych mebli w sprzedaży. Zapomniałam, nóżki świetne! Na razie nic nie zmieniam i nie dodam ich u siebie. Może i dobrze, że aż tak szybko nie nudzą mi się meble i nie mam takiej rotacji jak ty. M nie lubi zmian, do każdej podchodzi jak do amputacji nogi. Edytowane 15 Lutego 2018 przez mmikka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joana_ 15.02.2018 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2018 Ciekawe jakiej złotej farby użyła na komodę?? O tak piękny widok, wszystkie śpią , cisza i spokój, nic nie chcą , nie drą się itp No kanapy, bardzo pałacowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmikka 15.02.2018 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2018 Jak dzieci śpią, można się szybciej pakować Byleby nie podeptać towarzystwa : Joana, zapytać tą panią o farbę? Ma mi fotki dosłać, to mogę przy okazji spytać. Popatrz na nogi komody, fajne są Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 15.02.2018 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2018 Fajny jest front tej komody. Joana, na komodzie to może nie być farba to złote. Ja bym użyła w tym przypadku listków pozłotniczych. Mmikka, blat tego stolika, jeśli go kupisz, będzie trzeba po przeszlifowaniu zabezpieczyć. Są spec środki w sporym wyborze w sklepach kamieniarskich. Można nawet dostać dwuskładnikową żywicę do kamieni typu marmur. Jest w dwóch gęstościach. Tu lepsza byłaby bardziej wodnista. No, to już byłoby pancerne zabezpieczenie. W sumie prosta robota, choć dla dokładnych, bo każdy błąd potem wyłazi w postaci grud i wypukłości na kamieniu. Trzeba szlifować tarczą diamentową, a do tego potrzebna mocna maszyna. Szlifierka kątowa za mała do takiej powierzchni. Będzie haczyć brzegami i robić rysy. Trawertyn do łazienki zabezpieczaliśmy w ten sposób. Okropnie się umęczyliśmy i kilkanaście płytek spartaliśmy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 15.02.2018 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2018 joanna, komoda chyba robiona podobnym sposobem: https://patynowy.pl/blog/komoda-malowanie-mebli-szpachla A tak w ogóle to dzień dobry Towarzystwu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 15.02.2018 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2018 o matko:jawdrop: wszelki duch:D ile to lat kolezanka sie nie pokazywala? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 15.02.2018 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2018 Długo za długo, Tar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 15.02.2018 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2018 no wlasnie, co u ciebie, napisz choc pare slow. dalej apartament czy moze juz dom stoi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 15.02.2018 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2018 Nadal apartament Ale co rusz coś zmieniam, przerabiam, więc na nudę nie narzekam Mąż też... Ze zmian to stan rodziny się powiększył - teraz jesteśmy modelowe 2+2 i pies (labrador) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmikka 15.02.2018 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2018 Długo za długo, Tar Moje ciche podczytywanie forum zaczynało się od ciebie Mania, deskę marmurową czyszczę twoim sposobem, leży opatulona folią. Pestka, żadne szlifowanie nie wchodzi w grę.Wychodzi na to, że marmur= białe kozaczki do przeprawy przez błoto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 15.02.2018 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2018 Mmika, jak miło Ja Was tutaj długo podczytywałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 15.02.2018 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2018 (edytowane) Mnie pewnie nie kojarzysz, Narendil, bo zaledwie kilka razy gdzieś się otarłyśmy o siebie, ale zaglądałam do Ciebie Potwierdziłaś moje przypuszczenie co do sposobu złotej części na komodzie Edytowane 15 Lutego 2018 przez pestka56 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 15.02.2018 13:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2018 Pestka, kojarzę, kojarzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 15.02.2018 13:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2018 Miło mi, Narendil Dużo osób odeszło z forum. Super, że jesteś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 15.02.2018 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2018 Narendil a wracasz na stale na fm czy tak tylko okazjonalnie wpadlas? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts