TAR 20.02.2018 14:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2018 Joana wiesz łachy mi zadnej nie robia, bo moglabym mocno rozdmuchac temat a nie chce tego. a na zamieszania nie mam teraz czasu i glowy facet od kuchni to straszny .........., co mialam z nim udr na odbiorze to moje a musialby mi dac swojego czlowieka (ktos musialby mu zaplacic). potem to sprzec z serwisem Samsunga, do tego sciagac elektryka, ktory obecnie siedzi na kontrakcie w niemczech. musialaby byc tez wymontowana mikrofala zeby dostac sie do gniazdka. nieee, wcale mi sie to nie usmiecha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 20.02.2018 14:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2018 TAR w jej wieku ja sie nie przejmowalam co mam w domu. Kupowalam co mi wpadlo w oko i wcale sie nie zastanawialam czy pasuje do siebie czy nie. Teraz jak ogladam stare zdjecia za glowe sie lapie. Malo tego, jak przyszlam na Mmuratora a bylo pare latek temu - mialam zupelnie inne plany tez, inny wystroj i upodobania, teraz tez sie lapie za glowe co ja nawymyslalam nie przeszloby teraz, a nie wiem skad mi sie to wzielo. Z czasem i ona znajdzie swoje. Fajnie z piekarnikiem. Ja na swoj sie doczekac nowy tez nie moge, ale narazie ten smiga z drugiej reki i najpierw porobie reszte w domu co mam zrobic zanim kupie docelowy. Tez Samsung jak pamietasz. Musze pogooglac recenzje bo w sumie nowy na rynku i duzo nie ma. A gwoli plyty......nadal gazowej nie lubie Syf i kupa roboty zeby czyscic, nawet z kurzu wytrzec robota bo trzeba nasciagac sie tych rusztow. NOPE, gazowa to nie ja. M powiedzial ze mi kupi ta co ja chce. Poki co nie marudze, bede myslec jak przyjdzie czas zmieniania blatow. a drzwiami co? przyjada i w ten sam dzien zrobia? czy bedziesz bez drzwiczek jakis czas? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 20.02.2018 15:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2018 jak drzwi to wymiana max do godziny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 20.02.2018 15:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2018 oni chcieli juz zamawiac drzwi i przyjechac ale ja chce by najpierw sprawdzili czy jest ze srodkiem wszystko w porzadku. jak bedzie to zamawiaja drzwi i wtedy robia naprawe z dostawą w 7 dni. sumie mogliby mi to zrobic w poniedzialek ale wole by najpierw piekarnik zostal sprawdzony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joana_ 20.02.2018 17:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2018 Mania jakieś zdjęcia miałaś pokazać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 20.02.2018 17:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2018 no mialam i kurna odeszlam od compa i zapomnialam raczki juz mam na wyspie, jestem cala happy! dobra, szybka kawa i wkleje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 20.02.2018 17:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2018 pokaze wam jeszcze jak osiedle Mlodej wyglada. Nie wiem jakie stare jest ale stare, nowe sa przepiekne nie tylko na zewnatrz ale i w srodku. Chodzi mi o szeregowce. Nowe cykne przy okazji pokaze wam placyk zabaw nieduzy i albo slepa jestem albo nie widze, niema hustawki no ale odrazu wypad z drzwi i sa, nie musi nigdzie lazic. sasiad Mlodej zaczepil mojego M jak szafke wyciagal z samochodu, powiedzial ze jak wiosna i lato przychodzi to placyk na full'a zapelniony dziecmi, to dobrze, beda sie mialy z kim bawic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 20.02.2018 17:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2018 Mloda od x lat nie ma lawy, tam miejsca nie miala z tyloma dziecmi, tuaj ma wiec kazalam jej okragle kupic, chce wiec pikowana jak ja mam, tylko kazalam jej nie brac materialowej bo zaraz upaciana bedzie. wiec wynalazla taka ja jej kazalam takiej szukac bo jeszcze moze pochowac do srodka i na koleczkach to moze nia jezdzic a dla chlopakow taki dywanik wynalazlam, juz poslali ma troche szarego wiec zgra sie z lozkami, niebieski bo sciany beda lekko niebieskie, komoda bedzie biala, no a zolty - wesoly dywan. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 20.02.2018 17:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2018 no i jak tak ogladalam pufy dla niej i inne badziewia trafilam na takie cos... zarabiste to jest firepit, czyli palenisko na ognisko. Ale pomyslalam sobie ze nawiercic dziury i zrobic z tego donice, nogi ma wyjechane. no i jak pufki ogladalysmy po prawej stronie co dwie stoja jedna na drugiej. ta pod spodem to jak moja, a ta na gorze to mam, postawilam u M w sypialni w jaskini. a tu inne pufki ktore mi sie podobaly ta myslalam do mnie do sypialni te co pikowane do samej podlogi sa wiem ze kilku nam sie podobaja, ale ta bardziej mi sie podoba z podstawa ta cala z materialu tez fajna ta tez mi sie podoba, taka prosta ze az strach ze sklepu fotka i od kogos z domu granatowa sliczna ze zlotymi nozkami i czarna ze zlotym no i tak sie zastanawiam czy nie zrobic sobie takiej czarnej do mojego TV pokoju na dole, ze zlotymi nozkami, bo Mloda sie slini na moja zlota lawe. Musze pomyslec. jeszcze jakies mam fotki, chyba ze sklepu przedwczoraj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 20.02.2018 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2018 no Mania nawet i cos dla mnie pokazalas:lol: dywan do pokoju chlopakow swietny, ja lubie takie kolorowe ale bez zadecia. ta granatowa mi sie podoba tylko bym jej nozki wymienila na drewniane niższe, bo dla mnie wyglada na wysoka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 20.02.2018 18:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2018 meczylam nadal biurka, caly czas to jedno wraca do mnie, ale tymrazem powlazilam na recenzje i na zdjecia z domow lidzi co kupili bo sklepowe fotki to wiadomo. Zalezalo mi zeby szufladka byla i zeby moj comp wszedl, a ze maja takie compy jak ja to widze ze miejsca bede miala sporo. No niewiem, podoba mi sie. Przezucilam kilkaset roznych i zadne mi inne nie podeszlo byly i owszem ladne - ale nie pasowalymy u mnie. Albo cena zaporowa, a ja nie chce wydawac duzo - bo jak mi sie znudzi??? na jednym widac ze ktos jak ja ma uszatka przed nim :P tak jak na zdjeciu nizej chce zabejcowac nowa biblioteke , chce ja tez z debu zrobic. A przynajmniej wszystko co na wierzchu - listwy i boki bo tyl nie musi byc. Dab ma najladniejszy wzor i pieknie sie bejcuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 20.02.2018 18:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2018 TAR wiedzialam ze cos wypatrzysz na siebie jeszcze beda fotki jak juz siadlam, zaraz ze sklepu wkleje pare tez powinno podejsc do twojego stylu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 20.02.2018 18:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2018 dobra, ze sklepu stolik boczny, mieli dwa rozne, z szufladka i otwarty i konsolka - bardzo mi sie podobala ! pamietacie moj fotel? ten w kolorze wina?? tu sa te same ale szare z krwawiacym sercem go sprzedalam kilka dni temu uwielbialam go bo mi sie bardzo podobaja, ale doszlam do wniosku ze nie pasuje jednak nigdzie z tym kolorem a kupic material i przerobic - wyjdzie wiecej niz kupic nowy szarawy, a jak widac sa i to w dwoch odcieniach , jakbym miala ktorys z tych to bym w zyciu nie sprzedala Bea? Mika? cos w stylu fotela co macie? blisko nie? jasne drzewo ze zlotym, ale ciekawe jest nie tylko polacznie, ale zlote proste nogi i patrzcie na brzeg obrobiony i lustro jasne ze zlotym' i pufa jeszcze jedna, ta co mam na nogi z Ikeowskiego uszatego jak dla mnie za wysokie i gora mi sie nie podoba bo za grube, wiec tak jak nizej przerobie, ze ta gorna poduszka bedzie mniejsza a tu pralka i suszarka z Samsunga nowe kiedys pokazywalam ze trzeba bylo dodatkowa czesc kupic zeby miec ta dodatkowa malutka pralke na skarpetki czy belizne, pamietacie? no wiec teraz juz jest wbudiwane i na gorze tu jest ta dodaktowa pralka a tu takie samo w suszarce, dodatkowe, np zeby koszule czy cos delikatnego wsadzic - co nie zmienia nadal tego ze wkladka na dol do bebna tez jest na koszule, buty, poduszki zeby parowo wysuszyc/wyczyscic noi i wi fi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 20.02.2018 18:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2018 a ze swieta ida pelno jajec to gniazdo mi sie podobalo, Joana pomyslalam o wiankach i ze takie byc mogla sieknac tez Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 20.02.2018 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2018 dobra, ze sklepu stolik boczny, mieli dwa rozne, z szufladka i otwarty i konsolka - bardzo mi sie podobala ! Mania to wyslij mi dwie komodki zamykane, konsolke podwojna oraz ten fotel ktory stoi obok szafki otwartej na 2 fotce, oraz koniecznie poprosze o ten stolik okragly z ostatniego zdjecia i jeszcze ten globus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 20.02.2018 18:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2018 te stoleczki by sie nadawaly do obicia mysimi psitkami tfuu...futerkiem kiedys widzialam srebrny, teraz byl zloty - podlogowy swiecznik lawa z tych desek, to chyba jedyna ktora mi sie najbardziej podobala odkad je w sklepie ogldam - przez was zreszta a na koniec, swietne obrazki dla dziewczynki, super zrobione! dla chlopaka nie bylo ale mozna tez zrobic, np. samolociki, zamochodziki te sznureczki daja cale wow. Niestety nie wzielam natce bo ona ma tyle obrazkow ze szok a za malo scian juz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 20.02.2018 19:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2018 ah prosze pani, globusow mieli na 3 polkach, cyklam jedna tylko kawalek gdzie 3 staly ale duzo ich bylo, ale ten na konsolce specjalnie stanelam dalej zeby go ujac bo wiedzialam ze lubisz globusy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 20.02.2018 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2018 eee takie male to my mamy u siebe ja bym chciala wlasnie taki 3 d przestrzenny jak ten duzy:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 20.02.2018 19:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2018 TAR, bejce z drugiego sklepu na ploty itp, jeszcze jeden sklep mi zostal, [pdgladowo tylko bo i tak nic ci nie da, no ale! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 20.02.2018 19:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2018 to trzeba bylo tak odrazu mowic, zobacze nastepnym razem, bo jest ich duzo, tych globusow, a ze mam juz jeden w szczegoly nie patrzylam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts