gopax 16.04.2012 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2012 jaki słodziak:) oczka czarne po babci? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 16.04.2012 20:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2012 wiem, dlatego jak cos to juz wole zwykla poczte. Nie ma w domu, wiadomo, zostawia kartke i po klopocie. I tak sie ciesz ze Ci dzwonia albo sms'a sla, tutaj - zapomnij. dokladnie znaczy wierna kopia mnie jak mala bylam, potem mloda jak byla mala. Moje oczy z czasem zjasnialy, juz takie czarne nie sa, mlodej tez zjasnialy, ale za malego obie mialysmy taaaakie wielkie czarne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kardamina 16.04.2012 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2012 Nic, tylko się zakochać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gopax 16.04.2012 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2012 u nas w rodzinie wszyscy mieliśmy i mamy niebieskie tylko jedna moja bratowa ma takie czarne i jej młodsza córa odziedziczyła kolor po niej i jak miała jakieś 3-4 latka (teraz jest już już dorosła) mój najstarszy brat zażartował sobie i zapytał Agatkę, dlaczego ma takie czarne brudne oczy bo przecież w rodzinie wszyscy mają niebieskie??? mała tak sie tym przejeła, że poszła do łazienki i chciała tę czerń zmyć mydłem... co było dalej chyba nie muszę pisac:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kardamina 16.04.2012 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2012 hahaha.... nie musisz - moja siostra zrobiła to samo oj, działo to się wtedy, działo.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 16.04.2012 22:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2012 haha biedne dzieci, myly oczy mydlem A ja kiedys czytalam gdzies w National Geographic ze niebieskie oczy to...zmutowany kolor. Niezle co? heheh MUTANTY WY JEDNE! :) No u mnie tez...dziadek mial niebieskie a babcia brazowe. Wujek dostal po dziakdu niebieskie, zone ma z niebieskimi to dziewuchy tez maja blue. Ja dostalam po babci i po matce brazowe. A u mojego meza tez, tylko ojciec mial brozowe, cala reszta ma niebieskie a moj maz dostal brazowe, moje dzieci juz wyjscia nie mialy. A Nikus dostal po nas, czyli po mnie i mlodej bo ojciec ma niebieskie:) No jakos ten rod trzeba przedluzyc, chociazby oczami A z tym jedzeniem wiecie jak to jest.....jak sa male i takie slodkie to by sie wlasnie chcialo zjesc! A jak urosna - to sie zaluje ze sie nie zjadlo hehe. Jak znajde fotki to Wam pokaze mnie i mloda za malego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 17.04.2012 00:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2012 No i jak przewidywalam - nie mam materialu Jak bede lucky to bedzie jutro...a najlepsze jest to ze jest u celnikow, przeszedl "odprawe" i to jest - zaraz kolo mojego domu, ale znajac zycie ostatnia dostane czyli wieczorem. Ale nie o tym chcialam napisac. Napisal do mnie ponownie pan od przelotek (swoja droga nie spi? u Was bylo kolo 2 w nocy). No wiec napisal ze ma wzornik i owszem jest jeszcze jeden ciemny kolor ale tytan, nie onyx. No coz, bralam opis od drugiego gdzie sa drozsze. Moje karnisze maja kolor tytanu wiec moze akurat...? Napisal ze mi posle wzornik. A mojemu M sie bardzo te przelotki podobaly i dostalam zielone swiatlo wiec kupujem prosze Pan. Niestety obacze dopiero w domu w sierpniu ..szkoda ale co zrobic. TU TAKICH NIE MA!!! to tylko u Was sa takie cuda i niewidy.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pszczolka m 17.04.2012 05:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2012 Wnuczek słodki:rolleyes: Oczka rzeczywiście hipnotajzing To ja się wybiję. Bo nie mam oczu ani niebieskich ani brązowych a zielone. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 17.04.2012 13:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2012 zielooonee…..cudo! Jakie by nie byly byle jasne, zazdroszcze WAM ale tak pozytywnie. Zeby nie bylo. Bardzo nie lubie byc niemila. Chociaz zycie pokazuje ze czasem poprostu trzeba, inaczej sie guzik zalatwi. Pierwsza wojna z Paypalem byla przegrana, odpisali mi to co kazdemu z tego co czytalam czyli totalny same bull shit. Wczoraj zrobilam drugie podejscie wiec. I nie przebieralam w slowach. Z pewnymi ludzmi NIESTETY trzeba rozmawiac w ich wlasnym jezyku inaczej nici z komunikacji. Wiec wywalilam wszystko co mialam na watrobie i nie pytajcie jak i co bo by Wam szczeny opadly. Efekt…? Dzis placilam prosto z konta Blokada (bezsesnsowna i bez powodu) zostala sciagnieta :) No coz, czasami trzeba byc tzw. cold bitch…przepraszam za wyrazenie. Siedze i czekam. Na kuriera. I zastanawiam sie co zrobi….wczoraj dzwonilam do UPS i zlozylam zazalenie w tym ich udawanym dowozie, zaznaczyli to i powiedzieli ze przekaza kurierowi. Zobaczymy. Paczka jest w samochodzi na rozwozce. A teraz ide szyc. Bo sie mi zachcialo i "se bidy narobilam". Palce beda sklute i oczy na wierzchu, ale nic to. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Etteb 17.04.2012 15:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2012 mania, aleee masz przystojniaka a oczy dead for it Faktycznie masz przeboje - niezazdroszcze. Jak do dzis tfu tfu na zle uroki nie mialam problemu z ups ani z paypal ani z poczta, oby tak zawsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 17.04.2012 16:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2012 No dobra, wtorek dobry…mam material na zaslony! :):) Jest pieeekny! Ale wkleje potem bo musialam rozwinac caly i policzyc ile ukroili. Okazalo sie ze….22 metry . Wiecie ile to jest? Plecy mi wysiadly. I wezykowaty material tez przyszedl. Uff…. Zaslonki do sypialni beda jak ta lala. Tylko co ja zrobie z tyloma metrami????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 17.04.2012 17:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2012 tu sa moje zaslony, a raczej material na zaslony: http://i1201.photobucket.com/albums/bb346/szara6/DSC_0008-10.jpg http://i1201.photobucket.com/albums/bb346/szara6/DSC_0006-12.jpg Pintucki sa na 4 inch'e :) One ida do sypialni. To jest moj "sssssssss…."…wezykowaty material: http://i1201.photobucket.com/albums/bb346/szara6/DSC_0014-3.jpg A to……. http://i1201.photobucket.com/albums/bb346/szara6/DSC_00022-2.jpg tak wyglada moj stol w jadalni:) sie zamienil na maly "warsztat". srebrno MUSI byc, bo jak inaczej: http://i1201.photobucket.com/albums/bb346/szara6/DSC_00062.jpg A tasma przyszla tydzien temu, nie otwieralam jej jeszcze , dostalam extra 3 metry :) http://i1201.photobucket.com/albums/bb346/szara6/DSC_0009-5.jpg No. Z tej tasmy Kylie robi swoje poduchy co Wam pokazywalam. I zrobie takie same, tyle ze dzis musialam dokupic takie poduchy do tego: http://i1201.photobucket.com/albums/bb346/szara6/8024836.jpg Tanio wyrwalam, z egipskiego kotonu. Chyba dokupie jeszcze ze 4. Szukam jeszcze malych kwadratowych takich ale sa w jednym sklepie i tak drogie ze sama zdaje sie uszyje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zosik 17.04.2012 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2012 Tyyyyyyy Maniuś.... Jak Wasz młody ma na imię?? Bo mój też Nikuś - Nikodem znaczy, i z 6 marca jest... A młody boski!!!!!!!!!!!!!!!! Oczy za..biste i spojrzy na Ciebie takimi i leżysz i kwiczysz I włosiska! No cudny Pszczółka, mówisz, że po miesiącu Ci przelali kasę, tam jest taka opcja, że możesz sama przelać jak widzisz, że kasa jest, albo ustawić, że automatycznie będę Ci przelewać, ale wtedy chyba kwota minimalna to 20 zł. Ja cały czas płacę z allegro i kasa od razu jest u sprzedającego, on to widzi bo dostaje maila. Ale Ty masz warsztat!! Nazbierało Ci się pierdołek 22 metry? yyyy no to masz co szyć Bardzo ładne te materiały, ten czarny taki puchaty się wydaje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 17.04.2012 19:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2012 No nasz ma Nicolas. Tak z francuzka bez h, z angielska byloby Nicholas. W skrocie Nick. Mloda jak zaczela wymyslac to myslalam ze padne, chciala jakies polskie imie. Dobra. Ale jak zaczela mi Julkami, Staszkami i innymi takimi to zwatpilam. A potem takie jakies zaczela wymyslac ze za nic nie mialy odpowiednika w angielskim i musialam jej ze lba wybic I ona i mlody dalismy takaie imiona zeby i na angielskie i na polskie byly. Tyle ze pisownia po angielsku, w koncu tutaj zyja a w Polsce nie beda, to samo maly. A mi sie strasznie podoba Nicolas. Udalo mi sie przeforsowac jak jej powiedzialam ze po polsku to Mikolaj. No ae ja Mikolaja nie lubie i mi przez gardlo nie przedzie. My do niego Nikus a ona Mikolaj wola. Jak go rejestrowala to uciela wlasnie to h zeby nie bylo ze ja cale imie wybralam hihi. Na drugie powiedzialam ze juz moze dac sobie jak chce i dala ale pisownia polska i dobrze ze sie tu nie uzywa drugich imion do niczego bo by ja dziecko kiedys przeklelo jakby musial wszedzie kazdemu literowac, nie mowiac o wymowieniu hehe. A urodzil sie 11 lutego. No i ja pepowine przecinalam i pierwsza go na rakach mialam to co, imie tez wybralam a ona teraz zadowolona z tego imienia. Material nie jest puchaty, sliski jest ale taki chcielismy. Mam jeszcze dwie pary zaslon na zmiane ale to juz jak wroci sie. Warsztat, to tylko czesc, jeszcze w siatkach sa i raz tyle w drodze. Aaaa…dostalam wlasnie zdjecie przelotek kolorkow, tych z krysztalkami: http://i1201.photobucket.com/albums/bb346/szara6/P1020674.jpg Zaznaczylam! Kolor Tytan - identyczny kolor i identyczna nazwa jak moich karniszy, zamowilam wiec 32. Zdaje mi sie ze to jest produkt polski. Pszczolka miala racje, faktycznie ten grafit to za jasny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 17.04.2012 19:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2012 Zrobilam eksperyment… http://i1201.photobucket.com/albums/bb346/szara6/DSC_0002-13.jpg W niczym mnie nie zaskoczyl bo wiedzialam jak bedzie wygladac Ale chcialam Wam pokazac z czarna firanka wlasnie. Wszedzie w kazdym pokoju sa czarne firanki….no oprocz salonu, chociaz M chcial, ale wisza biale. Tak naprawde to wcale tak sie nie swieca , od lampy tak wyszlo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pszczolka m 17.04.2012 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2012 Mania jesteś niesamowita. Czego ty nie masz. Jak profesjonalna krawcowa. Będzie pięknie. Jak zobaczyłam wzornik to też od razu pomyślałam tytan, więc jakby nie było jest to jedyny słuszny wybór. Zosik ja wiem i mam ustawione codzienne przelewanie. Tylko że to było tak, że Ci ludzie przelali z konta a do mnie nawet na to wirtualne płacę z allegro nie doszło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kardamina 17.04.2012 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2012 haha biedne dzieci, myly oczy mydlem A ja kiedys czytalam gdzies w National Geographic ze niebieskie oczy to...zmutowany kolor. Niezle co? heheh MUTANTY WY JEDNE! :) No u mnie tez...dziadek mial niebieskie a babcia brazowe. Wujek dostal po dziakdu niebieskie, zone ma z niebieskimi to dziewuchy tez maja blue. Ja dostalam po babci i po matce brazowe. A u mojego meza tez, tylko ojciec mial brozowe, cala reszta ma niebieskie a moj maz dostal brazowe, moje dzieci juz wyjscia nie mialy. A Nikus dostal po nas, czyli po mnie i mlodej bo ojciec ma niebieskie:) No jakos ten rod trzeba przedluzyc, chociazby oczami A z tym jedzeniem wiecie jak to jest.....jak sa male i takie slodkie to by sie wlasnie chcialo zjesc! A jak urosna - to sie zaluje ze sie nie zjadlo hehe. Jak znajde fotki to Wam pokaze mnie i mloda za malego. Wow.... :jawdrop: hej, hej !!! no dobrze skoro mam zmutowane oczy, to po kija jasnego noszę okulary he!?! może mi to ktoś z lekka wytłumaczyć!?! czekam... ----------------------------- mój dziadek miał jedno oko zmutowane a drugie nie a, kiedy moje pisklaki zaczęły mi się wykluwać, to prawie pierwsze co po wykluciu robiłam, to... sprawdzałam im oczy. tylko się nie śmiejcie - to nie jest żart. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 17.04.2012 22:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2012 hahah ja nie wiem ale mysle ze musieli sie mylic , bo jak latalam do domu i wszyscy sie spotykalismy to ja sie czulam jak jakis mutant No to przestalam latac sama, latam z moim M i teraz jestesmy dwa zmutowane dziwolagi, zawsze razniej. Kardamina a jakie mial drugie? I co nie przeszlo na dzieci? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zosik 18.04.2012 06:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2012 To Ci Nikusie dwa Zdecydowanie TYTAN Bardzo ładnie się prezentuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 18.04.2012 14:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2012 na zdjeciu od lampy dziwny kolor wyszedl tego tytanu ale jest ciemy czarny jakby a la perla jak moje karnisze to bedzie pasowac Zamowilam a facet mi odpisal ze zamowil je dla mnie i jak przyjda do niego to da mi znac, a powinny byc w tym tyg. Zostalo mi jeszcze kupic tasme czy raczej siatke do podszycia pod te koleczka i zaslony mozna szyc Chlopaki wczoraj biedne pracowaly 17 godzin….wrocili wykonczeni. Mlody nawet nic nie jadl, poszedl prosto do wyrka z pustym brzuchem , M mial jeszcze sile pogadac troche ze mna, obejrzal zaslony i powiedzial ze ladne. No ba, sam je chcial to lepiej zeby inaczej nie bylo. A mi dzis przyszla posciel, znaczy poszwy na poduszki i koldre. Jest niesamowita ! A material tak mily w dotyku ze zdjecia to sie chowaja. Paczka do Polszy sie robi coraz wieksza. Aaa…i przyszedl mi material z napisami, tymi pierwszymi ladny! ladne poduszki beda. W tym tygodniu musze sobie przygotowac zdjecia dla stolarza zeby mu podeslac - ze schodami. Zeby zanim pojedzie mial rozeznanie o co mi chodzi i co ja chce zeby zdecydowal ze w ogole takie cos mozna u mnie postawic. mam nadzieje ze sie da. Z niecierpliwoscia bede czekac do maja jak tam pojedzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts