TAR 27.02.2018 13:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2018 a u mnie o komodach nic nie pisalas, przemilczalas bo ci sie nie podobaja? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 27.02.2018 14:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2018 masz tam tyle pomagierek ze moj glos sie nie liczy podobaja, dlaczego nie? tylko tyle ich ze trudno byloby zdecydowac , te poprzednie przeciez wklejalas u mnie i napisalam co w ktorych mi sie podoba , np/ symetria mi sie podobala drzwiczek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 27.02.2018 14:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2018 tylko 8 jutro albo w piatek podjade do stolarza i zapytam czy zrobi mi te co chce, no i za ile. :cool:a jak nie to dalej bede myslec. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 27.02.2018 14:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2018 te ostatnie, ta dziwna dupka....ne widzialam nigdy takich, jest jakas fotka ich normalnie w pokoju> moze tak jak z Joanay tapeta trzeba zobaczyc calosc? ta ze smiesznymi szufladami jest fajna i mysle ze najtrudniejsza do zrobienia. Duzo mierzenia. Pierwsza mocowania ma fajne, skojarzylo mi sie z ta komodka co teraz w eklepie byla co wkleilam (z paskudnymi drzwiami) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmikka 27.02.2018 14:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2018 Jestem dupa wołowa, wracamy do domu a nie zrobiłam ani jednej fotki z remontu. Byłam z siostrą u pana "meblowego" Oni nawet koloru półek nie uzgadniają. Tylko fronyt, blat. Jak zapytałam o uchwyty, to siostra powiedziała- jakieś ładne pan da. My o szczegółach w centymetrach się "poźremy" a inni mają je w nosie. Joana, weekend spędzamy we Wro. Jedziemy do koleżanki:wiggle: Nie zrobiłam fotki kota który do mamy się przyblakal, jest piękna. Odrobaczylam i zaaplikowalam kropelkę i zwiala na dwór. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 27.02.2018 14:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2018 Mika a to on ma wybierac raczki? a co jak ma jakies dziwne upodobania... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joana_ 27.02.2018 15:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2018 Wyobraziłam sobie, rączki w kształcie tych dupek :rotfl::rotfl::rotfl: Mmika w razie czego wiesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joana_ 27.02.2018 15:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2018 https://www.facebook.com/drewinka/photos/a.1828065624145858.1073741828.1544672839151806/1992605937691825/?type=3&theater Tar, pisałam Ci kiedyś o tej pracowni, napisz, pokaż o co ci chodzi. Koleżanka jest bardzo z nich zadowolona, cenowo też,zapytać nie szkodzi Zobacz: https://www.facebook.com/drewinka/photos/a.1828065624145858.1073741828.1544672839151806/1990289697923449/?type=3&theater Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmikka 27.02.2018 16:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2018 Maine coon rudy, tak wygląda znajda mamy. Uchwyty wybraliśmy:) Ucho mi się podoba, można się odstresowć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 27.02.2018 16:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2018 dzieki Joana, zapytam uchwyty ciut seksistowskie bo cycuszki sa, dupki tez a facetowych fajek nie ma. czyli to uchwyty dla facetow:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Doriko 27.02.2018 16:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2018 Jak rozważaliśmy wykupienie wykończeniówki u naszego dewelopera, okazało się że nie ma możliwości zobaczenia materiałów z jakich to będą robić. Babeczka była zdziwiona że o to pytam. Powiedziała że klienci o to nie pytają. Zrezygnowaliśmy głównie z tego powodu. Nie wyobrażam sobie by zlecić komuś wykończenie domu i zostawić w jego kwestii wybór materiałów. Nawet jakby to był super ceniony dekorator wnętrz. Od razu przypomina mi się jeden z programów gdzie wpada ekipa i robi remont pod nieobecność właścicieli i tam zrobili babce czarno-różowy salon. Różowy to taka fuksja dająca po oczach. Chyba bym się zapłakała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmikka 27.02.2018 17:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2018 Doriko, właśnie zdziwiona byłam tym zdaniem się na pana meblowego. Dla niego to naturalne. Robi na wymiar i wcale nie tanio. .Nam kazali wybierać jedną z kilku bieli do listwy przypodlogowej jak swoją kuchnię robiliśmy:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 27.02.2018 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2018 mnie stolarz tez nie pytal i byl mega zdziwiony ze ja o to pytam "bo pani te uchwyty ludzie biora najczesciej":bash: najtansze badziewia nawet nie chromowane a plastik pociagniety srebrna farba. jak powiedzialam ktore chce uchwyty to sie za glowe zlapal, taaaaakie drogie. zgodzilam sie. ze on odejmie mi z ceny te swoje, a ja dostarcze te, ktore mi pasuja. gdybym miala kase to bym zlecila stan developerski ale pod pewnymi warunkami: nadzor mojego projektanta wnetrz, z ktorym podpisalabym umowe (akurat w mojej branzy czesto wspolpracuje na takich zasadach wiec nie widze problemu), oczywiscie wszystko musi byc akceptowane przeze mnie ale wspolpraca z dobrym wnetrzarzem jest wygodna, odpada szukanie, gdybanie, jezdzenie, generalnie czas, stres, rozmowy z podwykonawcami, kafelkarzami, stolarzami itp. firmy nazwijmy je "gen. wyk" maja czesto ekipy z ktorymi wspolpracuja nie na jednym obiekcie, nie ma problemu z szukaniem fachowca na kolejny etap, zgrywanie etapow prac i harmonogramow konkretnych robot, dostajesz gwarancje. ja na takiej zasadzie zrobilam stan do wnetrz. super, ta cala kolomyja budowlana mnie ominela. ale w umowie okreslilismy na jakich warunkach, jakie materialy itp. okna w ofercie pierwotnej dostalam "x" ale znalazlam "y" (drozsze i ladniejsze) wiec wiadomo, ze musialam doplacic. za to wspolpraca byla udana i transparentna. z gwarancja tez nie ma problemu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joana_ 27.02.2018 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2018 Mój od kuchni proponował mi czarne uchwyty, bo wszyscy tak robią Absolutnie nie powiem o nim złego słowa, tylko te uchwyty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 28.02.2018 17:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2018 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 28.02.2018 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2018 A jakiś komentarz do zdjęć, Maniu? Czy przechodzimy na pismo obrazkowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 28.02.2018 19:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2018 a co nie napisalam jak robilismy budo-szopke w lesie i pojechalismy po materialy na dach - tam zakladalismy papo-dachowke - jak M wkladaja ja na wozek wypatrzylam taki falisty daszek. Wiec w planie jest tutaj w domu rozebrac gore pergoli , zrobic pod ukosem i zalozyc takie cos. Dlaczego? z kilku powodow. Moja obecna pergola i tak jest juz za duza, juz powinnam miec pozwolenie. A majac pao-dachowke tym bardziej. O ile pergola by jeszcze przeszla , nalozenie takiego daszku tez przechodzi, bo mozna w kazdej chwili sciagnac, tak jakby pleksi nalozyc. Ale ja pleksi nie chce bo nadal slonce swieci. szkoda mi tej pergoli bosmy sie narpbili zeby ja zrobic i jest spora ale nie mam wyjscia. Raz ze wiecznie mokre podyszki, dwa ze na glowe pada i w deszczu nie da sie posiedziec, trzy ze deszcz i snieg mi wpada odrazu do domu i boje sie o podlogi bo jak nasiakna i spuchna to amen to na koniec - za duzo slonca. Jak lezalo tutaj linoleum - bylo odbarwione od slonca, stary blat na wyspie tez - jak sciaglam "tacke" to tam byl ciemny placek a reszta wyjasniala. A nie chce zeby mi nowej podlogi wybielilo. Wiec bedzie takie cos. Duzo roboty bo teraz rozebrac ta pergole to masakra, a na dodatek chcialabym tarasowe deski tez zmienic pod pergola. no i mam wiatrak zewnetrzny ktory chce zalozyc bo jak jest humid nie da sie wysiedziec, a tak rozdmucha. zdjecia robil M - jak widac - uciete, jakby nie mogl pojsc dalej przedwczoraj byl u siostry Jerrego. I sie okazalo ze na ma ten daszek. Snieg i deszcz mu niegrozny. Z gory tez mam fotke, Jerry zrobil, ale niestety cyknal przez okno gdzie siatka i widac siatke a nie daszek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 28.02.2018 19:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2018 a tymczasem w fontannie...podnioslam plandeke proba ognia a raczej gumy bedzie jak cale stopnieje. Dzis jak odkrylam to juz troche stopnialo, tak na 1-2 cm wody gora jest, wiem nie widac na zdjeciach. Pod spodem nadal bajeczne widoczki. styropian kazali wzucac ze nie zamarznie - nie sprawdzilo sie tu z dzisiaj a tu zrobilam fotke pod koniec stycznia jak pierwszy raz sprawdzalam czy styropian cos dal: fontanna cala okryta, z przodu, z tylu i z bokow - w jaki sposob sie zrobila taka fala to nie mam ojecia, na dodatek zamarzla. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 28.02.2018 19:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2018 fontanna zamarznieta a z tylu mam juz zero sniegu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmikka 28.02.2018 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2018 Dzisiaj wystawiłam kotu wodę do picia na schody, też szybko zamarzła. Ten stołujący się u nas kot nie schudł pod naszą nieobecność, może jednak ma właściciela. Tar, wiesz coś o losie psiaka? Mania, zazdroszczę nowej budowli, bo mój taras chyba nie powstanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts