mania1220 24.03.2018 16:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2018 wiesz co, jak zrobisz takie male fajne biuro to zal bedzie tylko rachunki placic bedziesz chciala tam siedziec, Wiem ze bedzie ciezko przy malym bo musisz oko na niego miec. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 24.03.2018 16:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2018 lampka z Ikei zawsze mi sie podobala, zawsze ja chcialam i w koncu nigdy nie kupilam, to chlopaki maja a dokladnie Nikus na swoim biurku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 24.03.2018 16:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2018 na razie nie powiem wam co planuje, musze sfinalizowac temat to powiem. Mania ja tez mam tv z tylu podswietlony bo mi sie lepiej oglada. A ta tecza to pewnie z krysztalka zyrandolowego pokoje dzieciakow ladnie zagospodarowane, łózko ksiezniczki - o ja pierdziu - na wypasie jednego czego bym sie obawiala przy tych diabelkach to szklanego blatu na biurku. malo bezpieczny jak dla mnie:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 24.03.2018 16:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2018 chce im jeszcze nad lozka kupic scienne, maja podobne, na wtyczke sa (mozna przerobic na stale), te dwie najblizej. Jak sie obudza na siku w nocy albo poczytac ksiazke. Natce tez chce ale inna kolo lozka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joana_ 24.03.2018 16:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2018 Mania dlatego też chcę biurko na górze, żeby i on częściej w swoim pokoju na górze siedział. Byłabym bliżej wtedy. Chociaż i tak dużo się bawi w tym pokoju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 24.03.2018 16:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2018 SFINALIZOWAC teraz to mnie ciekawosc zzera, ciekawe co wymyslilas...cos duzego??? szyba mam nadzieje ze nie prasnie, terrorysta tam zadko siedzi, biurko nalezy do Nikusia zeby lekcje odrabial, a Nikus to "powazny facet" zgadlas, z zajaczka. Specjalnie dla Miki wkleilam ale chyba jej nie ma??? bo tak teskni za zajaczkami najwiecej zajaczkow mam tutaj gdzie biurko popoludniu, tylko jak odslonie shutters,czego jednak nie robie bo bym nie wysiedziala przy compie w takiej jasnosci, wiec zadko je widze, drugie mam w sypialni - ale tez zadko widze bo musze tam byc w tym czasie, to tez zadko sie zdaza zebym w wyrku lezala kolo 4-6?? Mika i wiecej zajaczkow nie mam na scianach bo za duzo slonca mam i zaslaniam sie. Ale na krysztalkach sa blyski w szkle od wszystkiego, nawet od lampy na ulicy w nocy i to mnie jara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 24.03.2018 16:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2018 jaki zaczytany a wiesz, jak bys siedziala w swoim pokoiku compowym to on swobodnie moze tam sie tez bawic, tymbardziej ze chcesz tam sofke wsadzic . ja czasami na lapie tez wolalam siedziec ale juz nie siedze, za bardzo sie przyzwyczailam do duzych ekranow, bo jeszcze mam kilka mini i pod tv sa podlaczone, lapa zmioslam i podlaczylam do drukarki bo cos jej sie lacznac bezprzewodowa zaczela knocic i nie chce mi lapac z duzego compa, czas na nowa drukarke chyba:mad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 24.03.2018 16:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2018 hehe masz ten sam obrazek na scianie jaki mezatemu kupilam w ikei tyle ze moj musialam zwrocic bo czesc obrazkow byla wklejona do gory nogami, cala seria zla, czekamy az nowa przyjdzie do sklepu dziewczyny cos wymyslilam, zadna wielka rzecz ale licytuje i ktos mi chce to podlicytowac wiec nawet nie pokazuje ani nie linkuje. maly unikacik wiec wicie rozumicie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joana_ 24.03.2018 16:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2018 Tar bardzo uspokoiłaś tym nasze emocje :rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 24.03.2018 16:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2018 serio??? to wyobraz sobie ze ten obraz nalezy do M, kupilam go bo sie bardzomojemu M podobal juz piaty rok wisi, kupilismy jak tu sie wprowadzilismy znaczy co? cos do domu? mebel ? czy pierdolka?? chociaz tyle rabka tajemnicy uchyl bo mozna pomyslec bylo ze nastepny dom budujesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 24.03.2018 16:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2018 no i - ile dni do konca zostalo?? tej licytacji???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 24.03.2018 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2018 (edytowane) mebel, do domu, po weekendzie bede wiedziec ale jak sie uda to dostawa dopiero po swietach. nie uwierzycie w kazdym razie :cool: wychodzi ze jednak mamy jakies wspolne podobne klimaty wnetrzowe Edytowane 24 Marca 2018 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joana_ 24.03.2018 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2018 No i teraz już coś powiedziałaś, a ja myślałam,że dom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 24.03.2018 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2018 widze ze macie normalnie mnie za szalona wariatke :lol2: ale i tak sie zdziwicie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 24.03.2018 19:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2018 TAR a bo to wiadomo?? ja dom kupilam w ciagu 3 dni. Spontana strzelilam, a krzyczalam przedtemze NIE, a tez szalona jestes wiec trzeba bylo co nieco wyciagnac - w koncu malo razy o tym mowilas? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 24.03.2018 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2018 no nie, lubie moj dom, tu gdzie mieszkam super jest, jeszcze na razie nie planujemy. moze kiedys zmienimy na ciut mniejszy. teraz hustawek szukam, mezaty obiecal mi na urodziny. postawic chce na placyku przy oczku. i wtedy juz w ogole w ogrodzie nie porobie. jutro bejcujemy skrzynie i smietnik. i musze skonczyc usuwanie suszkow na ogrodzie. moze tez hortki przytne. wszystko jest tak opoznione w tym roku ze masakra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joana_ 24.03.2018 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2018 Tar niedzielna praca w g...o się obraca ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 24.03.2018 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2018 niby czemu? moze do kosciola mam isc????? nie wierze w przesady i w niedziele najlepiej nam sie zawsze pracuje w ogrodzie. a poza tym ma byc cieplo i slonce wiec to zadna praca a przyjemnosc. kiedy to zrobic? caly tydzien praca a w weekendy ruletka pogodowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joana_ 24.03.2018 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2018 żartowałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 24.03.2018 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2018 no ja mysle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts