mania1220 26.03.2018 17:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2018 no ale pokaz jaka byla chociaz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 26.03.2018 17:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2018 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 26.03.2018 17:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2018 oj jaka ladna a naprawde kolor brzydki na zywo? i bardzo sniszczona? kurde wzor ma przepiekny na tych drzwiach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 26.03.2018 17:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2018 sluchaj a co to jest za lakier/ to ten taku super gruby ze sie na kawalki tlucze??? czy zwykly lakier?wiesz o co mi chodzi??? z mojego sekretarzyka ktory jest z lat 30tych i z orzecha sciagalm orginalne, na szufladach mial wzorek z forniru, nakladalam ten zelowy rozpuszczalnik - zeszlo przepieknie i nic nie uszkodzilo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 26.03.2018 17:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2018 wcale nie zniszczona, kolor mi nie pasuje wcale, wgram fote jak wyglada kawalek nie zrobiony fabrycznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 26.03.2018 17:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2018 ta kobita co sprzedaje twierdzi ze to jakis stary twardy lakier i tym zelem nie ma szans by zeszlo. ona tez sie zajmuje renowacjami wiec obstawiam ze wie co mowi. nie bede tysiaka placic za komode jesli jej nie dam rady zrobic. szkoda zachodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 26.03.2018 17:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2018 no tak, masz racje, no ladna jest ale wiesz co? stolarz moze zrobi a pewno zrobi - ladniejsza - i nie bedziesz zalowac daj znac...aaaa a wybralas wzork ktorej w koncu chcesz? bo tyle ich na tapecie bylo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 26.03.2018 17:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2018 i znow cos dla oka, z tego samego sklepu, wiem ze komus tu sie podobalo - mi tez zaczelo szkoda tylko ze mam wszystko z nierdzewka w kuchni, ale wcale bym sie nie pogniewala jakbym miala garnki takie...szczegolnie te pekate ale jak widze ta biala marmurowa miske z ta chochelka to ladnie z bialym wyglada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 26.03.2018 17:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2018 tak wyglada w miejscu gdzie nie ma lakieru: Mania wybralam 5 wzorow, wszystkie tak samo mi sie podobaja. Zrobie te za ktora wezmie najmniej kasy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 26.03.2018 17:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2018 ja na miedzianki chorowalam na etapie budowy, teraz mi troche przeszlo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 26.03.2018 17:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2018 ladna decha no to nic, zobaczymy co powie stolarz, ale nie bierz zupelnie takiej co najtansza, pamietaj ze nie jestes - chyba nie jestes? - jak ja. Czyli jak zrobisz bedziesz miala na lata, wiec musi sie podobac i zeby nie bylo potem ze zalujesz ze jednak nie dolozylas, nawet jak bedziesz musiala jeszcze troszke poczekac. Mowie bo wiem ze swojego doswiadczenia jak cos sie dowiesz dawaj zaraz znac ktora wybralas taaaa, te miedziaki tez mysle ze bym szybko odchorwala, nierdzewki w dodatkach czy chromowki nigdy mi sie nie znudzily, tymbardziej ze pasuja do wszystkiego jak czarne, a z takimi miedziakami widze kuchnie bardziej rustykalna, ze sciana z czerwonej cegly, szczegolnie jak zobaczysz nastepne fotki.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 26.03.2018 17:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2018 zobaczymy ile zaspiewa stolarz. gorzej jak za kazda zaspiewa tyle samo. wtedy sie zgarbie jak ten osiolek, bo wszystkie podobaja mi sie jednakowo:cool: takie miedziane chcialam dac lampy w mojej lazience ale nie mieli tyle ile chcialam, mi odwagi tez zabraklo i wzielam ostatecznie czarne:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 26.03.2018 17:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2018 pierwsze fotki to wersja normalna i wersja mini ktora robia teraz, ostatni to duzy jak moj robia tez blendery w tym kolorze tutaj trzy rozmiary, juz nie chodzi o kolor le o rozmiary a tutaj mini i ten najwiekszy OK, musze przyznac ze wyglada ladnie na czarnym tle...ale jak mi sie podobaja nowoczesne czarne kuchnie to nie wiem, musialaby to byc wielka kuchnia i wielka chalupa ze swiatlem, nie taka piczka jak moja ale nie, nie kupilabym takiego koloru. tak na marginesie mimo ze mam tego najwiekszego maly upgrade bede robic i mam w planie tego kupic - wielkosc taka sama jak moj tylko mocniejszy badz ten bo trochu tanszy ale ma taka sama moc jak powyzszy oczywiscie nie tylko KA robi te male AGD w kolorze cyny, inne firmy tez, no ale ja jestem KA panna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joana_ 26.03.2018 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2018 Tar ależ piękny rysunek drewna! Cudo. A pisałaś do tych co Ci namiar dawałam? Mania mi cały czas te twoje pojemniki sie podobają. Ja chciałam te miedziane kubki do Moscow Mule kupić, ale ostatnio czytaliśmy,że alkohol wchodzi w reakcje z miedzią i można się zatruć. Mania Twój wujek ma takie piękny rysy, jak moja druga babcia zmarła 3 dni po swoich setnych urodzinach, miała taką pomarszczoną buzię , ale jednoszcześnie mięciutką, taką dobrą Słuchajcie dzwoniłam o plac zabaw, poprosiłam o rezerwacje, po świętach pojadę go zobaczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 26.03.2018 17:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2018 w cynie lampek bym nie kupila tez bym sie bala, ale mam na oku taka do zlotego, zeby ja w kacie powiesic od sufitu, zamiast lampy podlogowej? zobaczymy, jak nie zapomne licytowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joana_ 26.03.2018 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2018 Bożę jaki ten blender ma piękny kształt! Śliczny jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 26.03.2018 17:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2018 Jona ale fajnie! moze sie pohustamy wiesz wujek ma juz 73 lata, niestety i ciocia i on sa zniszczeni robota w polu na sloncu, a wujek jeszcze po gorach lazi z wycieczkami i lazil cale zycie, slonce niszczy W polu nie robia nic (ciocia byla pielegniarka) ale juz kaput. To nie tak jak tutaj chinczyki - chodza z parasolkami w lecie zeby swojej alabastrowej skory nie zniszczyc a po galeriach w maseczkach chodza takich szpitalnych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 26.03.2018 17:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2018 (edytowane) Joana no wlasnie nie pisalam, musze wrocic do nich ale prosze daj raz jeszcze linek. cos mi nie gralo, chyba klopot z transportem. jednak mam dwie miedzianki z drutow u mezatego w pokoju o takie, bardzo je lubie i u niego mega pasujahttp://www.galeriaoswietlenia.pl/55424-watermark/metalowa-druciana-lampa-wiszaca-carlton2-miedziana.jpg Joana gdyby ta komoda kosztowala mniej to bym ryzykowala ale tysiaka nie zaryzykuje niestety, bo troche mi szkoda jakby nie wyszlo. Edytowane 26 Marca 2018 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 26.03.2018 17:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2018 Joana - blender czy mikser? powili do mojego blendera dochodze! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 26.03.2018 17:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2018 no dobra, TAR ale co ty wklejasz jakies netowe zdjecie skoro masz w domu> wez no cyknij na zywo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts