mania1220 26.03.2018 17:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2018 (edytowane) Joana a wiesz co, jak ta "mundra" kolezana u mnie byla te kilka dni to powiedziala zebym nic nie robila, ona bedzie sprzatac kuchnie - powiedzialam jej ze nie, bo jak mi stlucze te pojemniki to ja zabije Edytowane 26 Marca 2018 przez mania1220 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 26.03.2018 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2018 poszalalas, to burdello mezowe - never:no: ja tam wcale nie wchodze do niego, bo mnie az telepie od tego jego porzadku:evil: zajumal mi tez fotel co w ikei sobie kupilam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 26.03.2018 17:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2018 ale lampa wisi u sufitu pokoju nie musisz cykac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joana_ 26.03.2018 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2018 Tar Pracownia stolarska drewinka. Blender mi się podoba taki zgrabniutki. Te druciane lamy też myślałam do wiatrołapu, nawet już z moim w koszyku mieliśmy, ale stwierdziliśmy,że jeszcze się zastanowimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joana_ 26.03.2018 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2018 Tar masz racje, za tysiaka do mebel, w którym już robić nie trzeba się bierze, a nie do naprawy. Wywaliłabyś kasę jak za nowy z Almi dekor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 26.03.2018 18:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2018 zanim wkleje blender ostatnia fotka - kupilam wczoraj obraz jakbym go nie postawila to dobrze wyglada, wygralam go na licytacji za 1/4 ceny, na zdjeciu na necie ygladalo ze ma wiecej fioletu wiec pomyslalam ze doloze sreberka i pojdzie do fioletowego nad lozko, po otwarciu w domu okazalo sie ze na zdjeciach kolory przeklamane byly, wiec wymyslilam ze sreberkiem, ta wiecie folia zlota, naloze na wszystkie te zolte elementy i powiesze na dole w zlotym ...hmmm...musze pomyslec, zniose na dol i zobacze, moze nawet tak zostanie? ale w sklepach widzialam takie obrazy ze zlotym i srebrnym i pieknie to wygladalo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joana_ 26.03.2018 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2018 Widziałam na paru blogach podobne obrazy, fajnie to wygląda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 26.03.2018 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2018 bez pazlotka lepiej tak jak jest Joana te druciaki kupilam na wyprzedazy przecenione eglo z kilku stowek na ok. 50 zl. likwidacja sklepu. duzo rzeczy tak kupilam do siebie. np. okap przeceniony o ponad polowe. placilam niecala dwojke a kosztowal k. 4 tys. w sklepie. ale skubany ma takie ssanie ze jak gotuje to nic w salonie nie capi. zadne popierdolki marketowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 26.03.2018 18:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2018 wyslalam przed chwila wiadomosc do M, pytam sie - o ktorej bedziesz zebym ta kure nastawila M zamiast odpisac dzwoni i sie smieje - jaka kur*we, ja pytam go co?? kure! wiecie co, napisalam kur*we zamiast kure Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 26.03.2018 18:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2018 Joana kolo tego blendera chodzilam. Bo duzo uzywamy a mam tylko jeden a drugi do lasu mi trzeba. Niestety nie spodobal mi sie, na zywo jak dla mnie za bardzo kanciasty , za duzy taka kolumbryna i przyciski - nie sa pochylo jak mam na starym tylko prosto na dole, strasznie niewygodnie, wiec jak zobaczylam inny to wzielam inny i nie zaluje, zaraz go wkleje bo w koncu po calym dniu do niego dotarlam aaa TAR..........dokupilam te poduszki zeby przesypac. Kupilam dwie te same ale wiekszy rozmiar - takie na wieksze lozko niz moje bo chcialam przy okazji sprawdzic czy sie zmieszcza, bo dlaczego poduszki maja byc mniejsze od materaca jak moga byc rono z materacem eksperymrnt sie powiodl i tylnie poduchy beda duze a z przodu te co na nich spie normalne. no ale - ta sama firma a poduszki inne, te co pisalam ze zadkie jak sraczka a te - strach glowe polozyc! twarde, nabite i te memory foam w srodku do dupy, jakas kanciasta az je czuje jak dotykam. Masakra. Wczoraj wiec w koncu kupilam dobre, trafilam w 10tke i kupilam przewspaniale poduchy z sypanego memory foam. Normalnie bajka nadal jednak wole i raczej bede spac na swoich ktore sa formowane i z calego kawalka a nie kawalkow. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joana_ 26.03.2018 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2018 Mania :rotfl::rotfl::rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joana_ 26.03.2018 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2018 Tar nie znam tego Eglo, co to? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 26.03.2018 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2018 (edytowane) Eglo to marka lamp, maja fajne i czasem okazyjne lampy. znalazlam zdjecia druciakow z przeprowadzki, jak jeszcze pokoj nie byl urzadzony i okazuje sie ze w lazience tez mam kulki miedzianki chociaz one bardziej mosiadzowe niz miedziane. ech czlowiek patrzy co dzien i nie pamieta widzisz Mania zawsze gdzies sa dobre poduszki:lol2: ja moja uwielbiam. ale ostatnio jak bylam w jysku to zauwazylam ze te co teraz maja nie sa juz takie nabite co ja swoje kupowalam. oszusci. cena ta sama ale jakosc juz nie. Edytowane 28 Marca 2018 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 26.03.2018 18:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2018 dobra, doszlam do mojego nowego blendera poznajcie moja nowa zabawke w kuchni a tutaj porownanie do mojego "starego" magnetyczny w kolorze mojego czajnika , postawie go dzis w ten kat gdzie czajnik wiec zalety? ma sila jak diabli, swieci sie koleczko jak wlaczone na niebiesko, daje dzwiek jak sie konczy. Zaprogramowany! mozna wlaczyc i isc w diably - sam sie wylacza na dodatek nie robi w jedna manke, robi ze np zaczyna powoli, potem przyspiesza, potem snow zwolnia, zalezy na jakim programie - super. Nie ma szans zeby niechcacy wsadzic lape i sie uciac - reka przez gorny tunel nie wejdzie (Mlodej kolezanka ostatnio wsadzila w swoj i sie jej wlaczyl, miala 12 szwow i na szczescie palcy nie stracila). Chodzi jak burza. Gwarancja - 7 lat tamten co sie Joanie podoba ma tylko 3 lata gwarancji. wada? jedna tylko - jest wydupiscie cieki bo zrobiony z tego samego co mikser. Nie ma mowy ze se go wezme i schowam do szafki na gorze, Musi stac na blacie, chyba zebym miala szafki na dole ale nie mam. historia krotka - babka pracuje w KA, na swieta w Grudniu wygrala go na losowaniu swiatecznym, a ze juz ma jeden wiec tak ten trzymala az w koncu wystawila. Za taka cene ze nigdzie na swiecie jej nie kupie, ani w US ani nigdzie. Noweczka niesmigana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 26.03.2018 18:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2018 fajne te lampki! abazury! te co kiedys wklejalam to chyba czarne byly? ladna masz lazieke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 26.03.2018 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2018 dzieki to lazienka bardziej mezatego jak moja, glownie on z niej korzysta i goscie. ja mam swoja do wylacznego uzytku przy sypialni, tam mam czarne druciaki fajny blender, tez bym chciala ale mam 3 i jeszcze jeden niepotrzebny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joana_ 26.03.2018 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2018 Tak łazienka bardzo ładna, przytulna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 26.03.2018 19:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2018 blender pokazalam jako ciekawostke - bo jest inny niz reszte co maja i dziala na innej zasadzie, jakbym normalny kupila to nie ma co pokazywac, Mika sie zaintersuje , ot zwykla ciekawostka. a moj M nadal nie skonczyl swojej lazienki, zostalo mu pare kafli dokleic i fug i kolo okn, ale jak mial wolne mial lenia no i za zimno w garazu bylo ciac kafle, tak wiec nadal sie tam nie kapie obraz co mu do lazienki kupilam zeby zaslonic otwor na klime od rur tez nie powiesil ehhhh...malo tego, protez w podswietlanej poleczcce tez nie powiesil nie mam sily do niego. W kuchni mi dwa swiatla padly, jedno zdechlo a drugie migalo, prosilam sie 3 tygodnie! w koncu zrobil i sam uwierzyc nie mogl ze zajelo mu niecale 5 min Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bea66 26.03.2018 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2018 Nadrobiłam zaległości i przeczytałam. Macie tempo Dziewczyny Tar ta komoda jest kapitalna. Piękny kolor i rysunek drewna. Ma w sobie to COŚ. Nie znajdziesz dla niej pasującego miejsca? Szkoda byłoby jej zmieniać lakier i byłaby to droga przez mękę. Te lakiery z lat 60-tych i 70-tych są nie do zdarcia. Podobno najłatwiej zedrzeć je cykliną. Szlifierka i preparaty chemiczne nie dają rady. Wiem coś o tym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 26.03.2018 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2018 Bea, gdyby nie ten kolor to bym ja brala a kupowac i sie meczyc - tak nie lubie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts