mania1220 27.03.2018 19:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2018 ano wiem ze sie nie dziela na panow i panie te co mialam w donicach posadzilam, ale byly samozapylne , ale widzialam tez wlasnie te nie samo. to taka max do 1.5 by sie nadala. Chociaz taka na 2 od strony Diane jeszcze bardziej Elfi u mnie na kwiecien jeszcze sniegi pokazuja a tam na polnocy wiosna jeszcze pozniej przychodzi. W Polsce rosna juz kwiatki my mamy sniegi i w nocy na minusie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 27.03.2018 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2018 Psia kość... miscanthus sinensis. Czytam teraz o roślinach z Peru i się nakręciłam na tę Amerykę. Borówka wysoka lubi bardzo kwaśną ziemię, Kwaśniejszą niż rhododendrony. Jak ma za mało kwaśno to nie przyrasta, nie kwitnie i oczywiście nie owocuje. Posadź 4 sztuki z różnych odmian. U nas są takie, że można tak dobrać, żeby owocowały kolejno. U ciebie pewnie też. A jesienią na słońcu liście borówki będą w pięknym czerwono-bordowym kolorze. A, i pamiętaj, że podczas owocowania dużo piją. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joana_ 27.03.2018 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2018 Elfir wystawiasz mnie na pokuszenie ale odpuszczę, obiecała sobie, że za tapicerowanie wezmę się jak kupię sobie taker elektryczny, ręczny paluchy bolą. A mam w planie przerobić dwie pufy, poprawić siedzonko z wiatrołapu i zrobić pufe ze szpuli po kablach. Dziewczyny napisałam mojemu szatański plan odnośnie placu zabaw, powiedział, że jak pojadę to mam jeszcze cenę negocjować- cwaniak jeden Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 27.03.2018 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2018 Elfir ja bym sie jutro zadeklarowala, zapytam tapicera czy by je wzial na warsztat. pasowalyby mi do sypialni mialam taki fotel sa dosc wygodne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 27.03.2018 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2018 w tym roku oczar mi kwitl w lutym:evil: wiele sie nie nacieszylam, bo nim porzadnie zakwitl juz mroz go scial. nie mam zółtego a czerwony, pieknisty. raczej juz szansy nie ma by ponownie zakwitl? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 27.03.2018 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2018 Mój kwitnie 3-ci tydzień na żółto i po raz pierwszy intensywnie. Jesienią przesadziłam z miejsca gdzie się kisił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joana_ 27.03.2018 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2018 Tar mi chodzą te fotele po głowie, dokładnie jeden do młodej do pokoju, ale cóż najpierw plac a potem dalej myślenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 27.03.2018 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2018 no to jak chcesz to bierz, a jak nie to ja sie zapisuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joana_ 27.03.2018 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2018 Bierz, ja mam pilniejsze wydatki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 27.03.2018 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2018 Znacię tę stronę https://yestersen.pl/products/category/meble/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 27.03.2018 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2018 tia ale nie stac mnie na zakupy na niej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joana_ 27.03.2018 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2018 znam Pestka, mam takie zdanie jak Tar, spadam , wezmę sobie jeszcze Szczygła do łóżka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 27.03.2018 22:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2018 (edytowane) Ja Cegielskiego Widziałam tam kilka fajnych mebelków i lamp. Nie wszystkie w morderczych cenach. Edytowane 27 Marca 2018 przez pestka56 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 28.03.2018 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2018 a ja sobie meza wzielam do lozka, zdecydowanie lepszy od szczygla i cegielskiego:cool: Pestka moze masz racje z cenami ale jak czlowiek widzi od razu setki i tysiace za meble to nawet strony nie chce sie przegladac i szukac tanszych. ja bynajmniej tak mam, rzucam okiem i wychodze, bo mi szkoda czasu na zmudne przeszukiwanie. wole czym innym sie zajac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 28.03.2018 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2018 Mąż też był O, ja jak szukam czegoś to do skutku. Lubię wiedzieć, że się postarałam. Czasem w ten sposób trafiam na coś innego co chwyta za serce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 28.03.2018 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2018 mnie jest zycia szkoda, moze dlatego trafiam na okazje, bo nie szukam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joana_ 28.03.2018 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2018 a ja sobie meza wzielam do lozka, zdecydowanie lepszy od szczygla i cegielskiego:cool: Ja nie mam porównania, a mąż dlaeko :D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 28.03.2018 13:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2018 moze u mnie w koncu wiosna przyjdzie, dzis mnie robinki przed 6 rano obudzily tak sie wydzieraly, jeszcze ciemno bylo, coraz wiecej ich, teraz jeszcze czarmuchy musza wrocic co im jajka wyjadaja z gniazd i czarne z pomaranczowym z paskudnym skrzekiem, i w przyszlym tygdniu bede mogla juz sie cieszyc ze koliberki za miesiac przyleca , i w przyszlym tygodniu juz zaczynaja zabierac z ogrodow - jak to sie nazywa? organiczne? liscie, galezie itp?co nie zmienia faktu ze na horyzoncie nadal snieg a w ogrodku i na froncie nadal mam lodu kupe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joana_ 28.03.2018 14:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2018 U nas Mania też wiosna tego roku, zaczyna się paskudnie, szaro , ponuro i dziś chlapie z nieba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 28.03.2018 15:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2018 cos przepieknego, juz dawno tak pieknego - a tak prostego filmiku nie widzialam~~ a ten juz profeska i tez piekny https://www.youtube.com/watch?v=Vv6Q_SW71zM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts