TAR 29.03.2018 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2018 wezme raczej ten zestaw co pokazalam, jest i do miesa i do salatek i do kielbasek- nam styka. jak zobaczylam po ile w polsce spiewaja za szklana miske to z krzesla spadlam. a ja chce dwie bo jak robie ciasto i osobno krem to za jednym razem moge np. sernika na zimno w jednej czesc smietankowa w drugiej czekoladowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 29.03.2018 18:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2018 wiem, dlatego mowie KUP TACKE bo ona jest na to nie jest droga! jak nie kupisz bedziesz potem zalowac wlasnie jak mialam ten co masz czerwony tez mialam dwie miski, a w tym sie jeszcze nie dorobilam - miska 100$ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 29.03.2018 18:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2018 i nie wkladaj czasem mieszadla do piany do zmywarki ja mam metalowego jeszcze haka i normalne mieszadlo , wsadzilam mieszadlo do zmywarki i wyszlo czarne i panika - okazalo sie wiele ludzi tak zrobilo. w rekach myj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 29.03.2018 18:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2018 TAR pierwsze lepsze z brzegu, jesli maja konto na Amazon https://www.amazon.com/KitchenAid-FT-Food-Tray-Attachment/dp/B00004SGFI/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1522347562&sr=8-1&keywords=kitchenaid+food+tray jest na przecenie wlsnie, tak tanio jeszcze nie widzialam, dalam wiecej za swoja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 29.03.2018 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2018 ale po co tacka, ta miesna sie nie nada? nie myje takich rzeczy w zmywarce, bo po jednym myciu w moim siemensie miska sie zmatowila. dlatego tez garow w zmywarce nie myje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 29.03.2018 18:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2018 ja to po co????KA zrobilo za mala w calym systemie, ludzie nazekali i mieli racje - za przeproszeniem guzik tam nalozyc i sie rozwala na boki, wiec dorobili nasuwana przedluzke ze wiecej miejsca jest i nie spada ani nie rozwala sie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 29.03.2018 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2018 dobra, juz zajarzylam to jest nakladka na te mala miesna. no widzisz czlowiek uczy sie cale zycie i glupi umiera:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 29.03.2018 18:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2018 to pytaj zawsze szczegolnie jak wiesz ze cos mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmikka 30.03.2018 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2018 Tar ślicznotę kupiłaś O tacce Mania mi kiedyś pisałaś. Mięso jak mieliłam, to da się z małą żyć, ale ser biały to leciał mi na około wszędzie. Mania, cudnie wpasował się w kąt twój robocik. Lampa mi się podoba a jeszcze bardziej kawałek tej kanapy ze zdjęcia:D Szukam z siostrą dla niej sofy do siedzenia, wizualnie lekkiej i w tkaninie łatwej do czyszczenia. Tą ktoś nam na westing podkupił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 02.04.2018 13:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2018 Mika fajna ta sofka, u mnie w sklepie (tam gdzie ta lampe lupilam) jest masa takich , jedna bardzo podobna kolor - do wyboru 72 kolory obicia a ta kolo lampy wyglada tak zauwazy;am ze teraz jest na nie - i na takie meble moda. A skoro moda wiec wyjdzie z mody podobna jako alternatywe ogladalam pod gazebo, na zewnatrz. Wygladala ladnie, byla duzo tansza od tej co chce, jednak jak dla mnie za delikatna i balam sie ze jak M walnie sie strzelic komara to cala sie polamie No ale, te do domu sa solidniejsze. Zaraz zpbacze czy zrobilam fotke. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 02.04.2018 15:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2018 zrobilam tylko jedno zdjecie, bez foteli niestety. Ladne, ale nie w naszym stylu. Za cienkie. Za niskie. Pduszki nie sa wygodne i tez problem - i w sofce i w fotelach sa wycinane, czyli trzeba byloby szyc. W tych co ja chce kupuje gotowe jakie chce. Poduszki jakby niebylo szybko traca swoje wlasciwisci, wygniataja sie. z netu sa bardzo male fotki ja lubie solodne meble , oglada;ismy wiec jeszcze raz te co chce. Wiem ze te drugie co pokazywalam tez sa fajne ale oparcia maja metalowe, ja chce cale wygpdne. no i jeszcze jedno, sa szerokie wygodne fotele jak na tym komplecie co mam w lesie, czyli siedzac na fotelu wygodnie moge z nogami siedziec skulonymi a na tym mi zalezy. lawa ciezko ale wypatrzylismy taka, widac ja w lewym rogu 2 in 1. lawa i ogien. zarabiste na wieczorne posiadowki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 02.04.2018 15:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2018 nie wiem jednak czy taki wysoki kupie, jak sie poloze na sofce z kniga to mi zasloni fontanne, chyba nizsze kupie. Chyba zebym postawila sofke na tarasie gornym a stol spowrotem na dolnym pod gazebo. poki co rysujemy plany jak przerobic oba tarasy zeby to mialo rece i nogi zeby je polaczyc, teraz i sie nie podoba. Oprocz dachu sie rozumie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 02.04.2018 15:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2018 Mloda podniecona, w koncu ustawila wszystko jak ma byc. Nie lubie siatki, kazalam jej sciagnac, odrazu lepiej wyglada kolor po hu dla mnie za jaskrawy, nie chcialabym tez takiego bo w koncu wyblaknie od slonca. Widzialam przedwczoraj ten ko plet w sklepie u mnie na zywo - na zdjeciach wydaje sie duzy, ale jest maly. I za niski. Nie dla nas. Ale dla nich jak najbardziej, w koncu to ich pierwszy. Szkoda ze to ie ich, za ast tej parasolki gazebo lepiej tam miec albo pergole, tylko taras trzeba by podniesc bo schody za wysoko. No ale - w koncu po wielu latach w koncu maja gdzie siasc w lecie! w bloku nawet balkonu nie mieli/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 02.04.2018 16:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2018 jak bylismy obejrzec "moja" spfke jeszcze raz wlazlam na dzial z KA TAR czerwien ktora masz, tylko ze ma metalowa mise kolorokow w diabli a i tak wszystkich nie bylo, na poczatku sa mini, dalej normalne i na koncu duze no kolor ladny, prawdziwy cukierek niestety nie dla mnie. a tutaj duzy byl tez czerwony a tutaj po lewej kolor mojego, a po prawej kolor mojego czajnika i blendera duze mieli tylko 5. Moich 6 nie bylo. W innych sklepach sa. miski szklane byly do makaronow i nasion ten do ravioli mi sie podobal bo odrazu farsz wciskal do srodka i ten wolnostojacy duzy na 11 kubkow (wielki jest) bylo wiecej, ale nie cykalam wszystkiego, za duzo bylo tego no a do kompletu mozna sobie opiekacz kupic, ten akurat na 4 toasty a z Lagostiny mozna dobie strzelic komplet, typu flaga polska, albo kanadyjska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 02.04.2018 16:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2018 a na koniec...wymyslilam co zrobie jesli pergola stanie na froncie w lesie, zeby sie odslonic od Diane, zaiast budowania scianki a na zime bede sciagac. I problem bedzie rozwiazany. A jak postawie pergole z tylu to tylko na daszku moze zaloze, zeby mi galezie na leb nie lecialy jak wiewiory i praki skacza po drzewach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 02.04.2018 16:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2018 Mania to chyba nie moj kolor, ten co mam to empire red a ten co pokazujedsz to chyba ruby red ciut ciemniejszy. u mnie na betonach ten czerwony bedzie idealny. aaaa ja tez mam mise metalowa a szklana dokupilam jako druga ta pergola super, a u cory mi sie podoba, bo ja zasadniczo czerwony lubie:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 02.04.2018 17:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2018 to ten sam co masz kolor Empire Red jak sie przyjrzysz na ktorejs fotce nawet widac etykietke z ceny i pisze. W tym sklepie tylko dwa czerwoniaste kolory maja, Empire i Cinnamon ktory kolo cynamonu nie lezal bo jest czerwonawy, stoi obok taki ciemniejszy. zle fotki zrobic, z gpry swiatla padaja, niw yjdzie jak naprawde jest bo zmienia kolor na dodatek telefonem zrobione. no ja powiem ze nie moge takiego koloru, dla mnie jak samchod - tez bym czerwonego nie kupila , zadnego zreszta innego koloru oprocz szarosci, bieli, czarnosci i srebrzystosci, czerwone mam ciuchy i buty nawet gatek czerwonych nie mam kolor u Mlodej OK ja lubie na takie popatrzec, ale niepraktyczny, wyarwi jej sie szybko od slonca na zewnatrz to jak juz to tylo jasne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 02.04.2018 17:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2018 no to ok., na kazdym zdjeciu wychodzi inaczej u mnie w kuchni za duzo szarosc i chce by cukiereczek byl widoczny na "golej" scianie. szarosci mnie znudzily gacie czerwone mam:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 02.04.2018 17:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2018 a tu widac tego granatowego nad ktorym tez sie zastanawialam, tez by mi pasil, ladnie na zywo wyglada ale ich nie bylo dostepnych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 02.04.2018 18:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2018 no ten granat tez jest ladny, tak naprawde duzo kolorow jest ladnych, nie wiem ile na zywo widzialas bo nie patrzylam nigdy na KA w Polsce ale kto wie w ilu naraz bys sie zakochala? mysle ze czerwony najlepiej przy tych betonach bedzie wygladal. Ja mialam ta kawiarke czerwona i powiec ci ze nici z tego, do mojej kuch i nie pasuje czerwien. Malo jaki inny kolor pasuje. W moich czach sie rozumie. Sprobowalam czarny czajnik - nie wiem czy pamietasz Smega (ale badzieiwe) i szybko kupilam spowrotem KA, bo stary dalam Mlodemu. I mam problem. Od dwoch lat przekopuje neta i nie moge znalezc drugiego tego co mam, tego koloru. Jestem normalnie nieszczesliwa. Niby na stronie KA jest ale w US, u mnie juz go nie ma. W sklepach w US tez go znalezc nie moge. Zmienili design i dali cala nierdzewka ktorego nie chce bo mi sie nie podoba, pozatym paluchy zostaja. A bialy ? jakos bialego nie widze mimo ze mam biala kuchnie. czajnik kocham miloscia pierwsza. A czerwony tez robia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts