mania1220 02.04.2018 18:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2018 a gwoli ciekawosci wiesz co - Ruby red jest jasniejszy niz Empire i go juz wycofuja. za duzo kolorow maja. ruby bardziej mi sie kojarzy odcieniem z Candy, za jaskrawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 02.04.2018 18:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2018 tak na marginesie ten nowy design czajnika co zrobili (wyglada jak moj ale 'ulepszyli") w tym roku mial recall, w Canadzie 19 raczek odpadlo, w US 79, tylko w Meksyku nic sie nie stalo. Byly poparzenia - wiec dbrze ze go nie chcialam. I nie chce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 02.04.2018 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2018 ooo dobrze wiedziec, bo ruby redow tez juz na stocku nie mieli i byly drozsze, ale nawet ja uwazam ze czerwony u ciebie by nie pasowal, u mnie bedzie akurat ale u ciebie moze to dobrze ze granatowych nie bylo ale najbardziej spodobal mi sie szampanski, tez by pasowal do frontow kuchennych. u mnie by i granat i czarny i wszelkie szare i zolty. ja jeszcze myslalam o bordeaux i boyseberry chcialabym wszystkie kolory:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 02.04.2018 19:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2018 sluchaj, szukalam misek do mojego - na szczescie stanialy szklane na moje tez sa, ale ja nie chce, tak czy siak pisze tylko zebys uwazala - juz sie ludziom pobily i sa o wiele ciezsze niz z nierdzewki. Duzo ludzi je odstawilo w bok i zamienilo na metalowe. jesli masz okazje i gdzies na przcenie by bylo kup sobie jeszcze matalowa zanim go przywioza. przy szarej kuchni jak masz prawde mowiac kazdy kolor by pasowal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 02.04.2018 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2018 ale ja mam dwie miski, metalowa byla w komplecie a dokupilam szklana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 02.04.2018 19:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2018 TAR a zeby niebylo ze mam tylko na bialo i srebrno w kuchni.....ale wszystkiego nie wyciagalam bo potem bym musiala ukladac, taki szybki strzal w dwoch wersjach mam jeszcze rozne miski, miseczki i inne pierdoly. Otwieracz maja genialny! jade na nim juz z 7-8 lat, czarny do lasu kupilam. Przelecialam w zyciu wiele otwieraczy i KA najlepszy. widzialas....czerwone mam szpatulki do sciagania z misy tez maja super bo sa miekkie, niektorzy robia twarde ze sie nawet nie wygnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 02.04.2018 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2018 ale pochowane :D:D a po co ci taki otwieracz? szpatulki mam ikeowe, kiedys byla swietna seria i kupilam 3 kpl. zaluje ze juz nie maja a patrz tutaj widzisz 2 michy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 02.04.2018 19:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2018 ale ja wiem ze dokupilas szklana, ale temu ci pisze ze poczytalam i ludzie nie sa zadowoleni ze szklanych bo raz ze sie t;uka a dwa sa super ciezkie , wiec mowie jak masz jakas okazje kup druga metalowa na wypadek gdybys jednak zniechecila sie do tej szklanej badz ja zbila Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 02.04.2018 19:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2018 szkoda ze jej w sklepie nie podnioslam, zrobie to przy okazji, nie pamietam czy metalowa byla, jak nie odkrece z miksera i powiem ci jaka roznica Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 02.04.2018 19:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2018 czy miesjce juz upatrzylas w kuchni gdzie bedie stac??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 02.04.2018 19:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2018 oni tez maja KA? widze tam kawalek srebrnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 02.04.2018 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2018 zobaczymy, na razi enie kupuje trzeciej, zamowilam tylko te nakladki salatkowe i miesne i te dodatkowa tacke. na razie musi mi styknac. i tak przekroczylam budzet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 02.04.2018 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2018 czy miesjce juz upatrzylas w kuchni gdzie bedie stac??? oczywiscie, dlatego czerwony oni tez maja KA? widze tam kawalek srebrnego dobrze widzisz, wlasnie ten mialam od nich odkupic, nowka nie smigana ale HD6, dla mnie za wielki, chociaz w cenie jak za ten moj bym dala z dodatkowymi przystawkami mieli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 02.04.2018 19:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2018 narazie jest kwiecien, do sierpnia masz daleko, nigdy nic niewadomo, poluj na amazonie moze beda przeceny. 6? to taki jak moj. TAR on wcale taki wielki nie jest, trosze wiekszy od twojego ale nie ze az bardzo , nawet ten super mocny co bede kupowc jest taki sam wzrostem jak moj, czyli 16.5 cala. A ja wszystko licze zeby wlazlo mi pod szafki. nawet ten 5 duzy co pokazalam ma taka sama objetosciowa miske jak te mniejsze bo 5qt. a gdzie czerwony bedzie stal? luizem nie? szafek nie masz dobrze ze tacke wzielas wiesz, podsuwam pomysly bo wiem ze w Polandii macie te rzeczy drogie, a tutaj mozna o niebo taniej wyrwac. Bo potem bedzie za pozno i bedziesz placic normalnie. ja w tym roku planuje sie wybrac do US moze tez cos stamtad przywloke. mamy jechac z Kathy i Rickiem, oni jada do kasyna (jakby malo mieli tutaj) a my na zakupy chcemy, zabierzemy sie razem. do Ohio. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 02.04.2018 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2018 na blacie go postawie, tam gdzie nic nie stoi i z tego kawalka nie korzystam. teraz mezaty tam butle ciagle stawia, to przestanie :cool: bede jeszcze polowac na rozne inne w tej 6 mi sie nie podoba podwieszanie tej misy i on wizualnie dla mnie jakis taki zyrafowaty. po prostu 5 mi sie bardziej podoba:cool: u nas te dodatki strasznie drogie, misa szklana 400 zł rozboj w bialy dzien:mad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 02.04.2018 20:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2018 no widzisz, a ja wlasnie lubie to podwieszanie, wyglada solidnie, nie jak fiat 126p a jak suv moze dlatego ze mam je w kazdym sklepie tutaj i mam czestsze porownanie. No i jak mowilam - mi tez o sile chodzilo mise jednak trzymam opuszczona, bo ladniej wyglada jaka butle trzyma? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 02.04.2018 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2018 wiesz jak przynosi napoje, wyciaga z barku to wszystko stawia na blacie a nie chowa, a ja dostaje bialej goraczki na niego. w tamtym kacie robi mi kipisz a mnie az nosi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 02.04.2018 20:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2018 aaa ok, a wiesz co, moj to sao robi nawet na jego wyskokowe flaszki oddalam mu cala szafke nad lodowka - jak zrobi sobie drinka myslisz ze schowa?? ani mu sie sni wczoraj laskawie uprosilam zeby sciagnal ostatni wiatrak, byl w fioletowym i zalozyl zyrandol bo juz ponad pol rku czekalam "protezy" nadal niepowieszone, nadal sie nie uprosilam ile to juz...eh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 02.04.2018 20:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2018 .......ja mysle ze to tak zostanie z nimi, dzwonilam do domu w sobote, ciocia sie smiala ze wujek niereformowalny jest, no nie da sie oduczyc, ostatnio dostala prysznicem po buzi bo jak zwykle wujek zostawil wlaczona wode w sluchawce - oj, mialam to samo z M, skonczylo sie jak tu sie wprowadzilismy bo kazdy ma swoja lazienke, ale pamietam jak mnie to szewskiej pasji doprowadzalo wujek ma 73 lata, to juz nie zieni sie, tyle lat i nauka poszla w las Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 02.04.2018 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2018 ja dzis karczemna awanture zrobilam, bo znowu mi zaczal zagracac moja polke ogrodowa na ktorej porzadeczek zrobilam, spadl mi pojemnik z gwozdziami, jego wkretarka i puszka z bejca. ani wyjechac ani sie obrocic. burdello wszedzie robi. zla jestem na niego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts