PLN 14.06.2011 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2011 Szukam czegoś na odgrodzenie się od sąsiada,jest teraz siatka ale nie wygląda to ciekawie,na jesieni sadzę tuje.Więc nie szukam czegoś wyszukanego,zastanawiałem sie nad panelami ogrodzeniowymi ale kojarzą mi się raczej z placem zabaw,może macie jakieś pomysły,ogrodzenie planuje zrobić z fundamentem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
akswał 14.06.2011 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2011 1. Gabiony... 2. panelowe z bluszczem.... 3.siatka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek131 15.06.2011 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2011 4 http://www.mostar-ogrodzenia.pl/ogrodzenia_z_polowicy.htmlTo jak nie chcesz kontaktu wzrokowego z sąsiadem.Wystawiali się za 113zł zdaje się za metr bieżący robota z materiałem.NIe wiem jak z jakośćią ,trwałością itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PLN 15.06.2011 08:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2011 4 http://www.mostar-ogrodzenia.pl/ogrodzenia_z_polowicy.html To jak nie chcesz kontaktu wzrokowego z sąsiadem.Wystawiali się za 113zł zdaje się za metr bieżący robota z materiałem.NIe wiem jak z jakośćią ,trwałością itp. Nie wygląda źle,ale obawiam się że trwałość będzie taka sama jak paneli drewnianych,pewnie ze 2-3 lata. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek131 15.06.2011 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2011 I to właśnie jest pytanie.Trwałość powinna być jak wszystkiego co z drzewa.Z drzewa stoją domy po 100lat,ale nie znam się na drzewie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts