rice on ice 15.06.2011 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2011 Witam, Mieszkam w domu pobudowanym w latach 50tych.W ostatnich latach poziom wód gruntowych znacznie się podniósł w mojej okolicy i za każdym razem jak mocniej popada woda wchodzi mi do piwnicy...do tego stopnia, że wydrażyła sobie kanalik i czasem to leje sie tak jak z kranu:/Chcąc ratować budynek postanawiam odkopać funadenty dookoła domu i szczelnie je zabezpieczyć.Moje pytania: ile powinny schnąć fundamenty przed rozpoczęciem prac uszczelniajacych?jakich materiałów uzyć najlepiej?fachowcy którzy się u mnie pojawiali przedstawiałi każdy inna szkołę więc chciałbym uzyskać rzetelnych jednolitych informacji na tym portalu. Proszę o wskazówki jak przystąpić do tematu.Z góy serdecznie dziękuję.Pozdrawiam,SJ. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
antech 15.06.2011 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2011 Nigdzie nie znajdziesz jednolitej metody. Trzymaj się rozwiązań systemowych.Ściana musi schnać aż wyschnie, lub osuszyć mechanicznie lub chemicznie http://www.munters.com.pl/pl/pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts