Gustaw Fijak 15.06.2011 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2011 Może mi ktoś polecic, jakąś dobrą, lekką, białą szpachlówkę? Muszę naprawić kilka pęknięć i szpar w piwnicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martiin 17.06.2011 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2011 nie wiem czy uzywales kiedys gotowych gladzi, ja polecam biala gotowa gladz od fluggera. Swietna jakosciowo no i nie marnujesz czasu na przygotowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzysztof czajka 20.06.2011 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2011 u mnie używali tej gładzi flugerowskiej, efekt bardzo dobry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gustaw Fijak 21.06.2011 10:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2011 tak, tylko, ze ja chce kilka dziur "załatać" a nie całe sciany, zeby musiec gładzi używać, poszukuję szpachlówki, która by mi sie przydała, a nie chce wydawać pieniędzy na buble Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martiin 21.06.2011 17:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2011 szpachlowke we fluggerze tez maja, ja akurat nie uzywalem, ale ostatnio czesto zaopatruje sie w ich sklepach bo wszystkie produkty maja wysokiej jakosci wiec na tej szpachlowce tez pewnie sie nie przejedziesz.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
coulignon 21.06.2011 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2011 jak łatać dziury to Goldbandem. Jest lekko chrpowaty (przupuszczam że w piwnicy nie masz gładzi) ale kolor jest "prawie" biały. Takie bardzo lekkie ecru. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
coulignon 21.06.2011 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2011 przesadzasz. Pianka montazowa oraz szara taśma (ta mocna) są daleko bardziej uniwersalne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gustaw Fijak 27.06.2011 09:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2011 szpachlowke we fluggerze tez maja, ja akurat nie uzywalem, ale ostatnio czesto zaopatruje sie w ich sklepach bo wszystkie produkty maja wysokiej jakosci wiec na tej szpachlowce tez pewnie sie nie przejedziesz.. drogie to jest? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts