Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Zabawa:Sądzę,że w tym sezonie grzewczym spalę.  

40 użytkowników zagłosowało

1. 1. Zabawa:Sądzę,że w tym sezonie grzewczym spalę.

• poniżej 2 ton
      6
    • 2-3 tony
      16
    • 3-4 tony
      10
    • 4 i więcej
      8

Recommended Posts

• Odpowiedzi 28,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• karoka65

3480

• zbigmaz01

2445

• minertu

2414

• bobasxx

967

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Cześć wszystkim ma problem pojawił się alarm zewnętrzny pierwsze co to czujnik ale po wymianie nic nie pomogła i dalej się pojawia alarm zewnętrzny

Ja swego czasu miałem alarm: uszkodzony czujnik temp. wewnętrznej. Wymieniłem na nowy czujnik (zapasowy), ale alarm pojawił się ponownie. Okazało się, że mam luzy na kablu łączącym czujnik ze sterownikiem (po drodze kostka z połączonymi dwoma kablami). Może u Ciebie jest podobnie?

Ja swego czasu miałem alarm: uszkodzony czujnik temp. wewnętrznej. Wymieniłem na nowy czujnik (zapasowy), ale alarm pojawił się ponownie. Okazało się, że mam luzy na kablu łączącym czujnik ze sterownikiem (po drodze kostka z połączonymi dwoma kablami). Może u Ciebie jest podobnie?

wszystko posprawdzałem oraz wymieniłem na nowy i nic dalej pojawia się alarm zewnętrzny

Witam,

Panowie jaki tryb ustawić w RBR12kW? Kocioł 15kW, Ogniwo 16kW czy może jeszcze coś innego?

Czy kartę SD trzeba sformatować w FAT32? I mam taką 16MB starczy na długo? Jak duże pliki tam są tworzone?

Sądzę, że 16GB. !6MB to staroć z wykopalisk. 16GB - wystarczy na bardzo długo.

Profilaktycznie możesz sformatować jeśli coś tam zapisywałeś, jeśli jest nowa to nic nie musisz robić.