Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Zabawa:Sądzę,że w tym sezonie grzewczym spalę.  

40 użytkowników zagłosowało

1. 1. Zabawa:Sądzę,że w tym sezonie grzewczym spalę.

• poniżej 2 ton
      6
    • 2-3 tony
      16
    • 3-4 tony
      10
    • 4 i więcej
      8

Recommended Posts

Ooo, zapomniałem na największym wielbicielu, hehe

Czyżby nowe cudo techniki miało wejść na nasz rynek bo Zawijan na wszystkich forach kampanię zaczyna :)

Dobrej nocy Zawijan, spadam rzepak pryskać bo dopiero pszczółki poszły spać.

Od 1 czerwca jestem wolnym człowiekiem. Bez instytutowych rygorów, nie pozwalających mi pisać swobodnie.

Oj, pogadamy sobie, pogadamy... Zresztą nie tylko my ze sobą... z innymi też :D

• Odpowiedzi 28,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• karoka65

3480

• zbigmaz01

2445

• minertu

2414

• bobasxx

967

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Ja tego nie powiedziałem, mnie natomiast kilku tu na forum nie lubi, najwięcej chyba to pompiarzy, później są producenci kotłów ( nie myśl że temu z Instalco też czasem za skórę nie zajdę :) ) a dalej niektórzy sprzedawcy.

Z klientów to najbardziej Ty ale jak pamiętam to od początku jakoś nie iskrzyło :) i chyba jeszcze jeden ale ten raz mnie lubi a raz nie, taki jeszcze niezdecydowany do końca :) Rafał, napisałem Ci co miałem napisać i vice-versa, jak masz problem z ustawieniami to dzwoń jak ostatnio albo czytaj forum, ja nie mam czasu na kolejne podchody i wojenki certyfikatowe, było napisane jasno tutaj i kilka razy.

Dopiero od węgla wróciłem i załadowałem się na rano a już dniówkę w PKSie zaliczyłem od rana także nie mam siły ani ochoty, wg. mnie temat został wyczerpany kilkukrotnie tutaj.

Bo nie lubie jak ktoś mnie robi w "bambuko" działa to na mnie jak płachta na byka i vice versa. Masz ten certyfikat czy nie??? I g... mnie obchodzi zę jeździsz PKS-em ja zresztą też i się tak nie chwalę:lol2: I tak w ogóle to bez imion "brudzia" jeszcze nie zaliczyliśmy ;)

Edytowane przez raf1.

Nie wyciągaj tak pochopnych wniosków.

Zbyt mało o mnie wiesz... choć wydaje Ci się, że wiesz ogromnie dużo :rolleyes:

Mało ? dużo ?

Wiem że inny jesteś w realu a inny w e-świecie, tak samo jak p. Sławek, tak zabawnego człowieka ciężko dzisiaj spotkać.

To tak jakby dwie różne osoby, wolę tą wersję w realu :)

Życzę miłego i spokojnego weekendu.

Miło mi, że tak się cieszycie.

Powiem Wam coś...

Od 1 czerwca reanimuję blog zawijana na wordpress.com

On żył wprawdzie przez cały czas, notując regularnie kilkaset wejść dziennie, ale nie dostawał ode mnie dostatecznej porcji pożywienia. Teraz będzie dostawał. Uruchomię także na nim ponownie forum dyskusyjne.

A od lipca dołączy również emeryt zawijan_2

Będzie fajnie.

Będzie również sporo o nowym kotle OGNIWO EKO PlusM, bo będziemy chcieli się nim pochwalić.

Na innych forach też będziemy, bo co lepszego mają do roboty takie dwa emeryty? :)

Gość Arturo72

Moderatorze(kliencie forumowego sprzedawcy RBR),widzisz i nie grzmisz :)

Chociaż może widzisz tylko na jedno oko,na to,gdzie kasę dostajesz ?

Edytowane przez Arturo72