Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Zabawa:Sądzę,że w tym sezonie grzewczym spalę.  

40 użytkowników zagłosowało

1. 1. Zabawa:Sądzę,że w tym sezonie grzewczym spalę.

• poniżej 2 ton
      6
    • 2-3 tony
      16
    • 3-4 tony
      10
    • 4 i więcej
      8

Recommended Posts

• Odpowiedzi 28,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• karoka65

3480

• zbigmaz01

2445

• minertu

2414

• bobasxx

967

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Setki tysięcy podłączonych przewodów w mojej karierze i żadnych reklamacji. Zadziałała natura. Przez szczelinę 10x15mm wcisnął się pod osłonę nietoperz. Następnej nocy też kombinował, ale chyba był bardziej najedzony i się nie zmieścił. Piszczł z wściekłości chyba i mnie obudził. Fałszerz temperatury złapany na "gorącym" uczynku.

Pany kupujcie rbr-y bo widze ,że tańsze jak w zeszłym sezonie.A jak ja kupowałem to żeden ze sprzedających tu Panów nawet zeta nie opuścił.Na szczęście był taki jeden poza forum u którego można było kupić o 7 stówek taniej :razz ::razz ::razz:

Gdzie, gdzie biorę wszystko na pniu. ;-)

Wiosenne porządki alias czyszczenie magazynów :)

Rübezahl trudno polemizować z taką wypowiedzią, ale to co wypisujesz to istne herezje.

Nie wyobrażam sobie tego, by kiedykolwiek w magazynach zalegały (kurzyły się) kotły RBR-ekouniwersal.

To jest zapewne jakieś nieporozumienie, przecież jeszcze niedawno długie oczekiwanie na zamówiony kocioł, było traktowane jako swoista oznaka jakości kotłów marki INSTALCO.

Rübezahl trudno polemizować z taką wypowiedzią, ale to co wypisujesz to istne herezje.

Nie wyobrażam sobie tego, by kiedykolwiek w magazynach zalegały (kurzyły się) kotły RBR-ekouniwersal.

To jest zapewne jakieś nieporozumienie, przecież jeszcze niedawno długie oczekiwanie na zamówiony kocioł, było traktowane jako swoista oznaka jakości kotłów marki INSTALCO.

Czy jakości to nie wiem. Ślusarz-Spawacz był chory. ;-)

Pany kupujcie rbr-y bo widze ,że tańsze jak w zeszłym sezonie.A jak ja kupowałem to żeden ze sprzedających tu Panów nawet zeta nie opuścił.Na szczęście był taki jeden poza forum u którego można było kupić o 7 stówek taniej :razz ::razz ::razz:

Mchomen ja nie jestem taki zdesperowany żeby z opolskiego wystawić fakturę na 8% dla gościa spod Szczecina gdzie ani jego ani kotłowni nie widziałem.

Już się jeden napasł 8-ioma procentami, ja tam wolę nie zarobić i spać sobie spokojnie :)

Powinieneś na tej stawce zapłacić z 9 stówek mniej, tak w pamięci licząc.

Czyli wersja przed udoskonaleniami.

Czy ja wiem udoskonaleniami ?

Taka kosmetyka, przecież czytamy forum :)

Tak tylko obecnie sprzedawane, one też były udoskonalane używając Twojego słowa :)

Inne malowanie, mniej spawów, inna podstawa, powiększane szuflady itp. i itd.

Edytowane przez karoka65

Czy ja wiem udoskonaleniami ?

Taka kosmetyka, przecież czytamy forum :)

Tak tylko obecnie sprzedawane, one też były udoskonalane używając Twojego słowa :)

Inne malowanie, mniej spawów, inna podstawa, powiększane szuflady itp. i itd.

No chociażby ta powiększona szuflada. Niby kosmetyka ale jakże pomocna:-)

Chętnie bym zamienił swoją starszą na nowszą wersję. Hehe

Edytowane przez lestek27