Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Zabawa:Sądzę,że w tym sezonie grzewczym spalę.  

40 użytkowników zagłosowało

1. 1. Zabawa:Sądzę,że w tym sezonie grzewczym spalę.

• poniżej 2 ton
      6
    • 2-3 tony
      16
    • 3-4 tony
      10
    • 4 i więcej
      8

Recommended Posts

• Odpowiedzi 28,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• karoka65

3480

• zbigmaz01

2445

• minertu

2414

• bobasxx

967

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Witam.

mam pytanie, dlaczego do palinka BRUCER trzeba dopłacić, skoro sprzedawany osobno jest tańszy o ponad 200zł od Ekoenergii, a nie licząc motoreduktora cena prawie taka sama(różnica poniżej 50zł, więc nieistotna przy cenie samego palinka)?

OK, nie ma pytania, źle przeczytałem, dopłata jest do BURNER'a - S

Edytowane przez Slawko123

dzisiaj chcialem dodac wpis w statystykach i wystapil jakis blad:

Błędne zapytanie SQL :

select * from dbo.f_Stat_24HConsumption(1415,'2011-11-20','2012-11-20')

wyskakuje taki komunikat:

teraz nie moge tez nic na forum napisac na esterownik.pl

jakies pomysly?

https://esterownik.pl/remote/1415

Edytowane przez arur

dzisiaj chcialem dodac wpis w statystykach i wystapil jakis blad:

Błędne zapytanie SQL :

select * from dbo.f_Stat_24HConsumption(1415,'2011-11-20','2012-11-20')

wyskakuje taki komunikat:

teraz nie moge tez nic na forum napisać na esterownik.pl

jakieś pomysły?

https://esterownik.pl/remote/1415

To jest chyba błąd na stronie sterownika.

Też tak miałem post #2610 "Ktoś może wie dlaczego nie mogę wejść po zalogowaniu do sterownika

Wyskakuje taki komunikat

Błędne zapytanie SQL :

select * from dbo.f_Stat_24HConsumption(1757,'2011-11-16','2012-11-16')"

To jest chyba błąd na stronie sterownika.

Też tak miałem post #2610 "Ktoś może wie dlaczego nie mogę wejść po zalogowaniu do sterownika

Wyskakuje taki komunikat

Błędne zapytanie SQL :

select * from dbo.f_Stat_24HConsumption(1757,'2011-11-16','2012-11-16')"

Też tak miałem jak zrobiłem zły wpis potem go chciałem edytować i poprawić. Nie wiem jak ale było to samo. http://esterownik.pl/forum/posty,540/statystyki-na-esterownikpl?m=9265#9265

No dobra, decyzja podjęta. Po rozmowie weekendowej z Wieśkiem (Karoką) zamówiłem RBR 17 kW na moje 240 m. Wiesiek, w razie czego będzie na Ciebie oraz na Zbigmaza :-)

Napiszę tylko, że pod względem wizualnym ten kociołek tak bardzo się spodobał mojej żonie, że teraz boję się by nie zrobiła sobie toaletki przy nim. Czy te drzwiczki rzeczywiście są tak wypolerowane jak lusterka?? Bo jeżeli tak, to chyba stracę "ostatnie tylko moje" pomieszczenie... :-(

Nie martw się ja na 140 m zamówiłem u Wieśka 11kw i po przestudiowaniu FM i zapytaniach u koloegów myśle że mi wystarczy.

Jakoś nie chce mi się spać i nadrabiam zaległości czytając wcześniejsze posty w tym temacie. Jestem "już" na stronie 43 i lepiej na sercu mi się robi gdy widzę, że ludziska wtedy mieli te same pytania co ja teraz. Myślę że po kilku miesiącach używania RBR-ka też będę już mógł coś mądrego napisać... :-)

Jakoś nie chce mi się spać i nadrabiam zaległości czytając wcześniejsze posty w tym temacie. Jestem "już" na stronie 43 i lepiej na sercu mi się robi gdy widzę, że ludziska wtedy mieli te same pytania co ja teraz. Myślę że po kilku miesiącach używania RBR-ka też będę już mógł coś mądrego napisać... :-)

To tak samo jak ja. Ja swój 11KW na 140 metrów odpalę pewnie w przyszłym tygodniu.Dam znać jak będzie.

Teraz mam 120 l. w mieszkaniu, ale jest tylko prysznic i na 5 osób starcza. Jednak w domu, gdzie są trzy łazienki i duża wanna muszę mieć większy, co najmniej 300 l. Znalazłem Galmet, jeden z wężownica drugi bez i zastanawiam się, który typ wziąć? Jak u Was jest to podłączone do kociołka?

Nie chcę zaśmiecać tego naszego tematu, więc jeżeli ktoś miałby jakiś pomysł w tej kwestii to proszę do tego tematu: http://forum.muratordom.pl/showthread.php?209557-Zbiornik-na-wod%C4%99-z-w%C4%99%C5%BCownic%C4%85-czy-bez&p=5639868#post5639868

Edytowane przez Czerny

Gdyby nowym userom chciało się przeczytać chociaż ostatnie 20 może 30 stron nie musieli by na pewno o nic pytać :)

Teraz mam 120 l. w mieszkaniu, ale jest tylko prysznic i na 5 osób starcza. Jednak w domu, gdzie są trzy łazienki i duża wanna muszę mieć większy, co najmniej 300 l. Znalazłem Galmet, jeden z wężownica drugi bez i zastanawiam się, który typ wziąć? Jak u Was jest to podłączone do kociołka?

Mamy Galmeta 200l ale jak się sprawuje, to będziemy mogli napisać dopiero za jakiś czas ;)

Jest z jedną wężownicą, podłączony do swoich króćców w kociołku.