Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Zabawa:Sądzę,że w tym sezonie grzewczym spalę.  

40 użytkowników zagłosowało

1. 1. Zabawa:Sądzę,że w tym sezonie grzewczym spalę.

• poniżej 2 ton
      6
    • 2-3 tony
      16
    • 3-4 tony
      10
    • 4 i więcej
      8

Recommended Posts

• Odpowiedzi 28,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• karoka65

3480

• zbigmaz01

2445

• minertu

2414

• bobasxx

967

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Wjechałem tam kamerą ale nic tam nie ma:)

Nawet gdyby wpadło to przy konserwacji wyciągniesz :)

A skoro już o konserwacji mowa: jakiś niedrogi a dobry sposób? Środki do konserwacji podwozi samochodów będą odpowiednie? Nie będzie się "toto" wycierać zbytnio?

"hamerajt" - coby reklamy nie uprawiać ;) Długo się trzyma, malowałem pędzlem. Kolor podpasował do oryginalnego.

Wcześniej malowałem spray`ami ale bardzo szybko się "wytarły". Oryginalna się spaliła po samozapłonie varmo.

Panowie co robić jak podajnik kręci,a nie podaje jestem w robocie i nie wiem czy kazać już żonie groszek wyjmować z podajnika :bash:

EDIT:

Jednak poszła zawleczka, tak to się z zona dogadywać :)

Nawet kluczem nie idzie przekręcić wiec nie ma bata węgielek koksuje z powrotem w woreczki :eek:

Edytowane przez prz3kus

Pewnie jakiś kamuszek, śrubka, drewienko albo tp :)

Może ma takie same "luzy" jak ja na ślimaku że po zerwaniu zawleczki nie jest w stanie założyć nowej, bo ślimak cofa się w kierunku podajnika i ekogroszek blokuje założenie nowej zawleczki i zarazem dosunięcie ślimaka do prawidłowego położenia. Na szczęście ja wypaliłem "ruski" węgiel z kawałkami granitu i mam spokój z zawleczkami bo każda zawleczka mimo że blokada ustąpiła wiązała się z opróżnieniem zasobnika z ekogroszku.

Pewnie jakiś kamuszek, śrubka, drewienko albo tp :)

Kamień jak pięść przełupany na połowę, połowa na dole zasobnika blokowała a połowę wciągnęło w głąb slimaka i blokował. 3h gdzieś mi to wszytko zajęło z rozpalaniem.

Co do ślimaka muszę przyznać że jest nawet w niezłym stanie, na końcu nawet się bardzo nie wyrobił po prawie 4 sezonach.

Jednak za te śruby imbusowe do odkręcenia ślimaka to powinni producenta za jaja powiesić, czemu nie zwykłe płaskie??????????????

Kamień jak pięść przełupany na połowę, połowa na dole zasobnika blokowała a połowę wciągnęło w głąb slimaka i blokował. 3h gdzieś mi to wszytko zajęło z rozpalaniem.

Co do ślimaka muszę przyznać że jest nawet w niezłym stanie, na końcu nawet się bardzo nie wyrobił po prawie 4 sezonach.

Jednak za te śruby imbusowe do odkręcenia ślimaka to powinni producenta za jaja powiesić, czemu nie zwykłe płaskie??????????????

Czyli jak pisałem, od szlaki to się nic nie urwie :)

A co do śrub to ja w skrzynce mam takiego przyciętego jebusa :) do nich.