Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Zabawa:Sądzę,że w tym sezonie grzewczym spalę.  

40 użytkowników zagłosowało

1. 1. Zabawa:Sądzę,że w tym sezonie grzewczym spalę.

• poniżej 2 ton
      6
    • 2-3 tony
      16
    • 3-4 tony
      10
    • 4 i więcej
      8

Recommended Posts

• Odpowiedzi 28,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• karoka65

3480

• zbigmaz01

2445

• minertu

2414

• bobasxx

967

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

A gwint jest ok na drążku? Potrzebne do tego są dwie osoby. Jedna musi trzymać płaskownik na odpowiedniej wysokości a druga kręci. Jest z tym trochę zabawy.

Gwint na drążku jest ok. Wciągnąłem płaskownik za pomocą drutu do otworu, druga osoba wkręcała, było blisko ale się nie udało. Spróbuje przełożyć przez płaskownik śrubę i przewiązać drut i wciągnąć tak aby śruba przeszła przez otwór a następnie wkręcać drążek wypychając stopniowo śrubę.

Największa trudność do trzymanie płaskownika w kotle (muszę zastosować jakąś przedłużkę do ręki).

Może ktoś ma inny pomysł?

Zadzwoń bo za ślepy już jestem żeby pitolić na telefonie :)

Tym się rusza a nie kręci :)

Zadzwonię. Nie kręciłem tym. Przez prawie 6 lat użytkowania, przy każdym ruchu musiało się stopniowo odkręcić. Gdybym wiedział, że ten drążek jest nakręcany, to co pewien czas bym sprawdzał czy się nie odkręcił.

Zadzwonię. Nie kręciłem tym. Przez prawie 6 lat użytkowania, przy każdym ruchu musiało się stopniowo odkręcić. Gdybym wiedział, że ten drążek jest nakręcany, to co pewien czas bym sprawdzał czy się nie odkręcił.

Gwint jest normalny w prawo dokręcamy? Pytam dla bezpieczeństwa sobie dokręcę,a nie chce odkręcić :D