Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Zabawa:Sądzę,że w tym sezonie grzewczym spalę.  

40 użytkowników zagłosowało

1. 1. Zabawa:Sądzę,że w tym sezonie grzewczym spalę.

• poniżej 2 ton
      6
    • 2-3 tony
      16
    • 3-4 tony
      10
    • 4 i więcej
      8

Recommended Posts

• Odpowiedzi 28,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• karoka65

3480

• zbigmaz01

2445

• minertu

2414

• bobasxx

967

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Zamawiałem bez montażu, mam "swojego" hydraulika. I właśnie piecyk dziś dojechał :D

Jakieś wytyczne i rady przed montarzem? Może ktoś coś podpowie i doradzi?

Jeśli zamówiłeś jeszcze starszy model to radźcie sobie z hydraulikiem, jeśli nowy radziłbym przeczytać dokładnie warunki gwarancji i niech lepiej pan "Henio" tam palców nie pcha.

Sokoro jest "swój" hydraulik to po co rady, ja doradziłem w poprzednim zdaniu :)

Witam,panowie taki problem mam.Piec mimo żaru,wegla nie chce sie rozpalic.Juz syn kilkukrotnie go próbował i konczy sie alarnem wygaszony.Czy moze byc to wina zapchanej rury spalinowej?,po temperaturach spalin wnioskuje ze syfu tam jest

Otwórz górne drzwiczki, zapal jakąś gazetę i przytul do drzwiczek, jak nie ciągnie do środka to zawijaj rękawy i bierz się za rurę, będzie pełno.

Zależy czym się pali, ale jak wungiel nie jest za dobry to za dwa sezony może być zatkana rura.

Po wykresie też będzie widać ale nie mam podglądu twojego kotła.

No i pierwsza awaria po 1,5 miesiąca użytkowania kotła RBR-k unieruchamiająca ogrzewanie w domu. Padł sterownik (ecoal 3.5) w piątek ok 22 .

W sobotę o 9 telefon do sprzedawcy kotła Karoka 65

Godzinia 13 byli już u mnie z nową płytą główną wszystko sprawnie wymienione bez zbędnego szukania "dziury w całym"

Taki serwis to ja rozumiem, cieszę się że zakupiłem kocioł właśnie u Pana Wiesława (Karoka65) Polecam.