Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Zabawa:Sądzę,że w tym sezonie grzewczym spalę.  

40 użytkowników zagłosowało

1. 1. Zabawa:Sądzę,że w tym sezonie grzewczym spalę.

• poniżej 2 ton
      6
    • 2-3 tony
      16
    • 3-4 tony
      10
    • 4 i więcej
      8

Recommended Posts

• Odpowiedzi 28,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• karoka65

3480

• zbigmaz01

2445

• minertu

2414

• bobasxx

967

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Po słowiańsku prawisz?

Być może w tym roku nadarzy się taka okazja.

Ktoś coś wspominał o jakimś zlocie?

Jestem za ale tylko w weekend :)

Tak na gorąco to myślę o Jankowicach przy ognisku ładny teren i zaplecze gastronomiczne ale fakt że taki zlot trza dopracować i wczesniej zgłośić wlasćicielowi moze nam się to udać w tym roku zobaczymy ilu byłoby chętnych - pozdrawiam

Życzę firmie Minertu wszystkiego naj...

Mam nadzieję,że chłopaki(Grześ i Wiesiek) będą zawsze tak zaangażowani w dbałość o klienta jak obecnie.:)

Dzięki.

Będziemy się starać póki nam siły starczy . Pamiętajcie jednak ,że poza tym co robimy pracujemy na utrzymanie rodziny więc czasami nie jesteśmy od razu dostępni ale zawsze oddzwaniamy.

bila111

Powiem tak,kiedyś kotłów 11kW nie było i sprzedawano najmniejszy jaki był czyli 17kW, kotły te pracują do dziś i to dobrze.

Zrobisz jak uważasz bo różnica w cenie praktycznie żadna.

Dziękuję wszystkim za odpowiedzi.

Będzie chyba jednak RBR 17 z zaworem trójdrożnym ręcznym.

Tak na marginesie, moje pytania może wydają się Wam śmieszne, denerwujące, świadczące o indolencji. Ale muszę się przynajmniej podstawowych rzeczy dowiedzieć, żeby nie brać za świętość wszystkiego co mi powie instalator .

Witam wszystkich.

Jestem na etapie kupna kotła i proszę o radę. Do tej pory chciałem kupić Ogniwo eko plus 25kw ale dowiedziałem się o kotle rbr i teraz już nie jestem taki pewny, że to ma być Ogniwo. Mam nowy dom 180m, podłogówka i kaloryfery, zbiornik na wodę 300l, ocieplenie poddasza na razie 150mm pomiędzy krokwie (docelowo jeszcze będzie 100mm ale na razie nie mam kasy i nie wiem kiedy będzie) zewnątrz będzie styropian 15 ale też nie wiem kiedy ze względu na brak funduszy. Myślę o rbr 17kw ale nie wiem czy da radę na taki dom jeszcze nie do końca ocieplony i nie wiem kiedy będzie skończone to ocieplanie a w sierpniu powiększy mi się rodzina i w domu będzie musiało być ciepło zwłaszcza w zimie. Proszę o radę czy może być 17kw czy lepiej rbr 23kw, a może Ogniwo 25kw

Chyba nawet byłeś u mnie z żonką jak dobrze kojarzę, Rusocin ?