Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Zabawa:Sądzę,że w tym sezonie grzewczym spalę.  

40 użytkowników zagłosowało

1. 1. Zabawa:Sądzę,że w tym sezonie grzewczym spalę.

• poniżej 2 ton
      6
    • 2-3 tony
      16
    • 3-4 tony
      10
    • 4 i więcej
      8

Recommended Posts

Chciałem przy okazji poinformować i przeprosić w imieniu firmy Instalco a także naszym ( mnie i grześka ) za opóźnienia wysyłek kotłów kotłów RBR planowanych do wysyłki na bieżący tydzień oraz następny.

Przyczyną opóźnienia jest modernizacja odlewni i wymiana matryc.

Jest mały przestój u producenta palników.

Pierwsze palniki mamy obiecane do wysyłki na środę następnego tygodnia.

Inne kotły ( bez podajnika ) będą wysyłane na bieżąco.

Jeszcze raz przepraszam i proszę o wyrozumiałość.

Potwierdzam.Wiadomość z dnia dzisiejszego.

• Odpowiedzi 28,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• karoka65

3480

• zbigmaz01

2445

• minertu

2414

• bobasxx

967

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Tak na gorąco to myślę o Jankowicach przy ognisku ładny teren i zaplecze gastronomiczne ale fakt że taki zlot trza dopracować i wczesniej zgłośić wlasćicielowi moze nam się to udać w tym roku zobaczymy ilu byłoby chętnych - pozdrawiam

Podeślę jeszcze jedną propozycję.

Wy ze śląska będziecie prawie jak w domu :)

Może by tak na jakimś neutralnym terenie ?

Jak wiecie w ten weekend byłem trochę w górach dychnąć, góry nie takie wielkie ale okolica naprawdę przepiękna.

Ja będę miał trochę dalej ale i Wy trochę tyłki ruszycie hehe.

Miejscowość nazywa się Koszarawa ( kilka kilometrów za Jeleśnią )

Byliśmy w gospodarstwie agroturystycznym u państwa Cwajnów.

Pokoje bardzo czyściutkie, tanie i jest możliwość zamówienia sobie nawet śniadań i obiadów za niewielkie pieniążki.

Potężny zadaszony grill w stylu góralskim na świeżym powietrzu.

Gospodarze bardzo mili.

W necie znalazłem coś na szybko: http://www.agroturystykabeskidy.pl/oferta.html

Zaręczam, powietrze takie że nawet jak się w trunkach przeholuje to na drugi dzień nie trzeba głowy w ręczniku nosić :)

No panowie co taka cisza nastała ? :)

Również jestem za spotkaniem jeszcze w czerwcu bo jak się odwlecze to uciecze :)

Już Timon w zeszłym roku proponował coś takiego i się rozsypało.

Jak się szybko skrzykniemy to może coś z tego będzie.

Jak grześ mówił miejsce dogadamy.

Czy u Was czy w tym gospodarstwie agroturystycznym gdzie linka zarzuciłem, myślę ze było by tam cycuś :)

Miejsce super oferta niczego sobie każdy zabiera swój kociołek, trochę wungla i na palnikach będziemy grilować- oby nie 15i 22czerwiec Grześ zapisz:popcorn:

Grilować jest gdzie bo grill z prawdziwego zdarzenia.

Piecyków nie trzeba zabierać bo RBRa mają też na miejscu :)

Drugi w domu 150m dalej.

Aaa i to nie jest moja żadna rodzina że klientów naganiam bo zaraz będą jakieś domysły.

Chris ma pensjonat ale do niego to chyba trochę za daleko byśmy wszyscy mieli, musiałby chłopisko nasze gęby z tydzień oglądać :)

A ten zlocik to z rodzinami planujecie czy taka samcza impreza?

ps. Poniżej fotki mojej kotłowni może ktoś będzie miał uwagi co zrąbane, co poprawić, co dodać, polecam luknąć pewne takiego kociołka dawno nie widzieliście :p

https://plus.google.com/u/0/103605209388718713365/posts?partnerid=gplp0

A ten zlocik to z rodzinami planujecie czy taka samcza impreza?

ps. Poniżej fotki mojej kotłowni może ktoś będzie miał uwagi co zrąbane, co poprawić, co dodać, polecam luknąć pewne takiego kociołka dawno nie widzieliście :p

https://plus.google.com/u/0/103605209388718713365/posts?partnerid=gplp0

Jak chcesz jechać z rodziną to nie widzę przeszkód.

Zlot milosnikow kotla w lecie? Nie wypali, nie bedzie o czym pogadac, a w zimie to i owszem jaka miesanka ile nadmuchu itd itd itd

Oj tam, oj tam, jak się rozmownej wody napijesz to i temat się znajdzie :)

Powiem ci ponad dwa lata temu zaproszono kilku chłopaków na spotkanie do ICHPW w Zabrzu, jechaliśmy w czterech chłopa, tzn. ja, dwóch kolegów z forum którzy są tutaj do dzisiaj i mój kolega bo szukał kotła ale on tak towarzysko ze mną się zabrał.

Dwie godziny w jedną stronę, chyba 5 do 6 godzin w instytucie i z dwie godziny z powrotem i cały czas o piecach :)

Za kilka dni spotkałem się z tym moim kolegą a on mówi że jak można cały dzień gadać o piecach i jeszcze nie mogliśmy się rozstać :)

Masakra mówił :)

Praktycznie jakieś pół roku po tym spotkaniu i namowie kilku chłopaków właśnie stąd postanowiłem zarejestrować firmę.

Moją żona jeszcze teraz pyta "czy jakby ci ktoś powiedział z 4 czy 5 lat temu że kiedyś będziesz sprzedawał kotły uwierzyłbyś" ?

Stanowczo odpowiadam. NIE :)

Praktycznie jakieś pół roku po tym spotkaniu i namowie kilku chłopaków właśnie stąd postanowiłem zarejestrować firmę.

Moją żona jeszcze teraz pyta "czy jakby ci ktoś powiedział z 4 czy 5 lat temu że kiedyś będziesz sprzedawał kotły uwierzyłbyś" ?

Stanowczo odpowiadam. NIE :)

Prawda.Doradziłem i jak na tym wyszedłem :)

No niedługo i Twoja rocznica pochwal się :)

Prawda.Doradziłem i jak na tym wyszedłem :)

No niedługo i Twoja rocznica pochwal się :)

Powiem że jeszcze przed Tobą kilku namawiało.

Myślę mimo jakiejś tam konkurencji to chyba aż dziwne że nigdy nie skaczemy sobie do oczu i uzupełniamy żeby klient był zadowolony.

Raz się udaje lepiej raz gorzej ale jak chcą od nas kupować to chyba nie jest tak źle :)

No u mnie 15-ego września druga rocznica.

Edytowane przez karoka65
brak