Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Zabawa:Sądzę,że w tym sezonie grzewczym spalę.  

40 użytkowników zagłosowało

1. 1. Zabawa:Sądzę,że w tym sezonie grzewczym spalę.

• poniżej 2 ton
      6
    • 2-3 tony
      16
    • 3-4 tony
      10
    • 4 i więcej
      8

Recommended Posts

• Odpowiedzi 28,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• karoka65

3480

• zbigmaz01

2445

• minertu

2414

• bobasxx

967

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Świetnie się składa, że targi odbędą się w Sosnowcu, akurat będę jechała w tym terminie po dziecko, które sprzedałam dziadkom na ferie i przy okazji odwiedzę targi, mam kilka pytań odnośnie instalacji z RBR-kiem a tu taka okazja :)

Pochwalę się, że mam juz u siebie mojego własnego RBR-ka 35kW z wbudowaną wężownicą :) Piękny :)

Ja jedynie co planuje na lato to obniżyć moc palinka i lekko zmienić układ c.o. tzn zasilanie podłogówki dać sprzed zaworu czterodrożnego bo obecnie mam lekko utrudnioną regulację zasilania podłogówki

no i przetestować jeszcze spalanie miału wymieszanego z trocinami i groszku z trocinami ( grzanie cwu)

Świetnie się składa, że targi odbędą się w Sosnowcu, akurat będę jechała w tym terminie po dziecko, które sprzedałam dziadkom na ferie i przy okazji odwiedzę targi, mam kilka pytań odnośnie instalacji z RBR-kiem a tu taka okazja :)

Pochwalę się, że mam juz u siebie mojego własnego RBR-ka 35kW z wbudowaną wężownicą :) Piękny :)

Zapraszam

Przy głównym wejściu po lewej stronie

Halo,moze przestaniecie mowic szyfrem tylko pochwalcie co sprawia ze sie lepiej pali,nowy soft czy nowe modyfikacje?

Przeróbki są i na pewno jeszcze będą bo zawsze coś nowego cieszy:yes:

Nowy soft się sprawdza i wcześniej o tym pisałem i co można zobaczyć. Teraz muszę sprawdzić jak mogę otworzyć wyczystkę i czy w ogóle mogę. Wiatry u mnie takie że małego wyciąga mi z nogawki i musiałem zmniejszyć nadmuch. Jak nie wiało to ustawienie na zero było dobre, a teraz jak wieje to spala też dobrze bez spieków tylko temperaturę w czopuchu podnosi.

Co do reszty to czekamy na "firmainstalco" :p

No rozfujało się na całego, nie idzie na podwórko wyjść taka zadyma. Koledzy w pracy którzy później zjeżdżali autobusami z tras bez zderzaków wracali na dworzec.

Chłopak z PKS Oława rozbił się na drzewie, 10 osób rannych, wyjeżdżał 10min przede mną, część machnęliśmy sobie z wozów. Masakra.

Jesli wolno spytac bedziesz ogrzewac jakis zamek czy co? Na jaka powierzchnie zakupilas 35kw?