Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Zabawa:Sądzę,że w tym sezonie grzewczym spalę.  

40 użytkowników zagłosowało

1. 1. Zabawa:Sądzę,że w tym sezonie grzewczym spalę.

• poniżej 2 ton
      6
    • 2-3 tony
      16
    • 3-4 tony
      10
    • 4 i więcej
      8

Recommended Posts

• Odpowiedzi 28,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• karoka65

3480

• zbigmaz01

2445

• minertu

2414

• bobasxx

967

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Zamontowałem aby się przekonać samemu i aby pokazać innym na oczy jak kocioł się sprawuje. Co niektórzy oczy wywalają ze zdumienia :)
Ja mam już prawie dwa lata i jeszcze co poniektórych zdziwko bierze że takie małe daje radę a jak ktoś wcześniej napisał broda spada jak jeszcze widzą to na fonie :)

wyczytałem że jest możliwość zakupienia z wkładem ceramicznym i chciałbym się dowiedzieć jako to się sprawuje
O ile sobie przypominam to szukałeś 17kW? Wyszły z ceramiką 11kW a jeżeli producent będzie coś z większymi mocami próbował to na pewno o tym tu będzie. Na razie jest cisza a może ja czegoś nie wiem?

Czubasa tutaj nie ma co czarowaĆ BIERZ 17 KW rbr I BEDZIESZ NAM WDZIECZNY ZA RADĘ!

a coala się z piecykiem spisuje znakomicie pewnie brulii też byłby super.

Podziekujesz nam później :D

Potwierdzam jestem bardzo zadowolony zimą i latem sprawuje się super- jest to jedyne forum gdzie użytkownicy są wszyscy zadowoleni podpadające w samej treśći ale faktycznie tak jest pozdrawiam

Skoro wszyscy zachwalamy to na pewno jesteśmy podstawieni!:D

Może czas aby Polacy zaczeli troszke ufać obcym?

Znamy możliwości piecyka i możemy dobrać piecyk.

Ja nim wybrałem , to kazdy fachman do swojego pieca przekonywał.Sam postanowiłem poszukać i teraz rbr sam bidulek ;(