Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Zabawa:Sądzę,że w tym sezonie grzewczym spalę.  

40 użytkowników zagłosowało

1. 1. Zabawa:Sądzę,że w tym sezonie grzewczym spalę.

• poniżej 2 ton
      6
    • 2-3 tony
      16
    • 3-4 tony
      10
    • 4 i więcej
      8

Recommended Posts

No ale ja bym nie zabardzo sie zgodził z tym ,,wynalazkiem garażowym,,za nim kupiłem swoje maleństwo,, przerobilem ,,pare kociołków co prawda tylko zasypowych ale jednak, nawet kumple smiali sie ze mnie że co zima a ja,, nowy,,piec bo nawet używany też kupiłem Powiedziałem sobie że dopuki nie spłace kredytu doputy będe kominował,spłaciłem i sądze po tym co już widze ze warto było czekać na ten ,,wynalazek,,Może masz malego pecha i coś na poczatku nie gra ale tak jak patrze jak u mnie to działa wszystko to wiem że i u ciebie też tak będzie a co do browarka też bym sie napił:cool:

Uwierz mi na słowo że nie chciałbyś obsługiwać mojego starego zasypowego.

Jestem przekonany że po tych małych niespodziankach wszystko wróci do normy i będę zadowolony.

Zresztą widziałem jak miesiąc sobie pracuje i bardzo mi się to podobało.

• Odpowiedzi 28,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• karoka65

3480

• zbigmaz01

2445

• minertu

2414

• bobasxx

967

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Już się skontaktowałem i wszystko jest załatwione. Z ciekawości pytam. Cóż w tym złego że chcę się dowiedzieć czegoś więcej niż wiem do tej pory. Człowiek uczy się całe życie.

Nowa dmuchawka pojechała dzisiaj, jak mówiłem, masz nowy kocioł i nie będziemy się pieprzyć z kondensatorami.

Tadeusz jest tu już kilku chłopaków którzy już mieli inne kotły, jakoś dziwnie to samo piszą :)

Ja też jestem użytkownikiem i miałem inny kocioł.

Zanim zacząłem sprzedawać kotły byłem też zwykłym userem forum jak i grzesiek.

Teraz wolę sobie opłacić profil żeby było wiadomo czym się zajmuję bo takie rzeczy się roznoszą i jest to źle widziane przez innych forumowiczów tzn. takie podchody.

Niby doradza a chce zarobić z ukrycia :)

Nie można napisać wszystkiego bo zaraz są domysły i złośliwe posty o reklamie.

Doradził mi to kiedyś jeden stary forumowicz a teraz myślę że też przyjaciel o nicku Bobek_Budowniczy i miał chyba jak zwykle rację :)

Bo teraz takie czasy głupie sie porobiły Wiesiu niestety,nie to żebym chcial ci slodzic ale takich jak ty i Grzesiek jest malo bo ludzie uczą że nie warto być uczciwym,choc to forum temu przeczy,ale ogólnie tak jest że jak chcesz być ok to zaraz jakies domysły że chcesz oszukac Niektórzy właśnie wola pójść do sklepu kupić jakiś wynalazek a potem płacz,ale co tam lepiej popłakać niz dać normalnemu człowiekowi zarobić

Najlepszą reklamą jest zadowolony klient, to święta prawda.

Co by nie obiecywał to opinię wystawiają użytkownicy.

Z p. Danielem dobrze się wspólpracuje tylko chłopisko zaganiany jak pies teraz ale jak coś trzeba to zawsze się sprawę jakoś załatwi jak jest jakiś mały problem.

Mamy z grześkiem praktycznie wszystkie klamory do kotła ale każdy chomikuje bo jakby coś niespodziewanie trafiło to dobrze mieć :)

No w sumie tak musicie mieć wszysko a nuż widelec taki upierdliwiec jak ja zadzwoni i powie p.Wiesku ale mi sie nie pali:(:( a ty juz dwa woreczki groszku do mnie chops :)....i co MOŻNA :):) ale powiem ci jedno, rozwaliłes mnie tym jak w niedziele zadzwoniłem a ty mi ten internet ustawiłeś do dziś mi to moja żonka wypomina.. Wiesiu SZACUN CI ZA TO

Ja też długo szukałem i puki co jestem bardzo zadowolony z mojego reaktora już coraz mniej mnie korci żeby zaglądać do niego tylko na telefonie sprawdzam co tam widać na wykresach ale poczekajmy do mrozów zobaczymy co to maleństwo potrafi. Co do pomocy przy ustawieniach no to Grzesiu i pan Wiesiek są bezkonkurencyjni wśród sprzedawców takiej pomocy po zakupie nie uzyskacie nigdzie w żadnym sklepie przy żadnym towarze z takimi ludźmi to aż się chce współpracować a mam do czynienia z wieloma domokrążcami (przedstawicielami handlowymi) którzy sprzedają coś o czym nie mają do końca pojęcia. Wielkie ukłony dla tych panów i wielki szacun. :yes:

tak na marginesie

Mam zamiar zakupić taki sprzęcik do mojego reaktora czy podoła z akumulatorem 120AH http://allegro.pl/fabrycznie-nowy-inwerter-orvaldi-inv12-500w-gwa-i3467838198.html

Edytowane przez 75max

Dobra Panowie szanowni klienci i użytkownicy swoich reaktorów już tak nie słodźcie bo jeszcze nowi pomyślą,że to wszystko ustawione.:wiggle:

Tak jak Wiesiek pisze najlepszą reklama jesteście Wy czyli zadowoleni użytkownicy.Cóż więcej chcieć?A Pan Daniel jak zwykle zagoniony bo inaczej być nie może,na życie trzeba zapieprzać :)