Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Zabawa:Sądzę,że w tym sezonie grzewczym spalę.  

40 użytkowników zagłosowało

1. 1. Zabawa:Sądzę,że w tym sezonie grzewczym spalę.

• poniżej 2 ton
      6
    • 2-3 tony
      16
    • 3-4 tony
      10
    • 4 i więcej
      8

Recommended Posts

Z chamami trzeba po chamsku.Tyle.

Co do reszty,rób Pan jak chcesz.Nie rozumiem tylko dlaczego wdajesz się w dyskusję z głupkami.Zniżą Cię do własnego poziomu ,a potem pokonają.. (chyba już tak się stało)

Ktoś w stopce ma cytat: Póki walczysz, jesteś zwycięzcą.

Zmieszają Pana i Grzegorza z błotem,a potem popatrzą sobie jak nad padliną krążą sępy.O to własnie tu chodzi.Pozdrawiam ;)

Powiem ci jeszcze tyle że te działania przynoszą akurat skutek odwrotny od zamierzonego :)

Kto zada sobie na tyle trudu żeby cofnąć się w wątku na kilka stron widzi o co chodzi.

Ostanio miałem takiego pana który przeczytał po nocach od dechy do dechy i od tygodnia pracuje już u niego RBR w Potoku Górnym.

W sumie to cieszy nawet że wątek jest tak oblegany, są już tu chyba wszyscy gdzie kiedyś nikt prawie poza użytkownikami głosu nie zabierał :)

Darka chyba jeszcze nie widziałem i Jorgusia.

Novy to Darek ma chyba w stopce ten cytat o "walce"

• Odpowiedzi 28,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• karoka65

3480

• zbigmaz01

2445

• minertu

2414

• bobasxx

967

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Gość Novy!
Powiem ci jeszcze tyle że te działania przynoszą akurat skutek odwrotny od zamierzonego :)

Kto zada sobie na tyle trudu żeby cofnąć się w wątku na kilka stron widzi o co chodzi.

Ostanio miałem takiego pana który przeczytał po nocach od dechy do dechy i od tygodnia pracuje już u niego RBR w Potoku Górnym.

W sumie to cieszy nawet że wątek jest tak oblegany, są już tu chyba wszyscy gdzie kiedyś nikt prawie poza użytkownikami głosu nie zabierał :)

Darka chyba jeszcze nie widziałem i Jorgusia.

Novy to Darek ma chyba w stopce ten cytat o "walce"

Panie Wieśku,szanuję każde poglądy,zdanie itd.Nie znoszę kłamstwa i głupoty.Nigdy na tym ani na żadnym forum nie napisałem kłamstwa o kotle jaki posiadałem.

Nie chciałem przysporzyć Wam nabywców RBR-a a firmie Ogniwo obniżyć sprzedaży.

Chciałem tylko by każdy użytkownik zwrócił uwagę na to,na co ja nie zwróciłem,aby nie sugerował się jedynie pochlebnymi wpisami na forach-które jak teraz wiem były manipulowane.

Nie uważam Pana za jakiegoś cudownego sprzedawcę,ot normalny koleś co zna się na tym co robi.W Europie to co Pan reprezentuje to standard ;)

Poniekąd jednak,powodzenia i sukcesów życzę Panu i Grzegorzowi bo zasługujecie na nie.I nie dajcie sobie tego wyrwać ramolom i idiotom.

Out.Pozdrawiam

.

Kolejny kolega janklos12,na forum ES pisze same superlatywy po świeżym zakupie OEP 10kW a na blogu Pana Z już pyta czy nowy palnik Pana Z będzie pasował do jego 10kW,w miedzy czasie szuka kapliczki u minertu i innych cudownych rozwiązań.Po co,w nowym kotle?Następny który wstydzi się przyznać jak jest na prawdę ?

Róbcie wypad z tego wątku i dalej sobie uskuteczniajcie zabawę.Nie próbujcie robić z normalnych ludzi baranów.

kol. novy o co ci chodzi? szukasz zaczepki, czy ja tu się udzielam, komuś ubliżam? że mam się z tego tematu wynosić. opanuj się, napij wody, idz na spacer i nie wciągaj mnie w swoje gierki. ps. novy dlaczego masz rbr z ceramiką czy bez niej żle pracuje? chyba nie , to samo dotyczy moich pytań o kapliczkie o palnik Edytowane przez janklos12

Dyskretna zmiana tematu:

Przy wnoszeniu dokonałem, demontażu wszystkiego, co się dało i teraz proszę o potwierdzenie kolejności drzwiczek.

od dołu przy popielniku drzwiczki bez ( nazwijmy to radiatora )

w środku przy palniku ( te z największym )

u góry te z małym ?

Nie wiem czy nie pomieszałem kolejności - to wolę zapytać. Przy okazji rozładuję atmosferę ;)

Gość w84u

A mnie trudno polemizować z takimi kolesiami jak w84u,trudno bo jaki sens ma rozmowa z gościem który w nowym produkcie czyni poprawki i pisze że produkt jest cacy,no może wymaga małego tuningu,ale ze szczerego serca poleca itd.Albo idiota (przepraszam że tak wprost ale brzydzę się kulturą w miejscu gdzie nikt o nią nie dba) albo koleś wcale nie mieszka za granicą a tylko udaje światowca i wie że został wkręcony a udaje że jest geniuszem bo sobie włożył szamot w palnik i po kłopocie.I rozdaje na prawo i lewo patent,ku uciesze innych że ten produkt nie jest wcale taki be.

OK, zasłużyłem sobie na taką ocenę, wystarczy poczytać... jeżeli Wam z tego powodu milej, to na razie. :bye:

Strasznie tu dużo psychoanalityków. Jakiś kącik psychologiczny?

... nie ma Już Zawijana w dawej postaci - osoby która dzieliła się wiedza,pomagała,róznym użytkownikom - róznych kotłów!! czy to w sposobach ustawiania kotła, sterownika,palnika czy informowała o procesach zachodządzych podczas spalania, zaczełeś nagle, linkować,spamować,trolować,zamiast pomocy robisz biznes na forum, dzięki takiemu postępowaniu, gro użytkowników, odwróciła się od Ciebie,reszta, czyta to z niesmakiem ( ja również) i Niestety twoja pozycja na forum idzie po równi pochyłej.....w dół

Nie jestem gwiazdą, która musi dbać o popularność, bo... bo bez popularności gwiazdą nie będzie. Użytkownicy kotłów retortowych, wraz z rodzinami, stanowią gdzieś tak 1% wszystkich Polaków. Nawet gdyby wszyscy mnie nie lubili, jakoś to przeżyję. Sądzę jednak, że znajdą się i tacy, którzy mnie lubią.

Drogi Bobku Budowniczy

Życie zatoczyło koło. Znów jesteś tym samym Bobkiem, którego poznałem kilka lat temu. Myślę, że nie wyjdziesz już z tego zaklętego kręgu

P.S.

Ale Ci Jarecki dokopał swym nowym SkamPem. Co?!

Myślę Andrzeju że najlepiej sięgnąć informacji u źródła.

Przecież możesz.

Co tam może wiedzieć jakiś handlarzyk.

Co Was tak boli ?

Byłem zwykłym userem kupę czasu na tym forum, od kiedy zacząłem sprzedawać kotły żeby mieć święty spokój wykupiłem sobie Płatny Profil.

Nie jestem rzecznikiem firm które produkują kotły, ma takich producentów czterech i 3 producentów regulatorów.

Jest tylu sprzedających same nawet RBRy w internecie, dlaczego ich nikt nie nachodzi, o nic nie pyta.

Mam czas i chęć to odpiszę jak ktoś o coś pyta, w końcu ktoś gdzieś mi zaufał to chyba coś za to mu się należy, no nie ?

Przestudiowałem dokładnie regulamin tego forum. Nigdzie na nim nie pisze, że nie wolno pisać źle o kotłach RBR Ekouniwersal. Proszę więc, nie protestujcie i nie straszcie mnie banem, jeśli od czasu do czasu napiszę tu coś złego o RBRze. Dla równowagi obiecuję Wam, że nie napiszę na tym wątku nic dobrego o kotłach OGNIWO EKO Plus.

P.S.

Dzisiaj Jacka. Moje imieniny. Daję Wam prezent. Nie zobaczycie mnie tu do końca dnia.

Cześć

Proszę więc, nie protestujcie i nie straszcie mnie banem, jeśli od czasu do czasu napiszę tu coś złego o RBRze.

Żeby źle pisać o czymś, trzeba tego używać i być nie zadowonym można.

Jeśli takich wpisów dokonują osoby które tego nie używają, w wielu tutaj przypadkach nawet nie widzieli tego na oczy to takie wpisy są dla mnie dużym nietaktem, kłamstwem a już o wiarygodności nie wspomnę.

Ładna pogoda dzisiaj to chyba lepiej spożytkuję wolny czas.

Żeby źle pisać o czymś, trzeba tego używać i być nie zadowonym można.

Jeśli takich wpisów dokonują osoby które tego nie używają, w wielu tutaj przypadkach nawet nie widzieli tego na oczy to takie wpisy są dla mnie dużym nietaktem, kłamstwem a już o wiarygodności nie wspomnę.

Ładna pogoda dzisiaj to chyba lepiej spożytkuję wolny czas.

zgadzam się!! potrzeba mieć kociołek by mówić na jego temat :D O sadzy ,spalaniu itd .[myślałem ze kotły są równe i o każdym można jednakowo pisac,lecz jednak nie :D ]Odnośnie dzisiejszego.wczorajszego pisania to piszą te same osoby co pisały w temacie OEP . Czyli dalej jest "rodzinnie". Dużo ciekawych rzeczy od wczoraj można przeczytać :) . Teraz rozumiem czemu 11 śmigła na testach 22kw :) [16 moja tez osiągała ponad 20kw-22kw] i w sumie dla mnie niema znaczenia bo jeśli spala mało i ludzie są zadowoleni :) . Tylko czekam z niecierpliwością na duże mrozy :) będzie się działo w tematach

ps. tyle czytam o kulturze ludzi którzy maja jeden kolor i...czemu oni ubliżają ,atakują ludków mających inny kolor??wiem ,wiem za "cienki w uszach jestem" jak jeden user określił :D

Aha przepraszam ze żyje :D

a prawda taka mamy wszyscy dzięki sterownikowi super zabawki i cieszmy się z tego a nie obrażajmy.

Edytowane przez wuwok