Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Zabawa:Sądzę,że w tym sezonie grzewczym spalę.  

40 użytkowników zagłosowało

1. 1. Zabawa:Sądzę,że w tym sezonie grzewczym spalę.

• poniżej 2 ton
      6
    • 2-3 tony
      16
    • 3-4 tony
      10
    • 4 i więcej
      8

Recommended Posts

Gość Novy!
Jestem zdania że trzeba być człowiekiem a za jedno słowo więcej nic dodatkowo się nie płaci, to różni człowieka od tych innych.

Jak to wszystko zabrnęło aż tak daleko to jedno słowo niczego nie zmieni.Druga strona toczy wojenkę,nie czas na pokój.Póki walczysz jesteś zwycięzcą.On nie przeprasza,dlatego jest ciągle on line.

Mnie już grożono mordobiciem,i na forum ES i na priv.Coś Ci powiem ,gdybym znał tych ludzi pogadalibyśmy sobie jak ludzie.A tak,odbieram priv i milczę.

Edytowane przez Novy!

• Odpowiedzi 28,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• karoka65

3480

• zbigmaz01

2445

• minertu

2414

• bobasxx

967

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Jak to wszystko zabrnęło aż tak daleko to jedno słowo niczego nie zmieni.Druga strona toczy wojenkę,nie czas na pokój.Póki walczysz jesteś zwycięzcą.On nie przeprasza,dlatego jest ciągle on line.

Mnie już grożono mordobiciem,i na forum ES i na priv.Coś Ci powiem ,gdybym znał tych ludzi pogadalibyśmy sobie jak ludzie.A tak,odbieram priv i milczę.

Czytałem to co było na forum i zastanawiałem się jak to świadczy o ich kulturze.

Sorki Novy ale nie mogę się z Tobą zgodzić.

ty pewnie jesteś bardziej narażony na krytykę że względu na to co miałeś a co masz teraz. ale powiem tak.

Nie sądzę żeby trzeba było walczyć na ostro z takimi osobami o których mówimy. Myślę że lepszy efekt da milczenie.

Jeden facet zaniża poziom i wszyscy mamy się do niego równać? W tej sytuacji uważam że Mr. Karoka zachował się jak trzeba. Nerwy puściły ale rozum jednak jest i jakiś poziom trzeba zachować. Milczenie jest złotem i myślę że więcej można tym osiągnąć niż przepychankami słownymi. Gdyby te rozmowy odbywały się w cztery oczy to zupełnie inaczej by to wyglądało.

Wyższy poziom okazuje ten kto olewa głupie i prowokujące gadanie a nie ten co daje się wciągnąć w takie dyskusje.

Zaburzyło to normalną atmosferę tego wątku i kiepsko się to czyta. nie sledze tego co tu się pisze po to żeby czytać jak się paru gości kłóci.

Do tej pory można było się tu wiele dowiedzieć i otrzymać fachową pomoc.

niech tak zostanie.

Gość Novy!
Czytałem to co było na forum i zastanawiałem się jak to świadczy o ich kulturze.

I na koniec powiem Ci tyle co powiedziałem Wieśkowi w czasie rozmowy telefonicznej.Póki nie poznam kolesi,nie odpisuję i mam obawy.Jak cokolwiek się stanie mojej rodzinie Pana "z2" spotka to spotkać go powinno.Za to co napisał (pomimo że skasował konto mam printy ekranu) należałoby już zareagować.

Pozdrawiam.Marek.

Gość Novy!

Wyższy poziom okazuje ten kto olewa głupie i prowokujące gadanie a nie ten co daje się wciągnąć w takie dyskusje.

Zaburzyło to normalną atmosferę tego wątku i kiepsko się to czyta. nie sledze tego co tu się pisze po to żeby czytać jak się paru gości kłóci.

Pełna zgoda,tylko p.Wiesiek zniżył się do ich poziomu i został pokonany.

Do tej pory można było się tu wiele dowiedzieć i otrzymać fachową pomoc.

niech tak zostanie.

I jak kociołek śmiga?Potwierdza się teza że lepiej trzymać go nieco wyżej na CO?

I na koniec powiem Ci tyle co powiedziałem Wieśkowi w czasie rozmowy telefonicznej.Póki nie poznam kolesi,nie odpisuję i mam obawy.Jak cokolwiek się stanie mojej rodzinie Pana "z2" spotka to spotkać go powinno.Za to co napisał (pomimo że skasował konto mam printy ekranu) należałoby już zareagować.

Pozdrawiam.Marek.

Zabawne :D:D:D:D:D:D:D:D:D

Kolego Marek (Novy!) - powiedz proszę, czy Twój głos też Cię za bardzo nie podnieca?

Pozdrawiam.Marek.

To że skasował to nic nie znaczy, wiadomości pozostały

Panie Marku, opinię wystawiają mi moi klienci w tym także pan, myślę że również nie najgorszą :)

Ja nie lubię takich sytuacji, zawijan jeść mi nie daje ale niech pan zobaczy co zrobił z tym wątkiem, co zrobił z forum eSterownik.

Lepiej robić swoje a trolle sami się wykrwawią.

Niektórzy żywią się taką walką, ja nie a i nie smacznie się to już czyta.

Reagują tylko użytkownicy naszych kotłów i co ? przybyło tylko baranów, nieuków, wieśniaków i następny gnój wypływa na powierzchnię szamba.

Kto odważył się odezwać zaraz został wrogiem z numerem którymś z kolei.

Takich ludzi najbardziej szlak trafia jak nie mają z kim wojować, także pana też proszę jak już było napisane o ignorowanie zaczepek i nie reagowanie na prowokacje.

Gość Novy!
Coś mi się nie wydaję po twoich wypowiedziach że nie przyszedłeś tu za poradą, czyżbym się nie mylił?

Kurcze zawijan pisał że posiadacze kotłów to 1% w skali całego kraju.Nigdy nie myślałem że 1% to tak potężny rynek i tyle w nim walki...

Gość Novy!

Takich ludzi najbardziej szlak trafia jak nie mają z kim wojować, także pana też proszę jak już było napisane o ignorowanie zaczepek i nie reagowanie na prowokacje.

Szanuję Pana,zrobię tak jak Pan prosi.

...

Skoro na swojej stronie nie ma tyle wejść co powinien, nie ma wpisów to trzeba uiszczać opłaty, za darmo tego nie ma. Zgnoić to forum, na esterownik a link podawać do swojego :p

Pełna zgoda,tylko p.Wiesiek zniżył się do ich poziomu i został pokonany.

I jak kociołek śmiga?Potwierdza się teza że lepiej trzymać go nieco wyżej na CO?

Teza o trzymaniu kociołka trochę wyżej myślę że jak najbardziej się sprawdza. Miałem co prawda trochę przygód ostatnio ale jakoś powoli ogarniam sytuację:)

Co do zniżenia się do określonego poziomu przez Pana Wieśka to faktycznie tak było ale w porę wrócił spokój i opanowanie a to cecha inteligentnych ludzi. Dać się nieść emocjom i nerwom to każdy potrafi. Sztuka się pohamować.

Gość Novy!
Teza o trzymaniu kociołka trochę wyżej myślę że jak najbardziej się sprawdza. Miałem co prawda trochę przygód ostatnio ale jakoś powoli ogarniam sytuację:)

lestek zauważyłeś że górna "furtka" się grzeje w czasie trybu grzania,i to dość znacznie?Myślę o wklejeniu takiego szamotu jaka ma "furta" paleniska.Zauważyłeś może u siebie to samo?

Nie wiem w sumie dlaczego admini z tego forum nie reagują na to że ktoś wyciąga im swoich userów linkując do innych for.

Szanowny kolego, tu modom pieca nie sprzedałeś, to Ci nie pomoga zataić wypowiedzi.

Userzy doczekali się cenzury na innym forum, o którym była tu mowa, i co? I powoli zamiera.

To samo ma być tutaj?

Szanowny kolego, tu modom pieca nie sprzedałeś, to Ci nie pomoga zataić wypowiedzi.

Userzy doczekali się cenzury na innym forum, o którym była tu mowa, i co? I powoli zamiera.

To samo ma być tutaj?

Jakoś w dziwnym czasie się tu pojawiłeś, podobno chciałeś się czegoś dowiedzieć.

Nie doczekałem się tych pytań do tej pory i tylko Twoje stwierdzenie że ja ci nie pomogę.

Jakoś dobrze zorientowany jesteś we wszystkim, co, kto, gdzie i kiedy.

Dziwne.

A kto zrobił rozpierduchę na tym innym forum ?

Ja ?