Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Zabawa:Sądzę,że w tym sezonie grzewczym spalę.  

40 użytkowników zagłosowało

1. 1. Zabawa:Sądzę,że w tym sezonie grzewczym spalę.

• poniżej 2 ton
      6
    • 2-3 tony
      16
    • 3-4 tony
      10
    • 4 i więcej
      8

Recommended Posts

Chcecie się pośmiać??? Dziś do mojego ojca podjechał moj teśc no i oglądali kociołek....(nie zamontowany jeszcze) no i...............będe zamawiac jeszcze jednego rbr-a ale tego najmiejszego :) wiec kol Karoke65 kocioł 12Kw z nr1 -jedzie do mnie :D możesz szykować...

Z numerem 1 to może zrobić jak Owsiak z serduszkiem numer 1. hehe

• Odpowiedzi 28,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• karoka65

3480

• zbigmaz01

2445

• minertu

2414

• bobasxx

967

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

A co tu tak wesoło? chyba wiosne poczuli albo prymuchy popróbowali

Michał30

Zastanów się czy się chcesz męczyć w tym luksusie jak i my sie męczymy ;)

Ja tam do Giżycka w najbliższym czasie się nie wybieram także mi wszystko jedno :0)

nie wiem co jest nie mogę wstawiać emotikonów - pewnie zbigmaz01 wszystkie wykorzystał na forum :}

A co tu tak wesoło? chyba wiosne poczuli albo prymuchy popróbowali

Michał30

Zastanów się czy się chcesz męczyć w tym luksusie jak i my sie męczymy ;)

Ja tam do Giżycka w najbliższym czasie się nie wybieram także mi wszystko jedno :0)

nie wiem co jest nie mogę wstawiać emotikonów - pewnie zbigmaz01 wszystkie wykorzystał na forum :}

No nie wiem cały czas się zastanawiam :) !! wszyscy tacy wycieńczeni że od tygodnia nic nie pisali musiałem to dzisiaj rozkręcić i zobacz co się dzieje nie można nadążyć :wave:

Michał to jeden z najspokojniejszych wątków o kotle. W razie potrzeby zawsze ktoś coś mądrego doradzi i wszyscy się szanują.

Nie ma tzw. forumowych awanturników że wszystko mu się nie podoba, a jak zapytasz konkretnie co ? to w sumie nie wie co i cię zwymyśla że się wymądrzasz i się czepiasz.

Pisałem już kiedyś nawet do zbyszka bo mówi że on zielony bo cały czas prądem grzał. Mówię chłopie teraz pytasz a niedługo będziesz innym pomagał i tak było ostatnio jak większość pojechała w weekend na targi do Sosnowca to zbyszek już tu wykazywał się swoją wiedzą doradzając innym.

Powiem cieszy to.

Nikt nie jest alfą ani omegą, wydaje mi się że wiem dużo o kotłach i sterownikach ale czasami ludzie mają takie problemy a raczej instalacje że też dzwonię do producenta eCoala i pytam bo czegoś po prostu nie wiem albo czegoś nie jestem pewien.

Jak to mówią człowiek uczy się całe życie a i tak głupi umiera :)

Smutna ale prawda.

Cześć Sławek, gdzie się podziewałeś ?

Cały czas robota co ?

Jak się chce w nowym to trzeba zaiwaniać całymi dniami, ale jeszcze trochę i będzie spokój.

Witaj

dokladnie tak jak mowisz,jeszcze troche pracy i przyszly sezon grzewczy ino kanapa ,kino domowe i laptop by zerknac jak sie w piecu pali :D Ten dla mnie juz zakonczony ,piec wylaczony i bedzie odpoczywal do poznej jesieni.

Jakbyś widział minę karoki jak chciałem 17 kW do 300m2 to byś wiedział jak ona wygląda:wave:

No chyba było zdziwko :) sam chciałbym to widzieć hehe.

Co sobie wybrałeś to masz ale dobrze że jesteś z tego zadowolony.

Ty to jesteś jedyny egzemplarz i nie tylko chyba w granicach tego kraju, na ciebie też trzeba poprawkę wziąć.

Instalator pewnie by ci wcisnął minimum ze 35kW jakbyś nie miał o tym pojęcia.

Witaj

dokladnie tak jak mowisz,jeszcze troche pracy i przyszly sezon grzewczy ino kanapa ,kino domowe i laptop by zerknac jak sie w piecu pali :D Ten dla mnie juz zakonczony ,piec wylaczony i bedzie odpoczywal do poznej jesieni.

Ten to szczęściarz, już sezon zakończył :)

Na drugi rok nie będzie tak lekko.

Pal jeszcze bo się rozleniwi i nie będzie chciał grzać na jesień hihi

Michał to jeden z najspokojniejszych wątków o kotle. W razie potrzeby zawsze ktoś coś mądrego doradzi i wszyscy się szanują.

Nie ma tzw. forumowych awanturników że wszystko mu się nie podoba, a jak zapytasz konkretnie co ? to w sumie nie wie co i cię zwymyśla że się wymądrzasz i się czepiasz.

Pisałem już kiedyś nawet do zbyszka bo mówi że on zielony bo cały czas prądem grzał. Mówię chłopie teraz pytasz a niedługo będziesz innym pomagał i tak było ostatnio jak większość pojechała w weekend na targi do Sosnowca to zbyszek już tu wykazywał się swoją wiedzą doradzając innym.

Powiem cieszy to.

Nikt nie jest alfą ani omegą, wydaje mi się że wiem dużo o kotłach i sterownikach ale czasami ludzie mają takie problemy a raczej instalacje że też dzwonię do producenta eCoala i pytam bo czegoś po prostu nie wiem albo czegoś nie jestem pewien.

Jak to mówią człowiek uczy się całe życie a i tak głupi umiera :)

Smutna ale prawda.

Oj tak zgadza się wyjątkowo tutaj miło i spokojnie! puki co to nie mam jeszcze tego kociołka a wiec będę śledził dokładnie watek.Ale jak już będę jogo posiadaczem to tez będę się udzielał może nawet komuś coś podpowiem!!:wave:,jak wszyscy wyjedziecie na targi :)

Ten to szczęściarz, już sezon zakończył :)

Na drugi rok nie będzie tak lekko.

Pal jeszcze bo się rozleniwi i nie będzie chciał grzać na jesień hihi

Ludzie wiosna idzie ,w sobote ma byc 17 stopni!!! hmm

Ja palilem 4 miesiace bez tygodnia i poszlo mi 2,5 tony wegla takze takze 0,5t mi zostalo :)