Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Zabawa:Sądzę,że w tym sezonie grzewczym spalę.  

40 użytkowników zagłosowało

1. 1. Zabawa:Sądzę,że w tym sezonie grzewczym spalę.

• poniżej 2 ton
      6
    • 2-3 tony
      16
    • 3-4 tony
      10
    • 4 i więcej
      8

Recommended Posts

• Odpowiedzi 28,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• karoka65

3480

• zbigmaz01

2445

• minertu

2414

• bobasxx

967

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Już ci pisałem że nie jestem rzecznikiem firmy tylko sprzedawcą kotłów ( nie tylko RBR ), sterowników i węgla.

O serwisie zapomniałem.

Nie zostałem upoważniony do składania takich wyjaśnień i nie zamiaru tu nic prostować.

Skoro jesteś nie upoważniony to nie zabieraj głowsu i tyle - a może dla Ciebie aż tyle

no to mnie poinstruowałeś...Pieklorza robią Piekary. Był jeszcze na Bobrku, na Centrum i dawno temu na Chwałowicach.

A widzisz... byłem dziś w hurtowni (prowadza tam również sprzedaż eko) to z ciekawosci się spytałem jakie eko sprzedają, oczywiście sprzedają bobrek :) w cenie 820zł luzem 850 workowany. ciekawe co to za eko??

Dawno kolegi Krzysztofa tutaj nie było i zaczynał wątek słuzyc pomocą ale jak widac nie mógł znieść tego.

Proponuję aby sobie pisał i nie odpowiadajmy na jego posty a z roszczeniami niech pisze do firmy .

Człowiek inteligentny powinien zrozumieć.

Tylko czy można tego człowieka do tej grupy zaliczyć ?

Czas pokaże.

A Ty co??? Adwokacina, czy może psychologia cię kręci. Pal w swoim badziewnym garażowcu i tyle. Ja Twojej marnej inteligencji badał nie będę.

Jedynie skieruję odpowiednie pismo do odpowiedniego urzędu z zapytaniem: jak to jest że firemka oszukuje ludzi. Bo firemka z garażu na moje pytania nie raczyła odpowiedzieć. Ma (firemka) zarówno mnie jak i Was użytkowników dzięki którym jeszcze prosperuje głęboko w doopie.

Kupiłeś doopku to spadaj - to naczelna i jedyna zasada Instalko & Garaż Corporation.

I który pieklorz lepszy ten z bierutowa, czy ten z Bartexu?

W tej chwili probuje ustalic, ktota paleta to Retopal, a ktora Wesola. Jutro bede wiedzial... Potem sprawdze Pieklorze, oczywiscie opinia bedzie calkowicie subiektywna, bez mierzenia czegokolwiek, tylko wyglad popiolu i ognia na palniku. Najpewniej wstawie fotki.

Kurcze , nie mam, ale to tak jak instalko. Także nic nie ma, jedynie slogany na stronie i kosmiczną cenę za super reaktor o szemranych parametrach. ;)

Wiesz mi się tak komora nawrotowa sadza zapchała po tygodniu palenia (jeden zbiornik) że dym to drzwiczkami od zasobnika ociekał przez regulator ciagu kominowego - ciekawe czy tak ma być ????

Jak wróciłem z kotłowni to żona się pyta czy się w polskie rambo bawiłęm bo ufajdany od sadzy i smierdze jak polska wedzonka

Co Ty gadasz. W tym kotle to sadzy nie uświadczysz. To jakaś teoria spiskowa i komkurencja, której obroty spadają....... ;)

Dobra, już nic złego o reaktorze nie piszę. Jest zajefajny.... i normalnie jako jednym z niewielu kotłów na rynku węgiel się pali. To już jest super.

Edytowane przez krzysztof7

Co Ty gadasz. W tym kotle to sadzy nie uświadczysz. To jakaś teoria spiskowa i komkurencja, której obroty spadają....... ;)

Dobra, już nic złego o reaktorze nie piszę. Jest zajefajny.... i normalnie jako jednym z niewielu kotłów na rynku węgiel się pali. To już jest super.

No się pali i co najlepsze nie ubywa u jednego kolegi to się nawet produkował w zasobniku - on sypał do kotła do gardzieli a wegiel mu w zbiorniku przybywał.

Mówi że ufedrował tak z dwie hałdy co mu na zime starczy

Wiesz mi się tak komora nawrotowa sadza zapchała po tygodniu palenia (jeden zbiornik) że dym to drzwiczkami od zasobnika ociekał przez regulator ciagu kominowego - ciekawe czy tak ma być ????

Jak wróciłem z kotłowni to żona się pyta czy się w polskie rambo bawiłęm bo ufajdany od sadzy i smierdze jak polska wedzonka

No to zdolniacha jesteś, a polska wędzonka nie smierdzi chyba, że krzyżacka:)