nefretete72 16.06.2011 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2011 Chciałabym w już wybudowanym domu dobudować wykusz, o wymiarach 320x150, na fundamencie dowiązanym do istniejącego. Belka w ścianie jest już wstawiona. Okna będą o wymiarach 100x160 - 2 szt i 160x160 - 1 szt. Daszek z dachówki karpiówki (około 160 dachówek). Firma budowlana wyceniła mi koszt budowy (bez okien), wraz z ociepleniem i wykończeniówką na 20.000 zł. Jak myślicie, czy to dużo? Bo mnie wydaje zię, że tak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Schigella 03.03.2013 13:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2013 Chciałabym w już wybudowanym domu dobudować wykusz, o wymiarach 320x150, na fundamencie dowiązanym do istniejącego. Belka w ścianie jest już wstawiona. Okna będą o wymiarach 100x160 - 2 szt i 160x160 - 1 szt. Daszek z dachówki karpiówki (około 160 dachówek). Firma budowlana wyceniła mi koszt budowy (bez okien), wraz z ociepleniem i wykończeniówką na 20.000 zł. Jak myślicie, czy to dużo? Bo mnie wydaje zię, że tak. Dzień dobry. Mnie również wydaje się to dużo. Czy dobudowała Pani już ten wykusz, bo odpowiadam prawie dwa lata po Pani poście? Jeśli tak, to jaki był to koszt. Też chciałabym strasznie dobudować wykusz przy jadalni. Pozdrawiam ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts