Bonzoo75 16.06.2011 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2011 Cześć,Na mojej działce stoi słup betonowy nn, z którego jest zasilana wyłącznie moja nieruchomość. Może ktoś wie, czy mogę pobierać opłatę za dzierżawę terenu pod taki słup lub czy można żądać jego usunięcia i zmiany przyłącza na kablowe na koszt dostawcy energii? Może ktoś załatwiał takie rzeczy z Vattenfallem? Pozdrawiam,Krzysztof Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcin714 17.06.2011 15:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2011 Normalnie we łbach się ludziom poprzewracało. Chce brać opłatę za to, że stoi słup jego właśnie zasilający. To tam masz więcej chyba takich źródełdochodu bo pewnie masz wode, gaz, ścieki, telefon telewizję. Jak ci tak wszyscy za dzierzawę zaczną płacić toż ty do roboty nie bedziesz musiał chodzic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts