Gość coolibeer 18.05.2009 06:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2009 grywałem kiedyś w siatkówkę w IV lidze oraz w Śląskiej. Po kontuzji już tylko rekreacyjnie No i zostało mi kibicowanie Częstochowskiemu zespołowi AZS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
facet27 09.06.2009 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2009 Może, może i dobre świat idzie jednak do przodu, ludzie w kosmos latają, tak więc postęp jest choć osobiście jakoś mnie te paski nie przekonują, ale ja już taki niedowiarek jestem napiszesz jak się to sprawdza i może dasz namiary na ten produkt ja kupiłem specjalną oapskę na kolana w aptece pomogło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naLeśnik 11.06.2009 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2009 Rusza LŚ a na Polsacie maraton z meczami.....to mi się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naLeśnik 17.06.2009 07:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2009 Paweł Abramow w Jastrzębiu!! to dla mnie największy hit w polskiej lidze jak do tej pory, zobaczymy co koleś pokaże Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość coolibeer 17.06.2009 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2009 Paweł Abramow w Jastrzębiu!! to dla mnie największy hit w polskiej lidze jak do tej pory, zobaczymy co koleś pokaże Do poczytania http://sport.onet.pl/0,1248717,1991220,wiadomosc.html źródło Onet.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dżordż5 01.07.2009 04:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 Widzę, że już nikt nie ma siły pisać o wyczynach naszej kadry. Po trzech tygodniach LŚ mamy ostatnie miejsce w grupie, z Brazylią ugraliśmy aż jednego seta w czterech meczach. Ręce i nogi opadają. Wiem, wiem, to młoda drużyna, rezerwowy skład, ich pierwsze występy w kadrze i takie inne ble,ble,ble, którymi karmimy się od ostatnich MŚ, a wyników ciągle brak. Mistrzostwa Europy tuz, tuż. I kwalifikacje do mistrzostw świata też. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waldek1966 24.08.2009 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2009 Witam, chciałbym zaprosić młodzież z terenu Poznania i okolic do profesjonalnego uprawiania siatkówki w klubie sportowym http://www.fkspoznan.pl . Dziewczęta - roczniki: 1995 - 96 ( młodziczki ), 1997 i młodsze ( minisiatkówka ),chłopcy - roczniki: 1991 - 92 ( juniorzy ), 1993 - 94 ( kadeci ), 1995 - 96 ( młodzicy ), 1997 i młodsi ( minisiatkówka ). Kontakt na stronie klubowej.Bierzemy udział w rozgrywkach ligowych Wielkopolskiego Związku Piłki Siatkowej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jarzeb 07.09.2009 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2009 też zaproszenie Gramy amatorsko dla rozrywki w środy w Poznaniu o 20.00 Poszukujemy graczy (panie, panowie) z jako takim obeznaniem wymagane chęci i wolny czas w środy wieczorem ) zainteresowanych proszę o info pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pazook 08.09.2009 06:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2009 Widzę, że już nikt nie ma siły pisać o wyczynach naszej kadry. Po trzech tygodniach LŚ mamy ostatnie miejsce w grupie, z Brazylią ugraliśmy aż jednego seta w czterech meczach. Ręce i nogi opadają. Wiem, wiem, to młoda drużyna, rezerwowy skład, ich pierwsze występy w kadrze i takie inne ble,ble,ble, którymi karmimy się od ostatnich MŚ, a wyników ciągle brak. Mistrzostwa Europy tuz, tuż. I kwalifikacje do mistrzostw świata też. No i jak tam wyczyny naszej kadry znajdujesz teraz? Kwalifikacje wygrane, Memoriał wygrany i na dodatek grupa układana pod Turcję - wszyscy przejechani. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dżordż5 09.09.2009 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2009 Cieszę się bardzo. Jednak narazie bardzo trudnych przeciwników nie było. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 13.09.2009 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2009 <a href=http://img179.imageshack.us/img179/6821/flaga.jpg' alt='flaga.jpg'> [/img] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pazook 14.09.2009 07:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2009 Cieszę się bardzo. Jednak narazie bardzo trudnych przeciwników nie było. No niestety do końca turnieju jak się okazało, bardzo trudnych przeciwników nie było :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zezo 14.09.2009 19:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2009 JEST WSPANIALE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
facet27 15.09.2009 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2009 może wybitnym fanem siatkówki nie jestem ale to czego dokonali to wielka sprawa mistrzostwo Europy pierwszy raz w historii i to w jakim stylu szkoda tylko że nasi kopacze sie jak zwykle ostatnio nie popisali. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gruzin 21.09.2009 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2009 A ja jestem wieeeelkim fanem siatkówki!! Uwielbiam czytać na różnych stronkach o tym jacy jesteśmy wielcy! Ostatnio odkryłem fajny serwis http://www.sportandmore.pl/ Polecam!! Chociaż też muszę przyznać że wolę siatke męską niż kobiecą, ale nasza żeńska reprezentacja też mogłaby zdobyć złoto na zbliżających się mistrzostwach )) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
facet27 05.10.2009 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2009 a ja tam wole kobiety są ładne i zdobyły brąz brawo!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alicjanka 24.11.2009 16:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2009 Cześć wszystkim, poszukuję osób chętnych do amatorskiej gry w siatkę, raz w tygodniu w Grodzisku Mazowieckim. Jest w tej chwili ok 6 osób chętnych, ale żeby pograć trzeba dwie strony boiska zaludnić! Większość obecnych osób to mężczyźni. Dajcie znać jeśli ktoś byłby chętny się od czasu do czasu poruszać.Pozdrowienia,Alicjanka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iwomalinka 25.11.2009 16:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2009 Dołączam się do grona miłośników siatkówki Choć sama nie gram (latem czasami w tzw. plażówkę) to uwielbiam ją oglądać Moja rodzina wręcz twierdzi, że jestem już od siatkówki uzależniona Wstaję nawet w nocy jak nasza reprezentacja gra. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
facet27 07.12.2009 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2009 to fanatyzm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dżordż5 10.01.2010 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2010 Moje dziecko też wstaje o godzinie 2-3 w nocy jeśli jest taka siatkarska potrzeba. Na fanatyka nie wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts