LukaEgon 10.01.2010 16:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2010 Ja w piątek podczas treningu połamałem dosyć poważnie palec..jestem podłamany..wrócę do normalnej gry za kilka miesięcy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zezo 24.01.2010 22:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2010 pedzelito no i Puchar Polski jedzie do Jastrzębia, ale mecz pierwsza klasa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atsyrut 09.08.2012 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2012 siatkówka na Olimpiadzie - porażka nie mieliśmy sposobu na Rosjan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cwaniak 22.08.2012 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2012 Sposób pewnie był, dobra taktyka i rozpracowanie przeciwnika to to, do czego przyzwyczaił nas Anastasi. Moim zdaniem zabrakło po prostu świeżości zawodnikom. Nie można cały czas grać na takich obrotach. Coś nie wyszło, szkoda. Za to w 2014 mamy MŚ w siatkówce. Wtedy się odkujemy, zobaczysz! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomasolo 30.08.2012 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2012 Dokładnie. Nasi siatkarze, mimo tego, że nie wyszło im na igrzyskach, to i tak osiągali w ostatnim czasie same sukcesy na wszystkich turniejach. Zobaczycie, że na MŚ w Polsce będą coś chcieli udowodnić coś sobie i kibicom, że olimpiada to był wypadek przy pracy i tyle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jarzeb 06.09.2012 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2012 Witam siatkarzy. W Poznaniu w środy o 20.00 gramy od lat na Ratajach. Szukamy chętnych na nowy sezon 2012/13. Wymagane chęci i minimalne obeznanie (np: to jest piłka.... ) Chętnych zapraszam do kontaktu Koszt 50pln / m-c Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts