Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

A mo?e siatkówka

zezo

Recommended Posts

• Odpowiedzi 845
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Ja nie wyróżniałbym poszczególnych zawodniczek ponieważ jestem niezwykle zaskoczony faktem, iz cały zespól grał świetnie, włącznie z wchodzącymi z ławki. Już dawno nie widziałem tak zespołowo i równie grających "złotek". No i ta gra w obronie...

BRAWO.

Zgadzam się - Mistrzostwo zdobył ZESPÓŁ - każda miała swoje 60 sekund :wink: Zobaczymy jak nasze dziewczyny będą wyglądały w skali globu :D Bedzie o czym pogadać - do następnego razu.

• 3 weeks później...
co się dzieje teraz z naszymi "złotkami".......?

Oto co sie dzieje z naszymi"złotkami" :D

22 października rozpoczną się rozgrywki Ligi Siatkówki Kobiet. Dwie następne kolejki odbędą się 29.10 i 5.11, a po tym terminie w związku z awansem reprezentacji Polski do Ligi Wielkich Mistrzyń (15-20 listopada) rywalizacja w LSK zostanie zawieszona.

15.11.2005

TURNIEJ MISTRZÓW JAPONIA

Harmonogram Grand Champions Cup

(podane godziny w/g czasu lokalnego)

Tokio:

15 listopada 2005:

Polska - Japonia, g. 18:30

16 listopada 2005:

Polska - Brazylia, g. 15:00

Nagoia:

18 listopada 2005:

USA - Polska, g. 15:00

19 listopada 2005:

Polska - Korea Płd.,g. 15:00

20 listopada 2005:

Chiny - Polska, g. 15:00

• 2 weeks później...
brawo Skra jestem podbudowany ich postawą w lidze mistrzów przed meczem Stelmach powiedział że stawia na wynik 3-1 i było (szkoda że nie obstawił 3-0 :lol: ) ale ten mecz plus mecz z vicemistrzem Polski pokazał,że to niezła paka która wie czego chce i jest w dodatku dobrze poukładana brawo

z tego co widzę to bedzie bardzo ciężko się utrzymać, z takim składem personalnym i takimi umiejętnościami to cud jak zostaną w seri A,

ta drużyna nie ma środka, nie ma wystawy, nie ma żadnego elementu siatkarskiej sztuki na przyzwoitym poziomie,

no może im się uda mogą tylko powalczyć z wrocławiem no może jeszcze z poliechniką warszawską, ale raczej nachodzą mnie czrne myśłi co do utrzymania, i najgorsze jest to że nawet super wiara nie pomoże, poprostu nie ten poziom

• 2 weeks później...

już nie mogę się doczekać turnieju w Japoni

BĘDZIE SIĘ DZIAŁO.... :D

no i działo się, działo :roll: pierwszy set wygrany, drugi przegrany do 18, trzeci przegrany do 16......w piątym secie znowu horror. Prowadzenie 14:8, strata 4 punktów z marszu...i wreszcie wygrana 15:12 :D

Jutro Polska - Brazylia

Znowu zaciskam.

No i po turnieju, nasze złotka nie pokazaly się z dobrej strony, ale co tam nie chiały zarobić parę groszy to ich sprawa, za bardzo się tym turniejem nie ma co martwić, dziewczyny mogą już być zmęczone takim sezonem, trudno to jest sport, to co miały wygrać w tym roku to wygrały.

pozdrowionka

• 1 month później...