lafcadio 26.09.2005 05:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2005 A powiem szczerze Nie wierzyłem ! Tym bardziej się cieszę... Utarły nosa i Ruskim i Włoszkom, które są moim zdaniem najbardziej cwaniackim zespołem ... Jeszcze raz gratulacje. A Waszym zdaniem czy jest wśród naszych zawodniczek Pani której najbardziej zawdzięczamy ten sukces? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
echo 26.09.2005 05:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2005 Ja nie wyróżniałbym poszczególnych zawodniczek ponieważ jestem niezwykle zaskoczony faktem, iz cały zespól grał świetnie, włącznie z wchodzącymi z ławki. Już dawno nie widziałem tak zespołowo i równie grających "złotek". No i ta gra w obronie...BRAWO. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewunia 26.09.2005 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2005 Dorota Świeniewicz była doskonała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olinek 26.09.2005 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2005 Ja nie wyróżniałbym poszczególnych zawodniczek ponieważ jestem niezwykle zaskoczony faktem, iz cały zespól grał świetnie, włącznie z wchodzącymi z ławki. Już dawno nie widziałem tak zespołowo i równie grających "złotek". No i ta gra w obronie... BRAWO. Zgadzam się - Mistrzostwo zdobył ZESPÓŁ - każda miała swoje 60 sekund Zobaczymy jak nasze dziewczyny będą wyglądały w skali globu Bedzie o czym pogadać - do następnego razu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
manykes 26.09.2005 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2005 wszystkie były wspaniałe........ gdyby ktoś przypadkiem był na lotnisku aby powitać nasze mistrzynie prosiłbym o relację... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
manykes 13.10.2005 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2005 co się dzieje teraz z naszymi "złotkami".......? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olinek 15.10.2005 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2005 co się dzieje teraz z naszymi "złotkami".......? Oto co sie dzieje z naszymi"złotkami" 22 października rozpoczną się rozgrywki Ligi Siatkówki Kobiet. Dwie następne kolejki odbędą się 29.10 i 5.11, a po tym terminie w związku z awansem reprezentacji Polski do Ligi Wielkich Mistrzyń (15-20 listopada) rywalizacja w LSK zostanie zawieszona. 15.11.2005 TURNIEJ MISTRZÓW JAPONIA Harmonogram Grand Champions Cup (podane godziny w/g czasu lokalnego) Tokio: 15 listopada 2005: Polska - Japonia, g. 18:30 16 listopada 2005: Polska - Brazylia, g. 15:00 Nagoia: 18 listopada 2005: USA - Polska, g. 15:00 19 listopada 2005: Polska - Korea Płd.,g. 15:00 20 listopada 2005: Chiny - Polska, g. 15:00 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewunia 15.10.2005 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2005 dzis ruszyła liga relacje na TV4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zezo 15.10.2005 16:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2005 i znowu "KAZIKI" przegrali 0:3, ale częstochowa jest za mocna, oby się tylko sosnowiec utrzymał, pewni się utrzyma jest jeszcze kilka słabych ekip Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
manykes 16.10.2005 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2005 dzięki...... już nie mogę się doczekać turnieju w Japoni BĘDZIE SIĘ DZIAŁO....... jak oceniacie szanse naszych dziewczyn........ podobno Śliwę ma zastąpić nowa rozgrywająca, wiecie coś na jej temat...? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek_lodz 27.10.2005 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2005 brawo Skra jestem podbudowany ich postawą w lidze mistrzów przed meczem Stelmach powiedział że stawia na wynik 3-1 i było (szkoda że nie obstawił 3-0 ) ale ten mecz plus mecz z vicemistrzem Polski pokazał,że to niezła paka która wie czego chce i jest w dodatku dobrze poukładana brawo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zezo 27.10.2005 19:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2005 Gratulacje dla Skry, kapitalny mecz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olinek 31.10.2005 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2005 i znowu "KAZIKI" przegrali 0:3, ale częstochowa jest za mocna, oby się tylko sosnowiec utrzymał, pewni się utrzyma jest jeszcze kilka słabych ekip Oj chyba będzie kopot w tym sezonie żeby sie utrzymać - ale ponoć wiara czyni cuda Płomień !!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zezo 01.11.2005 10:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2005 z tego co widzę to bedzie bardzo ciężko się utrzymać, z takim składem personalnym i takimi umiejętnościami to cud jak zostaną w seri A, ta drużyna nie ma środka, nie ma wystawy, nie ma żadnego elementu siatkarskiej sztuki na przyzwoitym poziomie,no może im się uda mogą tylko powalczyć z wrocławiem no może jeszcze z poliechniką warszawską, ale raczej nachodzą mnie czrne myśłi co do utrzymania, i najgorsze jest to że nawet super wiara nie pomoże, poprostu nie ten poziom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewunia 06.11.2005 00:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2005 Olsztyn przywalił medalikom 3:0 z czego niezmiernie sie ciesze, bo medalików chronicznie nie znoszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zezo 06.11.2005 11:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2005 No nareszcie zwycięstwo kazików, może się jednak utrzymają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 15.11.2005 17:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2005 już nie mogę się doczekać turnieju w Japoni BĘDZIE SIĘ DZIAŁO.... no i działo się, działo pierwszy set wygrany, drugi przegrany do 18, trzeci przegrany do 16......w piątym secie znowu horror. Prowadzenie 14:8, strata 4 punktów z marszu...i wreszcie wygrana 15:12 Jutro Polska - Brazylia Znowu zaciskam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 16.11.2005 22:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2005 Sprawiedliwy wynik, Brazylijki pokazały klasę. Przegrana naszych Złotek 0:3. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zezo 20.11.2005 18:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2005 No i po turnieju, nasze złotka nie pokazaly się z dobrej strony, ale co tam nie chiały zarobić parę groszy to ich sprawa, za bardzo się tym turniejem nie ma co martwić, dziewczyny mogą już być zmęczone takim sezonem, trudno to jest sport, to co miały wygrać w tym roku to wygrały.pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewunia 16.01.2006 05:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2006 PLS ruszyła, a tu cisza Skra w Lidze Mistrzów sie produkuje, a tu cisza trenerów wymieniaja w środku sezonu Lozano gdzieś przepadł bez wieści no co jest? nie spać, nie spać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts