jamles 05.08.2006 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2006 to dobrze zrobłem, że ......spałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
michal_m 07.08.2006 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2006 Ale drugi meczyk to już co innego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 07.08.2006 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2006 I jaka ciekawa sytuacja w grupie. Serbia oddała punkty Amerykanom Właściwie każdy ma szanse na wyjście z grupy, ale my kolejne mecze gramy u siebie i punktów nie oddamy, czyżby więc to naszym siatkarzom szykuje się awans? A co? Ja tam jestem dobrej myśli POLSKA BIAŁO-CZERWONI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
michal_m 08.08.2006 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2006 Ja też trzymam kciuki. Zwłaszcza, że wszystkie mecze z Serbią już za nami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
michal_m 11.08.2006 14:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2006 No to następny weekend siatkarskich emocji. Ciekawe, czy nasi dadzą radę Amerykanom? No i oczywiście kibicuję też Japończykom. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
michal_m 16.08.2006 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2006 No i dwa razy do przodu!Szkoda, że Serbowie też... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewunia 20.08.2006 14:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2006 chyba to koniec naszego udziału w tegorocznej LŚ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewunia 22.08.2006 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2006 Włosi zagrają w finale, a naszym pokazano figę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 22.08.2006 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2006 Ewunia, przed nami Mistrzostwa Świata, emocji nie zabraknie.Szkoda, że nie zagrają w finale Ligi, bo byłby to dobry trening i sprawdzenie możliwości w konfrontacji z najlepszymi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 24.08.2006 22:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2006 Ewunia, przed nami Mistrzostwa Świata, emocji nie zabraknie. Szkoda, że nie zagrają w finale Ligi, bo byłby to dobry trening i sprawdzenie możliwości w konfrontacji z najlepszymi. tylko czy nię będą zmęczeni, "bo grali nawet w finale Ligi" a jak nie wyjdzie na MŚ to dlatego, że za mało grali z najlepszymi ... to takie polskie tak czy tak i tak niedobrze PS. Wierzę, że będą w ósemce, może jednak powalczą o medal OBY !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 27.08.2006 17:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2006 Mecz finałowy Światowej Ligi Siatkarskiej wygrywa BRAZYLIA Kibicowałam Brazylii, głównie dlatego, że wciąż w swoim składzie ma niezwykłego zawodnika. Giba nie zawiódł, przypomniała mi się w tym meczu sytuacja sprzed dwóch lat, kiedy to on uratował Brazylię przed porażką w meczu finałowym, w meczu prawie przegranym. Znów sprawdziło się stare siatkarskie porzekadło, że kto nie wygrywa 3:0 ten przegrywa 3:2. Mecz moim zdaniem godny finałów i niezwykle wyrównany. Wyniki w setach: 25:22 Francja 25:23 Francja 25:22 Brazylia 25:23 Brazylia 15:13 BRAZYLIA http://www.vivaaos50.blogger.com.br/Giba-olimpiadi.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DonGemolo 03.09.2006 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2006 Giba to wspaniały wojownik.Przezwyciężył chorobe i jest jednym z najlepszych siatkarzy świata.Miłym zaskoczeniem jest Francja.Grają bardzo dobrą siatkówkę.W obronie, to jedna z lepszych drużyn, tworzą kolektyw.Ta drużyna namiesza na mistrzostwach świata.Rosja, to nie ta Rosja.Serbski trener buduje drużyne na IO.Fantastycznie gra Bułgaria.Jeżeli sprężą się w kazdym meczu, to medale na MŚ mają na bank.Nasza drużyna tradycyjnie na miejscu 5-8Ten zespół juz nic nie osiągnie w tym skladzie.Czas zacząć opierac budowe na Wlazłym i Żygadle.Reszta chłpców już około trzydziestki.Stawy kolanowe mają określoną trwałość.Sam grałem w siatke 12 lat, z czego 5 zawodowo.Kontuzja skutecznie mnie "wyleczyła" wyeliminowała właśnie w wieku 30 lat.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
michal_m 04.09.2006 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2006 A tak z innej beczki - ciekawe co Niemczyk powiedział Glince? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga - Żona Facia 09.09.2006 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2006 A tak z innej beczki - ciekawe co Niemczyk powiedział Glince? czytałam w gazecie: powiedział "sp.....aj" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 01.11.2006 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2006 "złotka" wygrywają w Japonii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 01.11.2006 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2006 Tak, wygrywają, słychać to w naszym domu. Dziś na początku 5 seta musiałam męża uspakajać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 02.11.2006 14:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2006 Tak, wygrywają, słychać to w naszym domu. Dziś na początku 5 seta musiałam męża uspakajać nudelkulom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 04.11.2006 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2006 Tak, wygrywają, słychać to w naszym domu. Dziś na początku 5 seta musiałam męża uspakajać nudelkulom ...hm...czy Ty mnie nie obrażasz przetłumacz na nasze, albo Bodzia zapytam No i przegrały panny dziś, nikt kciuków nie zaciskał, czy jak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 04.11.2006 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2006 Tak, wygrywają, słychać to w naszym domu. Dziś na początku 5 seta musiałam męża uspakajać nudelkulom ...hm...czy Ty mnie nie obrażasz jooooo, nie http://www.gim10.pl/images/gwara/kuchnia.jpg nie wiem czy dobrze widać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 04.11.2006 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2006 Jamles, kobitki nie biją nawet kwiatkiem, a cóż dopiero wałkiem choć mogłyby, mając umiejętność takiej zagrywki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts