tola 20.12.2006 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2006 No i tak to jest, jak się kocha siatkówkę. Zamiast ścierać pajęczyny i piec świąteczne pasztety, znów kilkadziesiąt minut przesiedziałam w Polsacie Sport Skra Bełchatów pokonała wiedeński klub w ramach rozgrywek Ligi Mistrzów 3:2 Mecz zakończył Mariusz Wlazły przepięknym asem serwisowym ...to się ogląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
michal_m 21.12.2006 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2006 W takich chwilach żałuję, że nie mam polsatu sport... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zezo 21.12.2006 17:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2006 michal_m napisał W takich chwilach żałuję, że nie mam polsatu sport... DLACZEGO NIE MASZ??????? Zapodaj sobie cyfrowy polsat /coś około 100 zł/ abonament miesięczny jest taki pakiet mini czy coś za 9 zł do kupisz dodatkowo pakiet SPORT za 6 zł i za 15 zł na miesiąc masz. A za taką kasę to nawet piractwo wysiada- nie opłaci się powodzonka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 23.12.2006 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2006 A dziś oglądaliście pojedynek na szczycie w naszej lidze? Mistrz pokonał wicemistrza i znów ciekawy pojedynek. Skra pokonała Jastrzębski Węgiel 3:2 grali u siebie. Pierwszy set punkt za punkt. W drugim secie przewaga Skry nawet 7 punktowa. W trzecim wyraźna przewaga Węgla. Tie break to już popisówka Skry. 5 setów serwuje dużo emocji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek_lodz 23.12.2006 22:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2006 Tola a co robiłaś podczas drugiego seta coś ci przepadł w statystykach 30-28 też wyrównany jak pierwszy. Ale żeby taka fanka siaty jak TY zajmowała się wtedy czymś ( kimś ) innym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 24.12.2006 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2006 Tola a co robiłaś podczas drugiego seta coś ci przepadł w statystykach 30-28 też wyrównany jak pierwszy. Ale żeby taka fanka siaty jak TY zajmowała się wtedy czymś ( kimś ) innym pasztet trzeba było kręcić, mak ucierać i takie tam, nie ma lekko, niestety wieczorem była powtórka na Polsacie Sport...podglądałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zezo 29.12.2006 18:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2006 AZS OLSZTYN : SKRA BEŁCHATÓW 3:1 K A P I T A L N Y M E C Z Dawno nie widziałem ligowego spotkania PLS na takim poziomie SUPER WIDOWISKO TYLKO SIĘ CIESZYĆ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek_lodz 30.12.2006 23:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2006 porzedni SKRY był lepszy ( 2 razy lepszy bo SKRA wygała ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zezo 01.01.2007 14:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2007 tomek_lodz widzę że kibicujesz Bełchatowianom Coś jednak mi się wydaje że w tym roku "majstra" to Skra nie zrobi, raczej słabszy skład mają niż rok temu, już z Jastrzębiem mogli przegrać, ale dalej twierdzę że mecz z Olsztynem był super widowiskiem w najblizszej kolejce Skra gra z Częstochową, mam nadzieje że znowu będzie mecz na najwyższym pozimie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 03.01.2007 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2007 Dziś 20.10 w Polsacie Sport mecz rewanżowy w ramach rozgrywek Ligi Mistrzów Skra Bełchatów - Aon hot Volleys Wiedeń. Pierwszy mecz wygrana 3:2 jak będzie dziś?.....dobrze będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 03.01.2007 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2007 No tak, taka jest siatkówka...nieprzewidywalna Przegraliśmy dwa pierwsze sety. Słabe widowisko, bez atmosfery w hali, bo grali w Wiedniu. Trzeci set rewelacja, wygrana 25:15 Czwarty mordęga, mnóstwo prostych błędów, źle się to oglądało. Jednak końcówka seta należała do Skry. Wydawało się że cudem wygrali 26:24. Wreszcie Tie break...i nokaut na przeciwnikach 15:7 Brawo Skra. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zezo 04.01.2007 20:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2007 Droga toluogladają ostatnie mecze SKRY dochodzę do wniosku że coś jest nie tak z tą drużyną, potrafią zagrać super mecz, a następnie męczą się z Wiedeńczykami, nie jestem coś przekonany do tego ich argentyńskiego trenera, może on i z Argentyny ale raczej zdecydowanie to nie jestklasa Lozano, coś mu to egzekwowanie pewnych zagrań od zawodników nie wychodzi, życzę bełchatowianom jak najlepiej ale bardzo ciężko bedzie im powtórzyć zeszłoroczne osiągnięcia.Obym sie myliłPowodzonka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
michal_m 05.01.2007 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2007 Od wczoraj Politechnika W-wa ma nowego trenera - Edwarda Skorka. Ciekawe, czy będzie odnosił podobne sukcesy jak z Częstochową? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 05.01.2007 14:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2007 A tak przy okazji pisania o trenerach, odejdę na moment od tematu siatkówki.Pod koniec lat 90-tych fascynowała mnie koszykówka. Byłam wiernym kibicem Śląska Wrocław. I choć na mecze nie jeździłam, bo jakby nie patrzyć Wrocław daleko ode mnie, to transmisjom w TV podporządkowywałam swoje rozkłady dnia.Zieliński, Wójcik, Tomczyk....to się oglądało. Niezaprzeczalne, wielokrotne mistrzostwo Polski zdobywali nie tylko dzięki dobrym graczom, ale przede wszystkim dzięki trenerowi Andrejowi Urlepowi.Dziś to już trener - legenda. Kiedy odszedł do Anwilu, to właśnie ta drużyna odebrała tytuł Mistrza Polski Wrocławianom. Dziś Urlep znów trenuje Śląsk i dobrze.Przyzwyczaiłam się i tak mi bardziej pasuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zezo 05.01.2007 19:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2007 michal_m napisał Politechnika W-wa ma nowego trenera - Edwarda Skorka. Ciekawe, czy będzie odnosił podobne sukcesy jak z Częstochową? Skorek to w/g mnie jeden z lepszych trenerów na naszym rynku siatkarskim, ale przy obecnej sytuacji kadrowej warszawskiej druzyny, czeka go dłuuuga i cięzka praca. Co do sukcesów Politechniki to raczej zyczenie sympatyków tej drużyny, realnie politechnika będzie bronić się przed spadkiem. a łatwo nie bedzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zezo 06.01.2007 16:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2007 Ta Skra mnie zadziwia, pokonani zostali częstochowianie 3:1, jak ci Bełchatowianie wytrzymują tak ważne mecze co 3 dni?? ale zagrali bardzo dobre spotkanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 07.01.2007 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2007 Ja też z wielką przyjemnością obejrzałam ten mecz. To nie było łatwe spotkanie, zacięta walka o każdy pukt. Tym bardziej imponuje wygrana Skry i ich kondycja. Pozdrawiam oglądających Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
michal_m 08.01.2007 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2007 Wygrali, ale lekko nie było, dwa sety na przewagi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 10.01.2007 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2007 dzisiaj LM i chyba bez Wlazłego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 10.01.2007 15:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2007 Jamles na posterunku, to mnie cieszy Przypominam, 17.30 Polsat Sport Skra Bełchatów - Lube Banca Marche Macerata. Może bez Mariusza, ale z wiernymi kibicami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts