zezo 10.01.2007 16:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2007 Jestem. Ogladamy wiec razem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 10.01.2007 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2007 Hej Zezo ....widzisz to samo co ja? ....nie, no nie....no nie..... 32:34 wrrrrrrrrrrrrrrrrr chcesz Żubra na pocieszenie? niby włoska drużyna, a w składzie Miljkovic i reprezentat Brazylii....wiem, wiem, ale wcale mi się to nie podoba oglądamy dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zezo 10.01.2007 18:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2007 Hej tola Smaczny ten żuberek, lubię ale musze sie przyznać że wieksze szanse dawałem włochom, nawet nosiłem się z zamiarem obstawienia wygranej włochów w zakładach bukmacherskich, zawsze jakaś pociecha by była, oczywiście brak czasu spowodował że nie obstawiłem Jednak Skra bez Wlazłego to nie to samo, ten chłopak stanowi o wygranej lub przegranej tej druyny. Powodzonka zyczę. Dopijam zubra, następnym razem ja stawiam browarek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 10.01.2007 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2007 Czuję się zaproszona Nastepny raz to chyba 17 stycznia, jeśli się nie mylę Levski Siconco SOFIA -BOT - SKRA BEŁCHATÓW Kiedy grał Arek Gołaś, to On wzrok przyciągał na meczach reprezentacji, zwyczajnie, dawał się lubić młody, utalentowany zawodnik. Teraz kibicuję Mariuszowi i życzę mu jak najlepiej, niech się chłopak rozwija ku uciesze i klubu i reprezentacji i nas kibiców. To do miłego, Zezo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pedzelito 10.01.2007 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2007 Jamles na posterunku, to mnie cieszy Przypominam, 17.30 Polsat Sport Skra Bełchatów - Lube Banca Marche Macerata. Może bez Mariusza, ale z wiernymi kibicami Tolu, jesteś z Bełchatowa? Bo pomimo ogromnego boomu na siatkówkę nie podejrzewam że "ktoś z Polski" tak by napisał o tym meczu, niestety... A jeśli z Bełchatowa to powinniśmy się znać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 10.01.2007 22:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2007 Pedzelito Obok Bełchatowa przejeżdżam tylko jadąc na granicę w Cieszynie.Mieszkam w Białymstoku, a kibicuję po prostu dobrej siatkówce.Jeśli chcę obejrzeć dobry mecz, potrafię z przyjaciółmi wsiąść w samochód, pojechać na mecz np. do Łodzi i po meczu wrócić do domu.Nie jestem z Wrocławia, ale przez lata kibicowałam Śląskiej drużynie koszykarzy.Dziś zresztą też oglądam wiele spotkań. Wyrosłam w takiej atmosferze i tak zostało.I mam nadzieję, że się nie zmieni, bo sprawia mi to ogrom przyjemności.Jak widzę jesteś z Rzeszowa....mieszkałeś kiedyś w Bełchatowie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pedzelito 11.01.2007 06:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2007 Pedzelito Obok Bełchatowa przejeżdżam tylko jadąc na granicę w Cieszynie. Mieszkam w Białymstoku, a kibicuję po prostu dobrej siatkówce. Jeśli chcę obejrzeć dobry mecz, potrafię z przyjaciółmi wsiąść w samochód, pojechać na mecz np. do Łodzi i po meczu wrócić do domu. Nie jestem z Wrocławia, ale przez lata kibicowałam Śląskiej drużynie koszykarzy. Dziś zresztą też oglądam wiele spotkań. Wyrosłam w takiej atmosferze i tak zostało. I mam nadzieję, że się nie zmieni, bo sprawia mi to ogrom przyjemności. Jak widzę jesteś z Rzeszowa....mieszkałeś kiedyś w Bełchatowie? Myślałem że należysz do KK Skry a ze względu na to iż ja należę do KK Resovii to myślałem że widzieliśmy sie na meczach a może nawet i na jakimś piwq. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 11.01.2007 07:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2007 a ja widziałem tylko 3 set..........wyglądało to nie najlepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 11.01.2007 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2007 Myślałem że należysz do KK Skry a ze względu na to iż ja należę do KK Resovii to myślałem że widzieliśmy sie na meczach a może nawet i na jakimś piwq. Wszystko zdarzyć się może...jakiś ciekawy mecz naszej reprezentacji gdzieś w Polsce, będziemy wtedy kibicować tej samej drużynie....a potem na piwko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 11.01.2007 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2007 a ja widziałem tylko 3 set..........wyglądało to nie najlepiej Jak się zmobilizujesz i będziesz kibicował jak należy, to i chłopcy lepiej pograją, chyba wiedzieli, że nie oglądasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 11.01.2007 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2007 a ja widziałem tylko 3 set..........wyglądało to nie najlepiej Jak się zmobilizujesz i będziesz kibicował jak należy, to i chłopcy lepiej pograją, chyba wiedzieli, że nie oglądasz ale jak nie patrzyłem to było chyba lepiej ( 2 set) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 11.01.2007 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2007 ....chyba....no właśnie nie kombinuj Jamles Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zezo 11.01.2007 18:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2007 Właśnie przeczytałem taki tekst Cimone Modena przegrało z Wkręt-Metem Domex AZS Częstochowa 1:3 (21:25, 28:26, 21:25, 24:26) w pierwszym meczu 1/8 finału Pucharu Top Teams siatkarzy. Rewanż odbędzie się 17 stycznia w Częstochowie. Jejku aż mi mowę odjeło, super sprawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 11.01.2007 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2007 ...jedziesz Zezo ? ... będę Ci zazdrościć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zezo 12.01.2007 18:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2007 Droga tolu Z przykrością muszę stwierdzić ze nie jadę Do Częstochowy mam pare kilometrów, ale najgorsze to własnie dzisiaj doswiadczyłem awarii samochodu Moze zostanie naprawiony na 17.01.2007 ale pewności nie ma Trudno tak bywa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 13.01.2007 14:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2007 Drogi Zezo, jeśli to tylko kilka kilometrów, to można nawet stopem Pedzelito, byłeś na wczorajszym meczu Resovii z Mostostalem? Właśnie obejrzałam powtórkę, wczoraj nie mogłam na żywo, nie znałam wyniku, więc emocji było sporo. W czwartym secie przy wyniku 23:21 błąd Mostostalu pomógł w wygranej seta Rzeszowianom. Tie breake pełen emocji, gra wyrównana, 13:11 za chwilę 13:13... Gratuluję Resovii zwycięstwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zezo 13.01.2007 16:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2007 tolu parę km ale z hakiem a ja na stare lata coś się wygodny zrobiłem Teraz ogladam Częstochowę z Jastrzebiem,właśnie trwa Tie break aktualnie jest zmiana stron Jastrzębie porwadzi 8 do 5 Kibicuje druzynie z Jastrzebia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zezo 13.01.2007 16:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2007 Jestem pełen podziwu dla Pawła Woickiego, ten chłopak mnie zadziwia już od czasów juniorskich, wzrost ma nie za duzy jak na siatkarza, ale gra kapitalnie, szybko, dokładnie i kombinacyjnie, On jest lepszy od Stelmacha Jatsrzebie wygralo 5 seta do 12. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 14.01.2007 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2007 Nie mogłam obejrzeć tego meczu (zaległe imieniny kolegi), ale może będzie powtórka. Zwrócę uwagę na grę Pawła. Kibicowałeś tej drużynie w tym meczu, czy kibicujesz im zawsze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pedzelito 14.01.2007 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2007 Pedzelito, byłeś na wczorajszym meczu Resovii z Mostostalem? Właśnie obejrzałam powtórkę, wczoraj nie mogłam na żywo, nie znałam wyniku, więc emocji było sporo. W czwartym secie przy wyniku 23:21 błąd Mostostalu pomógł w wygranej seta Rzeszowianom. Tie breake pełen emocji, gra wyrównana, 13:11 za chwilę 13:13... Gratuluję Resovii zwycięstwa Byłem, byłem! Szkoda trochę straconego punktu ale Mostostal pokazał się z dobrej strony. Walczyli bardzo dzielnie. Resovia okazała się lepsza w końcówce ale mecz był wyrównany. Na uwagę zasługuje doping w czasie meczu - był naprawdę bardzo dobry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts