tola 14.01.2007 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2007 Wypatrywałam kogoś, kto by trzymał transparent z napisem : "tola, szkoda, że cię tu nie ma"... ale kamera go nie pokazała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zezo 15.01.2007 16:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2007 tola napisała Kibicowałeś tej drużynie w tym meczu, czy kibicujesz im zawsze Częstochowie kibicuję w meczach pucharowych, w PLS raczej za nimi nie przepadam, wolę Jastrzębie, zawsze coś z węglem zwiazane a to moja branża W tym roku jednak trzymam kciuki za Olsztyn, myslę że majstra zrobią na bank. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
michal_m 15.01.2007 22:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2007 Jestem pełen podziwu dla Pawła Woickiego, ten chłopak mnie zadziwia już od czasów juniorskich, wzrost ma nie za duzy jak na siatkarza, ale gra kapitalnie, szybko, dokładnie i kombinacyjnie, On jest lepszy od Stelmacha Jatsrzebie wygralo 5 seta do 12. Woicki jest super, a jak "przytrzymuje" pilke na rekach! Ja od kilku lat kibicuje Czestochowie, moze w koncu sie uda... Wprawdzie z Jastrzebiem w plecy, ale to jeszcze nie koniec swiata. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 17.01.2007 15:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2007 Przypominam dla zainteresowanych. Dziś o 18 Jastrzębski Węgiel - PZU AZS Olsztyn. Jutro o 20 Skra Bełchatów - Lewski Siconco Sofia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zezo 17.01.2007 17:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2007 tola browarek juz się chłodzi teraz moja kolejka ale zonka zawaliła kupiła stronga a nie żuberka moze być ? jak nie to jeszcze mam chwilke czasu do meczu bełchatowian w LM i pobiegne po zuberka to tuż za rogiem To jak bedzie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 17.01.2007 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2007 Zezo ja jestem mało problematyczna może być strong ale do jutra to masz trochę więcej czasu niż chwilkę no chyba, że zaczniemy już dziś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zezo 17.01.2007 20:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2007 Dobra dzisiaj strą za Częstochowę Wkręt-Met Domex AZS Częstochowa nie sprostał na swoim parkiecie Cimone trwa właśnie dogrywka, która rozstrzygnie o awansie. a tutaj na zywca wynik http://www.siatka.org/?wyniki.ep.2006.3.2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zezo 17.01.2007 20:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2007 dzisaj strąg za Czestochowę a jutro żuberek za Bełchatów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 17.01.2007 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2007 dzisaj strąg za Czestochowę a jutro żuberek za Bełchatów pasuje a wiesz, że Polsat dał ciała i nie było relacji o 18 ... chciałam Olsztyn pooglądać, a tu nici Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 17.01.2007 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2007 Trzymam kciuki za Częstochowę, jak zawsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zezo 17.01.2007 20:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2007 tola Polsat coś pokombinował z tym programem, nie moze byc meczu dzień po dniu, fakt że mają zaległe spotkanie Jastrzębie z Olsztynem ale to absurd aby grali dzisiaj Muszę jeszczę jednego rowarka otworzyć, denerwuje se tym decydujacym setem reflektujesz na jescze jedno piwko/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 17.01.2007 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2007 reflektujesz na jescze jedno piwko/ otwieraj i napisz o rozstrzygnięciu, bo nie mam podglądu a ciekawa jestem, jak diabli i kciukasy zaciskam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zezo 17.01.2007 20:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2007 Skoda Czstochowy polegli AZS Częstochowa (POL) Cimone Modena (ITA) 0:3 21:25, 30:32, 19:25, ( 25:27) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zezo 17.01.2007 20:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2007 ale trzeba mieć pecha Vegyesz Kazincbaricka (HUN) Azovstal Mariupol (UKR) Isku Tampere (FIN) Rabotnicki Skopje (MKD) CVM Tomis Constanta (ROM) DOC Stap Orion Doetinchem (NED) Autocommerce Bled (SLO) Fenerbahce Stambuł (TUR) Arkas Izmir (TUR) PAOK Saloniki (GRE) Iskra Odińcowo (RUS) Perungan Pojat Rovaniemi (FIN) SK Ryga (LAT) Chênois Genewa (SUI) a Częstochowa musiała na taki markowy klub trafić jak Cimone Modena (ITA) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 17.01.2007 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2007 przykro choć Włochów lubię, jestem u nich częstym gościem, nie mogę inaczej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 18.01.2007 15:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2007 właśnie leci pierwsz secik 23: 21 dla naszych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zezo 18.01.2007 15:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2007 No i mamy pierwszy set dla SKRY Hej tola piana z zuberka już osiadła jesteś?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zezo 18.01.2007 15:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2007 2 set w plecy tola tola tola piwko Ci się grzeje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 18.01.2007 16:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2007 No i mamy pierwszy set dla SKRY Hej tola piana z zuberka już osiadła jesteś?? w Sofii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 18.01.2007 17:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2007 Jestem chłopaki, jestem...nie mogę pisać, bo kciuki zaciskam Nie jestem taka, piwko przyniosłam, otwierajcie puszki, bo ja nie mogę z powodów opisanych wyżej i wiadro niezdrowych chipsów też mam, widzicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts