zezo 07.02.2007 21:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2007 Resovia Rzeszów PZU AZS Olsztyn 3:2 No No No ladnie sobie Resowia poczyna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 08.02.2007 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2007 A Pedzelito milczy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
michal_m 08.02.2007 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2007 A Pedzelito milczy... Odreagowuje lub odsypia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zezo 08.02.2007 10:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2007 Ciekawa ta nasza liga sie robi. Tak mi się chce na żywo zobaczyć ze w sobotę wybiorę się na mecz, szkoda że to nie PLS ale może w następnym sezonie bedzie PLS. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 08.02.2007 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2007 Tak mi się chce na żywo zobaczyć ze w sobotę wybiorę się na mecz, musisz mnie drażnić? ja to się mogę wybrać...na łyżwy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zezo 08.02.2007 15:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2007 tola narazie mogę się wybrać na serię B a to jednak nie to samo co seria A, tak więc nie rozpaczaj, różnica jaka jest miedzy serią A i B jest dosyć znacząca, ale zawsze jest to coś na zywca a nie szklane okenko TV może już w nastepnym sezonie bedzie seria A Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 08.02.2007 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2007 No nie wiem, czy się czuję pocieszona Obejrzałam przed chwilą powtórkę wczorajszego chyba meczu Skry Bełchatów z Delektą Bydgoszcz. Pomęczyła Delekta Skrę w czwartym secie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zezo 08.02.2007 21:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2007 tola jak ogladam mecze chłopaków z Bełchatowa to powiem że nasza eksportowa druzyna strasznie mnie martwi... graja po prostu słabo szkoda że nie idzie im ta gra, nie mam zielonego pojecia czym jest to spowodowane, mozna jedynie domniemywać .... Ignczak - co mozna napisac jedynie tyle ze gra źle, wyglada to tak ze nasz igła cowa sie w rozwoju, cos to nie tak....... Gruszka - dziwna sprawa, ma facet warunki jak mało kto, a on juz od kilku sezonów nic nie pokazuje, Iwanow - powiem szczerze od gracza takiego formatu oczekiwałem wiecej Haikkinen - jestem pozytywnie zaskoczony tym wielkim finem Stelmach - trzeba jasno i dobitnie powiedzieć, lata świetności Pan Krzysztof ma juz za sobą , moe jescze pograć ale druzyna formatu skry zasługuje na lepszego gracza Dobrowolski - jestem raczej na TAK niż NIE Wlazły - nr 1, nie podlega ocenie, tylko to jego zdrowie, te skurcze .... a teraz ławka Neroj - wiela nadziej polskiej siatkówki, wysoki facet leworęczny, ma warunki na graca dużego formatu, tylko ze ma słabsze momenty ale pewnie to wina młodego wieku... jestem na TAK Maciejewicz - szkoda go, siedzi sobie tylko na ławie casami wejdie na zgrywkę, a pamietam jak ten chłopak potrafił grać, a teraz klapa.... Wnuk - dziwna sprawa, jak chłopak moze grać, a widać ze jest w formie to musi siedzieć na ławie z wiadomej przyczyny... Lewis - dziwna sprawa, gracz zagraniczny, w miarę dobry a siedzi na ławie ... Chadała - gość nie wącha parkietu od paru sezonów, smutna sprawa, w miarę dobry gracz pogodził się z losem figuranta, widocznie tylko kasa się liczy, smutne to jest, ale coś mi się zdaje że Michałowi bliżej końca kariery, a jest to smutne... Milczarek - nie mam zdnia, miał chłopak problemy zdrowotne, ale tak mi się zdaje że przy obecnym trenere skry to sie nie wybije.. Trener Daniel Castellani - powiem tylko tyle - jestem rozczarowany. Trener Nawrocki - przykro patrzeć że w drużynie takiego formatu jak Skra na stanowisku II trenera jest gość jego pokroju ...... Tak wiec jestem sceptycznie nastawiony co do tego sezonu Skry, ale moze macie inne zdanie, moze nie jest tak źle, chcę się mylić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zezo 08.02.2007 21:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2007 Copra Piacenza - Jastrzębski Węgiel 3:1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 08.02.2007 22:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2007 Trudno się z Tobą nie zgodzić. Może trochę polemizowałabym odnośnie Lewisa. Trochę gra, choć nie tyle, ile powinien. Lubię go oglądać na boisku. Rzuca się w oczy kędzierzawa czupryna tego Kanadyjczyka Odnośnie argentyńskiego trenera. Obserwuję go i odnoszę wrażenie, że nie bardzo wie, co ma mówić zawodnikom w czasie przerw. Ma jakąś nieporadność w swoim spojrzeniu. Ale ja jestem mimo wszystko dobrej myśli. Mam nadzieję, że obronią swoją pozycję lidera. Może zmęczenie sezonem, gra w lidze krajowej, w LM, nie wiem. Trzymam za tę drużynę i wierzę, że dadzą radę, a nam będzie dane oglądać piękne spotkania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zezo 09.02.2007 15:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2007 tola no własnie, Lewis w/g mnie powinien grać, a trener sadza gościa na ławie, nic z tego nie rozumiem bapisałaś Ale ja jestem mimo wszystko dobrej myśli. Mam nadzieję, że obronią swoją pozycję lidera. Może zmęczenie sezonem, gra w lidze krajowej, w LM, nie wiem. Trzymam za tę drużynę i wierzę, że dadzą radę, a nam będzie dane oglądać piękne spotkania. Osobiście życzę drużynie SKRY jak najlepiej ale nie wydaje mi sie aby mogli w tym roku obronić tytuł mistrza kraju, raczej obstawiam Olsztyn, nastepnie jastrzębie a Skra w mojej ocenie może zając 3 miejsce, ale jeszcze pozostało kilka spotkań, tak wiec pożyjemy zobaczymy, miejmy nadzieję że poziom spotkań będzie stał na wysokim poziomie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 09.02.2007 16:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2007 W takim razie ja będę większą optymistką co do Skry, obstawiam obronę tytułu Trwa mecz Resovii z Częstochową. Oglądasz? Częstochowa zmiata Rzeszów z parkietu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 09.02.2007 16:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2007 W takim razie ja będę większą optymistką co do Skry, obstawiam obronę tytułu Trwa mecz Resovii z Częstochową. Oglądasz? Częstochowa zmiata Rzeszów z parkietu to drugi set.I juz jest 21/19 dla rzeszowian. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 09.02.2007 16:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2007 Tolu szkoda ,że nie obserwujesz ...jest juz remis w setach 1/1.I cio??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 09.02.2007 16:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2007 No i remis w setach.Rzeszów wygrywa 27:25 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 09.02.2007 17:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2007 No i remis w setach. Rzeszów wygrywa 27:25 Częstochowa po zacietej walce dala pupy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 09.02.2007 17:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2007 Tolu szkoda ,że nie obserwujesz ...jest juz remis w setach 1/1. I cio??? ....obserwuję NS....tylko Ty szybciej piszesz 11:3 dla Czestochowy w 3 secie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 09.02.2007 17:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2007 Lubisz ogladac czy tez jeszcze grasz? !3/9 dla czesto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 09.02.2007 17:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2007 Kibicuję...bo lubię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 09.02.2007 17:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2007 Kibicuję...bo lubię To też ładnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts