Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

A mo?e siatkówka

zezo

Recommended Posts

• Odpowiedzi 845
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

No nie wiem, czy się czuję pocieszona :roll:

Obejrzałam przed chwilą powtórkę wczorajszego chyba meczu Skry Bełchatów z Delektą Bydgoszcz.

Pomęczyła Delekta Skrę w czwartym secie :lol:

tola

jak ogladam mecze chłopaków z Bełchatowa to powiem że nasza eksportowa druzyna strasznie mnie martwi... :cry:

graja po prostu słabo :cry: szkoda że nie idzie im ta gra, nie mam zielonego pojecia czym jest to spowodowane, mozna jedynie domniemywać ....

Ignczak - co mozna napisac jedynie tyle ze gra źle, wyglada to tak ze nasz igła cowa sie w rozwoju, cos to nie tak.......

Gruszka - dziwna sprawa, ma facet warunki jak mało kto, a on juz od kilku sezonów nic nie pokazuje,

Iwanow - powiem szczerze od gracza takiego formatu oczekiwałem wiecej

Haikkinen - jestem pozytywnie zaskoczony tym wielkim finem

Stelmach - trzeba jasno i dobitnie powiedzieć, lata świetności Pan Krzysztof ma juz za sobą , moe jescze pograć ale druzyna formatu skry zasługuje na lepszego gracza

Dobrowolski - jestem raczej na TAK niż NIE

Wlazły - nr 1, nie podlega ocenie, tylko to jego zdrowie, te skurcze ....

a teraz ławka

Neroj - wiela nadziej polskiej siatkówki, wysoki facet leworęczny, ma warunki na graca dużego formatu, tylko ze ma słabsze momenty ale pewnie to wina młodego wieku... jestem na TAK

Maciejewicz - szkoda go, siedzi sobie tylko na ławie casami wejdie na zgrywkę, a pamietam jak ten chłopak potrafił grać, a teraz klapa....

Wnuk - dziwna sprawa, jak chłopak moze grać, a widać ze jest w formie to musi siedzieć na ławie z wiadomej przyczyny...

Lewis - dziwna sprawa, gracz zagraniczny, w miarę dobry a siedzi na ławie ...

Chadała - gość nie wącha parkietu od paru sezonów, smutna sprawa, w miarę dobry gracz pogodził się z losem figuranta, widocznie tylko kasa się liczy, smutne to jest, ale coś mi się zdaje że Michałowi bliżej końca kariery, a jest to smutne...

Milczarek - nie mam zdnia, miał chłopak problemy zdrowotne, ale tak mi się zdaje że przy obecnym trenere skry to sie nie wybije..

Trener Daniel Castellani - powiem tylko tyle - jestem rozczarowany.

Trener Nawrocki - przykro patrzeć że w drużynie takiego formatu jak Skra na stanowisku II trenera jest gość jego pokroju ......

Tak wiec jestem sceptycznie nastawiony co do tego sezonu Skry, ale moze macie inne zdanie, moze nie jest tak źle, chcę się mylić.

Trudno się z Tobą nie zgodzić.

Może trochę polemizowałabym odnośnie Lewisa. Trochę gra, choć nie tyle, ile powinien. Lubię go oglądać na boisku. Rzuca się w oczy kędzierzawa czupryna tego Kanadyjczyka :wink:

Odnośnie argentyńskiego trenera. Obserwuję go i odnoszę wrażenie, że nie bardzo wie, co ma mówić zawodnikom w czasie przerw.

Ma jakąś nieporadność w swoim spojrzeniu.

Ale ja jestem mimo wszystko dobrej myśli.

Mam nadzieję, że obronią swoją pozycję lidera.

Może zmęczenie sezonem, gra w lidze krajowej, w LM, nie wiem.

Trzymam za tę drużynę i wierzę, że dadzą radę, a nam będzie dane oglądać piękne spotkania.

tola

no własnie, Lewis w/g mnie powinien grać, a trener sadza gościa na ławie, nic z tego nie rozumiem :cry:

bapisałaś

Ale ja jestem mimo wszystko dobrej myśli.

Mam nadzieję, że obronią swoją pozycję lidera.

Może zmęczenie sezonem, gra w lidze krajowej, w LM, nie wiem.

Trzymam za tę drużynę i wierzę, że dadzą radę, a nam będzie dane oglądać piękne spotkania.

Osobiście życzę drużynie SKRY jak najlepiej ale nie wydaje mi sie aby mogli w tym roku obronić tytuł mistrza kraju, raczej obstawiam Olsztyn, nastepnie jastrzębie a Skra w mojej ocenie może zając 3 miejsce, ale jeszcze pozostało kilka spotkań, tak wiec pożyjemy zobaczymy, miejmy nadzieję że poziom spotkań będzie stał na wysokim poziomie.

W takim razie ja będę większą optymistką co do Skry, obstawiam obronę tytułu 8)

Trwa mecz Resovii z Częstochową. Oglądasz?

Częstochowa zmiata Rzeszów z parkietu :roll:

Tolu szkoda ,że nie obserwujesz ...jest juz remis w setach 1/1.

I cio???

....obserwuję NS....tylko Ty szybciej piszesz :wink:

11:3 dla Czestochowy w 3 secie :roll: