tola 13.03.2007 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2007 Pedzelito, gdzie Ty się podziewasz Resovia rozwaliła dziś PZU Olsztyn w siwy dym a Ty ani słówka o sukcesach swojej drużyny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pedzelito 14.03.2007 06:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2007 Pedzelito, gdzie Ty się podziewasz Resovia rozwaliła dziś PZU Olsztyn w siwy dym a Ty ani słówka o sukcesach swojej drużyny A bo ja skromny jestem. A tak na serio to faktycznie pięknie grali i sprawili kolejną niespodziankę. Szkoda tylko że bawią się w Janosików PLSu bo mogło być całkiem ciekawie. Teraz Bełchatów - będziemy na meczu, ale znając psyche naszych chłopaków to obecność kibiców z Rzeszowa znowu spęta im nogi i ręce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 17.03.2007 16:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2007 Obejrzałam ten mecz, dwa pierwsze sety Rzeszowianie przegrali do 15 W trzecim ostro powalczyli, długie wymiany piłek, punkt za punkt, set zakończony 27:29. Skra niezachwianie na pierwszym miejscu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pedzelito 18.03.2007 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2007 Byłem na meczu i wyższość Skry była bezdyskusyjna. Drużyny dzieli co najmniej klasa różnicy. Resovia powalczyła tylko w trzecim secie. Cud się nie wydarzył... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jabko 19.03.2007 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2007 A ja chyba mam bilecik na Polska-Argentyna w Bydgoszczy Chyba bo nie wiem czy kumpel żartował czy poważnie godoł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 20.03.2007 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2007 Jeśli poważnie godoł i bilecik masz, ale z przyczyn od Ciebie niezależnych do Bydgoszczy nie byłoby po drodze, to chętnie odkupię za połowę ceny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jabko 20.03.2007 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2007 Oj ślicznotko jeśli poważnie go mam to jadę na pewno Ale mogę Cie przemycić pod kurtką jeśli się mocno owniesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 20.03.2007 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2007 A jakiego koloru masz kurtkę, bo ja nie wszystkie lubię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jabko 21.03.2007 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2007 Coś ala kawa z mlekiem (dużo mleka) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 21.03.2007 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2007 Coś ala kawa z mlekiem (dużo mleka) umówmy się, że bez Ali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 21.03.2007 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2007 Pedzelito, byłeś na meczu? właśnie obejrzałam relację na żywo, słabiutko Resovia, J. Węgiel odniósł zwycięstwo bez wielkich przeszkód. Trzymałam za Resovię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pedzelito 22.03.2007 06:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2007 Pedzelito, byłeś na meczu? właśnie obejrzałam relację na żywo, słabiutko Resovia, J. Węgiel odniósł zwycięstwo bez wielkich przeszkód. Trzymałam za Resovię Tak, na meczu byłem i nawet mnie widziałaś. Resovia zdecydowanie słabsza i jakaś taka bez wiary. Ale pierwszy set to wg mnie jeden z lepszych jaki rozegrany został w tym sezonie w PLSie. Po meczu odbyła sie piękna zabawa KK Jastrzębia i Resovii. Oj działo się działo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 22.03.2007 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2007 No i tego szczerze zazdroszczę. Relacja w TV nigdy nie zastąpi meczu "na żywo". Siadasz w sektorze Klubu Kibica? Proszę o jakiś znak szczególny, bym miała szansę na rozpoznanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pedzelito 22.03.2007 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2007 Siadasz w sektorze Klubu Kibica? Proszę o jakiś znak szczególny, bym miała szansę na rozpoznanie Tak, stoję nawet w pierwszym rzędzie i zwracam na siebie uwagę - przez wykonywana funkcję ale tyle szczegółów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 22.03.2007 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2007 Od dziś patrzę uważnie na bębny i inne takie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pedzelito 22.03.2007 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2007 Od dziś patrzę uważnie na bębny i inne takie To ostatnia podpowiedź - osobnik ważny ale bez instrumentów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 22.03.2007 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2007 Zaraz sprawdzę, czy nie będzie powtórki tego meczu Nie mogłeś powiedzieć dwa dni wcześniej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pedzelito 22.03.2007 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2007 Zaraz sprawdzę, czy nie będzie powtórki tego meczu Nie mogłeś powiedzieć dwa dni wcześniej? Nie wiem o powtórce a ja nie chciałem się ujawniać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 22.03.2007 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2007 To nie był ostatni mecz sezonu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pedzelito 22.03.2007 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2007 To nie był ostatni mecz sezonu Fakt, już czuje Twój wzrok na sobie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts