jamles 17.04.2007 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2007 To nie był ostatni mecz sezonu Fakt, już czuje Twój wzrok na sobie. chyba jednak sezon się skończył Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pedzelito 17.04.2007 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2007 To nie był ostatni mecz sezonu Fakt, już czuje Twój wzrok na sobie. chyba jednak sezon się skończył NIE NIE !!! Właśnie wróciłem z Pucharu Polski. Byliśmy tam 3 dni i wszystkiego co się działo to nie pamiętam. Zabawa Klubów Kibica rewelacyjna!!! Gierki były sprawą drugorzędną ale i tak były mecze na najwyższym poziomie - np. Olsztyn - Czewa. Pozdro dla Jastrzębia i Skry. Zawołanie wyjazdu: Nie spać!!! Zwiedzać!!! A jeśli chodzi o ligę to jutro mamy supermecz - Jastrzębie - Mosto. Jastrzębie pomimo problemów powinno łatwo sobie poradzić w tym meczu. Oby tak było. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 19.04.2007 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2007 Piękna siatkówka dzisiejszego wieczoru.Wspaniały pojedynek, długie akcje, zacięta walka, rozstrzygnięcie w 5 secie.Skra nie zawiodła, Częstochowa mimo przegranej, też nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 16.05.2007 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2007 tola to co zakład stoi z ta Skra o browarka ? ja obstawiam że maistra w tym sezonie nie zrobią zezo, jak nastroik przed piątkowym meczem? o browarku pamiętam, mam nadzieję, że Ty też i obietnicy dotrzymasz liczę na piękne siatkarskie widowisko, takie się zapowiada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 18.05.2007 17:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2007 Nie myliłam się SKRA BEŁCHATÓW MISTRZEM POLSKI w meczu z Jastrzębskim Węglem wygrywa 3:0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maja W. 22.05.2007 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2007 Siatkówka... ehh pewnie dlatego nie lubię grać, że nie umiem... wina nauczyciela w szkole podstawowej (czytaj w liceum grali ci, co umieli ) Ale za to mąż zaraził mnie kibicowaniem naszym ślicznym, młodym siatkarzom Nawet byłam już na meczu na żywo: POLSKA - Bułgaria, Rzeszów - 16 lipca 2005r. - eliminacje do Mistrzostw Świata.. super było!! No to pamiętajcie wszyscy siatkarscy kibice: piątek POLSAT, gramy z Chinami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zezo 25.05.2007 16:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2007 uffff Ile ta budowa pochłania czasu, człęk się może wykończyć z taką inwestycją tola napisała Nie myliłam się SKRA BEŁCHATÓW MISTRZEM POLSKI UUUUUUU poniosłem porażkę tolu gratuluję wygranej, gratuluje tylko mam problem nie wiem gdzie tego browarka dostarczyć, zmartwiony strasznie tym faktem jestem tolu daj jakiś namiar co by zakład był zakończony i jeszcze jedno PŁOMIEŃ SOSNOWIEC W EKSTRAKLASIE............. SUPER Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zezo 25.05.2007 16:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2007 tola napisała zezo, jak nastroik przed piątkowym meczem Nastroik spoko, spoko cieszę się właśnie że wróciłem z mojej leśnej głuszy, nie odbiera mi telewizorek w tych dzikich ostępach , ale sprawy potoczyły się super i właśnie czekam z niecierpliwością na gwizdek sędziów, tylko w poniedziałek znowu pryskam męczyć się z majstrami, najgorsze że nie mam szansy zobaczenia potyczki za tydzień, kominek mają mi instalować, ale może coś się wymyśli Wszak taki fanatyk siatkówki jak ja gotów jest na wszystko, aby mecz zobaczyć Miłego kibicowania PŁOMIEŃ W EKSTRAKLASIE....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 25.05.2007 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2007 JAGIELLONIA BIAŁYSTOK W EKSTRAKLASIE Zezo, no ja tak sobie myślę, że obiecanego żuberka to trzeba wypić na podlasiu, no nie idzie inaczej...kiedy przyjeżdżasz?, pewnie po wstawieniu kominka, będę cierpliwie czekać, jakby co, to dzwoń Polskaaaaaaaa biało- czerwoniiiiii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 25.05.2007 22:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2007 JAGIELLONIA BIAŁYSTOK W EKSTRAKLASIE w siatkówce ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zezo 26.05.2007 18:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2007 Droga tolu Podlasie to ładne kilka m2, może troszkę więcej danych, np. jaka miejscowość ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 28.05.2007 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2007 Droga tolu Podlasie to ładne kilka m2, może troszkę więcej danych, np. jaka miejscowość ?? miejscowość urokliwa, w której Jan Klemens Branicki pałac wybudował, fosą otoczył, park przecudnej urody założył i choć wiedzy budowlanej z Muratora zaczerpniętej nie posiadał, to pięęęęknie mu to wyszło, lata przetrwało bez żadnego uszczerbku na urodzie i wygodzie warto to zobaczyć, co nieco podpatrzeć, inspiracji zaczerpnąć a w "Piwnicy Jana" dobrego wina posmakować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zezo 30.05.2007 14:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2007 tola Zlituj się, nie mam czasu szukać w necie, gdzie Jan Klemens Branicki pałac wybudował ? A tak na marginesie, to w ciekawym regionie mieszkasz, coś tam jednak przeczytałem Tak więc obstawiam BIAŁYSTOK - 80 % CHOROSZCZ - 20 % tylko tej "Piwnicy Jana" nie mogę namierzyć, znalazłem w Białymstoku piwnicę "PIWNICĘ PUB" "PIWNICĘ POD WRAŻENIEM" nawet "PIWNICĘ EKONOMII" znalazłem /dziwna nazwa jak na loka/l ale "PIWNICY JANA" ?????? Powodzonka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 30.05.2007 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2007 tola Zlituj się, nie mam czasu szukać w necie, gdzie Jan Klemens Branicki pałac wybudował ? drogi zezo na litość nie licz, bo zakład przegrałeś, a przegrana musi boleć Jan Klemens pałac wybudował nie na wzgórzu...to już duża podpowiedź. Bawiłeś się w podchody będąc w harcerstwie? nie mam na myśli podchodów do starszej drużynowej, ale takie, w których się strzałki rysuje, naprowadzając na cel ...z tym wzgórzem to właśnie taka strzałka Co do Choroszczy, to pudło. Ta miejscowość mieszkańcom podlasia kojarzy się jedynie ze szpitalem psychiatrycznym, więc się nie wybieram...choć tam czasem trafić można wbrew swojej woli Podpowiedź druga: do Pwnicy Jana chcąc dotrzeć, należy przejść przez bramę zwaną "Gryfem" zbudowaną ok. 1758 r. wg. projektu arch. Jana Henryka Klemma W piątek spotykamy się na meczu o 20, Lozano kontra rodacy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pedzelito 30.05.2007 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2007 A ja z beczki siatkarskiej. Wiem że wszyscy w PLSie się wzmacniają ale Resovia myśląc o walce o medale obrała całkiem ciekawy kierunek. Oto komunikat klubu: "ASSECO Resovia SSA informuje, że w dniu dzisiejszym tj. 29.05.2007 r. zostały podpisane kontrakty z następującymi zawodnikami zagranicznymi: 1. IVAN ILIĆ - 30 lat, 196 cm wzrostu, rozgrywający - Serbia, olimpijczyk, były reprezentant Serbii. 2. ALEKSANDER MITROVIĆ - 24 lata, 197 cm wzrostu, przyjęcie + atak - Serbia, obecny reprezentant Serbii. 3. IHOSVANY HERNANDEZ RIVERA - 35 lata, 207 cm wzrostu, środkowy bloku - Kuba, trzykrotny olimpijczyk, jeden z najlepszych środkowych świata." Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 30.05.2007 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2007 Pedzelito, miałeś być na zlocie...i co? pytanie nie z siatkarskiej beczki Resovia mistrzem PLS 2008? kto wie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pedzelito 31.05.2007 05:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2007 Pedzelito, miałeś być na zlocie...i co? pytanie nie z siatkarskiej beczki Resovia mistrzem PLS 2008? kto wie No właśnie, zatrzymały mnie sprawy zawodowe i bardzo mi żal z tego powodu. A co do Resovii to zadaniem na zbliżający się sezon będzie "załapać" sie do pierwszej czwórki ale "przyjdą jeszcze takie czasy Mistrzem Polski będą Pasy!!!". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zezo 31.05.2007 06:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2007 tola BINGO B I A Ł Y S T O K Musisz mi wybaczyć, nie było mi dane odwiedzić ten region, , a widzę że jest wiele fajnych i ciekawych miejsc do zobaczenia, tylko problem mam straszny i zmartwiony jestem odległością od mojej osady, Nie wiem biedny jak z tego przegranego zakładu się wywiązać odległość, brak czasu /wiadomo wykończeniówka/ nic mi nie przychodzi do głowy Muszę przemyśleć zagadnienie, ale jak tu myśleć jak dzisiaj znowu jadę do swojej leśnej głuszy, Może coś mi zaproponujesz droga tolu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 31.05.2007 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2007 zezo jeśli nie dane Ci było zwiedzanie tego regionu kraju, to masz ku temu wreszcie okazję. Odległość do pokonania nie jest znów taka duża, nie mieszkam w Dakocie, ani w Dolinie Katmandu, okolice Rezerwatu Sinharaja to też nie są Tak więc wystarczą dwa dni urlopu, nawet jeden, bo przyszły czwartek jest dniem wolnym od pracy, tej na budowie również Słyszałam, że w Dolinę Rospu(st)dy wybiera się kolejna komisja, jak zwykle powietrznym środkiem lokomocji (sensu w tym pojąć nie mogę), jeśli mają jedno wolne miejsce, byłbyś tu błyskawicznie...dobra podpowiedź? i jeszcze jedno pytanie: w leśnej głuszy źle się myśli? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 31.05.2007 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2007 pedzelito, czytam skład siatkarzy na mecz z Argentyną i cóż widzę? Na pozycji środkowego Łukasz Perłowski Resovia Rzeszów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts