pedzelito 31.05.2007 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2007 pedzelito, czytam skład siatkarzy na mecz z Argentyną i cóż widzę? Na pozycji środkowego Łukasz Perłowski Resovia Rzeszów Bardzo mnie to cieszy!!! Łukasz był najrówniej grającym zawodnikiem Resovii w ubiegłum sezonie i już nie raz spotkałem się z opiniami że w tej formie będąc może powalczyć o dwunastkę w kadrze co niniejszym się stało. Chłopak jeszcze musi się "dotrzeć" ale powołanie go do kadry na mecze z Argentyną na pewno nie jest na wyrost. Możemy mieć z niego dużą radochę. Post nr 300, stałem się stałym bywalcem!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 31.05.2007 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2007 gratulacje, Stały Bywalcu na coś mocniejszego z tej okazji zapraszam do Kawiarni Klubowej mam nadzieję, że Lozano pozwoli Łukaszowi pograć w tym meczu, dla niego to szansa pogrania z czołowym składem reprezentacji, przeciwko niezłej argentyńskiej drużynie, a ja mu się przyjrzę z wielką uwagą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 01.06.2007 22:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2007 gratulacje, Stały Bywalcu na coś mocniejszego z tej okazji zapraszam do Kawiarni Klubowej mam nadzieję, że Lozano pozwoli Łukaszowi pograć w tym meczu, dla niego to szansa pogrania z czołowym składem reprezentacji, przeciwko niezłej argentyńskiej drużynie, a ja mu się przyjrzę z wielką uwagą no to będzie chłopak stremowany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 01.06.2007 22:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2007 nie był, bo nie wszedł na boisko...może w niedzielę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zezo 04.06.2007 11:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2007 tola Tak więc wystarczą dwa dni urlopu, nawet jeden, bo przyszły czwartek jest dniem wolnym od pracy, Masz raję, żuberek już się chłodzi w lodówce, tak więc zapraszam do Sosnowca Odległość do pokonania nie jest znów taka duża, nie mieszkam w Dakocie, ani w Dolinie Katmandu, okolice Rezerwatu Sinharaja to też nie są Tak więc czekam Wszak nie było powiedziane gdzie to przegrane piweczko ma być kosztowane? A tak na poważnie to myślałem o poczcie kurierskiej do Białegostoku, przyjazd osobisty nie wchodzi w rachubę, kompletny brak czasu /wiadomo wykończenie/ Tak więc ???????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 10.06.2007 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2007 drugi mecz z Chińczykami, końcówka I seta i narazie początek II........tragedia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 11.06.2007 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2007 Jamles, tak się zastanawiam, jeśli zespół przegrywa dwa pierwsze sety, ale wygrywa mecz 3:2, to o czym to świadczy? jeśli prowadzi w secie 19:14....a za chwilę jest wynik 24:19...czyli tracimy 10 punktów z rzędu, w tym samym ustawieniu drużyny przeciwnej, to o czym to świadczy? jeśli tie break, zespół zaczyna od wyniku 0:3...i przez cały czas ma 3, 4 punkty straty, ale wygrywa końcówkę i wygrywa całe spotkanie 3:2, to o czy to świadczy? no właśnie, o czym? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 11.06.2007 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2007 Tak więc ???????? zezo Tak więc nie pozostaje nam nic innego, jak spotkać się na meczu w czasie finałów LŚ... tylko co z biletami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
michal_m 11.06.2007 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2007 Jamles, tak się zastanawiam, jeśli zespół przegrywa dwa pierwsze sety, ale wygrywa mecz 3:2, to o czym to świadczy? jeśli prowadzi w secie 19:14....a za chwilę jest wynik 24:19...czyli tracimy 10 punktów z rzędu, w tym samym ustawieniu drużyny przeciwnej, to o czym to świadczy? jeśli tie break, zespół zaczyna od wyniku 0:3...i przez cały czas ma 3, 4 punkty straty, ale wygrywa końcówkę i wygrywa całe spotkanie 3:2, to o czy to świadczy? no właśnie, o czym? Ja też oglądałem, było ciężko. Chociaż w sumie lepiej, że wygrali. Wlazły nic nie pokazał, w zasadzie gdyby nie Winiarski, mogło być źle. Na pocieszenie fakt, że dla kilku zawodników to był sprawdzian i nie wszyscy starzy kadrowicze byli obecni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 11.06.2007 22:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2007 Jamles, tak się zastanawiam, jeśli zespół przegrywa dwa pierwsze sety, ale wygrywa mecz 3:2, to o czym to świadczy? jeśli prowadzi w secie 19:14....a za chwilę jest wynik 24:19...czyli tracimy 10 punktów z rzędu, w tym samym ustawieniu drużyny przeciwnej, to o czym to świadczy? jeśli tie break, zespół zaczyna od wyniku 0:3...i przez cały czas ma 3, 4 punkty straty, ale wygrywa końcówkę i wygrywa całe spotkanie 3:2, to o czy to świadczy? no właśnie, o czym? o zlekceważeniu przeciwnika wiem mecz był o pietruszkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 14.06.2007 13:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2007 Droga tolu.Może jakis turniej forumowy w siatkówke o puchar najlepszej Redakcji pod słoncem?Wiesz juz tyle o tej siatkówce i podtrzymujesz ten watek juz tak długo... to może konfrontacja na żywo.Oczywiscie pod patronatem Redakcji. Co Ty na to? pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 23.06.2007 16:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2007 siatkówka sie ....znudziła to czekamy na Katowice Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pedzelito 24.06.2007 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2007 Pęknie nasi chłopcy spisali się w Bułgarii i utarli nosa zarozumiałym gospodarzom którym nie pomogły nawet nieczyste "gierki" przedmeczowe. Strasznie się cieszę. A co do siatkówki ligowej to Ignaczak w Resovii!!! Mocny skład ma teraz Resovia. Myślimy o medalu. Już nie mogę doczekać się sezonu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zezo 01.07.2007 18:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2007 Jestem zajechany, majstrzy mnie wykańczają na dodatek w mojej leśnej głuszy nie odbiera Polsat, całkowita załamka tola napisała Tak więc nie pozostaje nam nic innego, jak spotkać się na meczu w czasie finałów LŚ... tylko co z biletami? Nie ma szans na bilety, syn był pod Spodkiem przed meczem, koniki wołają minimum 200 zł za bilecik, szok totalny, a jakie ceny będą w czasie finałów LŚ to lepiej nie myśleć, podobno bilety są już sprzedane na wszystkie mecze turnieju, na domiar złego żona ma zaplanowany urlop w czasie turnieju finałowego, naszej budowli nie widziała od miesiąca, mowy nie ma o przesunięciu urlopu jednym słowem : ZAŁAMAĆ SIĘ MOŻNA szkoda gadać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zezo 01.07.2007 18:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2007 pedzelito napisał 1. IVAN ILIĆ . ALEKSANDER MITROVIĆ, IHOSVANY HERNANDEZ RIVERA Ignaczak w Resovii!!! Mocny skład ma teraz Resovia. Myślimy o medalu. Już nie mogę doczekać się sezonu! a PAWEŁ PAPKE ??? tak coś ptaszki w mojej leśnej głuszy ćwierkały że w Resovii ma grać trzy sezony ????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pedzelito 01.07.2007 22:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2007 pedzelito napisał 1. IVAN ILIĆ . ALEKSANDER MITROVIĆ, IHOSVANY HERNANDEZ RIVERA Ignaczak w Resovii!!! Mocny skład ma teraz Resovia. Myślimy o medalu. Już nie mogę doczekać się sezonu! a PAWEŁ PAPKE ??? tak coś ptaszki w mojej leśnej głuszy ćwierkały że w Resovii ma grać trzy sezony ????? Tak, tak, zapomniałem o nim. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 11.07.2007 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2007 Siatkarze wszystkich krajów łączcie się Dziś wieczorem się zaczyna, już czekam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 11.07.2007 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2007 Siatkarze wszystkich krajów łączcie się Dziś wieczorem się zaczyna, już czekam pierwsze koty za płoty ...uff, było ciężko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 12.07.2007 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2007 Polska : Francja 3:2 Było cholernie cieżko Ale piękny mecz!! Tylko... to kibicowanie strasznie męczy psychicznie, trzeba się potem napojami odstresowywać Ale Bułagaria : Brazylia też 3:2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 12.07.2007 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2007 Ale Bułagaria : Brazylia też 3:2 ale tu nie ma się z czego cieszyć... bo to może oznaczać duże kłopoty pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts