Anna Wiśniewska 12.07.2007 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2007 Ale Bułagaria : Brazylia też 3:2 ale tu nie ma się z czego cieszyć... bo to może oznaczać duże kłopoty pozdrawiam m. Też jestem tego zdania Ale to był dopiero początek, popatrzmy jak się akcja w grupach rozwinie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 12.07.2007 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2007 Anka, dobrze, że Łukasz pozbył się tych białych włosów, prawda . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 12.07.2007 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2007 Anka, dobrze, że Łukasz pozbył się tych białych włosów, prawda . Cudnie! Ach, ten tatuaż... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 12.07.2007 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2007 Bułgaria przegrała z Rosją, USA wygrały z Francją Fracjai wraca do domu, Polska i Stany w półfinałach, jutro się rozstrzygnie z kim będą grać. Na razie do wyboru Brazylia, Rosja i Bułgaria Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 12.07.2007 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2007 Bułgaria przegrała z Rosją, USA wygrały z Francją Fracjai wraca do domu, Polska i Stany w półfinałach, jutro się rozstrzygnie z kim będą grać. Na razie do wyboru Brazylia, Rosja i Bułgaria mamy o tyle 'komfortową' sytuacje że gramy ostatni mecz etapu grupowego, znając wyniki innych spotkań, oczywiście nikogo nie posądzam o zimną kalkulacje, ale wiadomo bedzie jakie są mozliwosci pozdr m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 13.07.2007 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2007 Bułgaria przegrała z Rosją, USA wygrały z Francją Fracjai wraca do domu, Polska i Stany w półfinałach, jutro się rozstrzygnie z kim będą grać. Na razie do wyboru Brazylia, Rosja i Bułgaria mamy o tyle 'komfortową' sytuacje że gramy ostatni mecz etapu grupowego, znając wyniki innych spotkań, oczywiście nikogo nie posądzam o zimną kalkulacje, ale wiadomo bedzie jakie są mozliwosci pozdr m. Jeszcze 5 godzin, zaczynamy odliczanie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 13.07.2007 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2007 no i już rozgrywki grupowe za nami Jutro wielki mecz Polska - Brazylia, wierze w naszych chłopaków, dziś naprawdę pokazali klasę, no to jutro do sklepu po piwko, a wieczorkiem przed telewizor pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 13.07.2007 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2007 Taa, trochę się mordowali albo amerykańce miały dzień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 14.07.2007 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2007 Rewelacyjny mecz! A dziś niestety meczu nie oglądam Ale będę przy telefonie Maksiu, Ja też wierzę w naszych chłopaków, są niepokonani, i co najważniejsze - potrafią się podnosić z cieżkich kryzysów i wygrywać. A Brazylia gra słabiej niż w finale mistrzostw świata. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tedii 14.07.2007 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2007 Zero bloku.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 14.07.2007 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2007 kurcze... jeszcze z tak słabo grającą Brazylią nie graliśmy, a mimo to nie potrafilismy dziś wygrać, no trudno, zycie toczy sie dalej, jutro powtórka z rozrywki za usa a brazylię w końcu dopadniemy pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 15.07.2007 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2007 Widocznie jeszcze nie nadszedł ten czas, kiedy pokonamy Brazylię... Ale jesteśmy już bliżej niż w finale MŚ. Mamy mocną drużynę i może już w następnym spotkaniu wygramy z zielono-żółtymi? Dziś o 17 Polska - USA, mecz o 3 miejsce! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 15.07.2007 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2007 1 :3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tedii 15.07.2007 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2007 Zero bloku i zero ataku....Chyba byli już zmęczeni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 16.07.2007 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2007 Zero bloku i zero ataku.... Chyba byli już zmęczeni. I ta zagrywka taka jakaś niedorobiona... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zezo 16.07.2007 15:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2007 JESTEM ZAŁAMANY Wiele pracy czeka nasz zespół przed ME, ale taki zimny prysznic był potrzebny naszej drużynie, troszkę się co nie którym w głowie zakręciło po wicemistrzostwie świata ostro muszą się zabrać do pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pedzelito 05.09.2007 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2007 Coś tu cicho a "nasz" Mariuszek "bije zadem" i reszta drużyny nie jest z tego powodu zadowolona. A przed nami Mistrzostwa Europy i oby nie odbiło się to na ich postawie w czasie turnieju... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 07.09.2007 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2007 Możecie nie lubić Wlazłego, mogę to zrozumieć, ale nie ma Wlazłego i Gruszki, nie ma drużyny koszmarne spotkanie, koszmarny początek mistrzostw...oglądanie takiego meczu to katorga. Pozdrawiam licznych kibiców z Białegostoku, jedynie na nich było miło popatrzeć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 07.09.2007 13:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2007 Możecie nie lubić Wlazłego, mogę to zrozumieć, ale nie ma Wlazłego i Gruszki, nie ma drużyny koszmarne spotkanie, koszmarny początek mistrzostw...oglądanie takiego meczu to katorga. Pozdrawiam licznych kibiców z Białegostoku, jedynie na nich było miło popatrzeć. gdzie są transmisje ja śledziłem tutaj http://www.sport.pl/siatkowka/7,65111,4468162.html nawet się............nie denerwowałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 07.09.2007 14:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2007 już wiem ......dobrze, że nie wiedziałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts