Anna Wiśniewska 08.09.2007 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2007 Możecie nie lubić Wlazłego, mogę to zrozumieć, ale nie ma Wlazłego i Gruszki, nie ma drużyny koszmarne spotkanie, koszmarny początek mistrzostw...oglądanie takiego meczu to katorga. Pozdrawiam licznych kibiców z Białegostoku, jedynie na nich było miło popatrzeć. Tola Jest drużyna, mamy wielu wspaniałych chłopaków, brak Wlazłego i Gruszki nie powinien mieć aż takich konsekwencji. Wkurza mnie to, bo pokazali nam już, że są świetną drużyną a tu teraz takie coś... Ze zniecierpliwieniem czekałam na mecz Polska - Rosja ale teraz już chyba nie mam złudzeń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naLeśnik 08.09.2007 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2007 Porażka z Belgią może nie mieć...żadnego wpływu na dalsze losy Polaków w ME W przypadku gdy dalej awansuje Polska, Rosja i Turcja ten mecz nie będzie miał znaczenia. Oczywiście niesmak pozostanie, morale zespołu na pewno zostało i to poważnie osłabione nie powinno być tak że 2 zespół światowego rankingu przegrywa z 75 !! ...nawet w najczarniejszym scenariuszu nie dopuszczałem takiego wyniku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 08.09.2007 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2007 naLeśnik A jakim cudem ma awansować Polska, Rosja i Turcja? Chyba, że ja coś źle liczę No, ale najważniejsze, że z Turcją chłopaki wygrali i gdyby nie pierwszy set, to nawet można by rzec, że w dobrym stylu A czwarty set - malinka! Oby rację miał Daniel Pliński mówiąć, że polski walec się rozpędza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 09.09.2007 00:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2007 naLeśnik A jakim cudem ma awansować Polska, Rosja i Turcja? Chyba, że ja coś źle liczę http://www.sport.pl/siatkowka/1,85055,4471718.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naLeśnik 09.09.2007 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2007 To się porobiło, o awansie może zadecydować spotkanie Turcja-Belgia ..ale ostatni wczorajszy set być może jest już zwiastunem "normalnej" czyli bardzo dobrej gry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 09.09.2007 14:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2007 Pięknie jest wtedy, gdy o awansie decyduje świetna gra zespołu, a wyniki innych spotkań nie mają żadnego znaczenia. Tym razem jest niestety inaczej. I Turcja nam nie pomogła, przegrywając z Belgią. O 18 usiądziemy przed ekranami, by zobaczyć jak się gra z gospodarzami mistrzostw. Jak się będzie grało?...mój wrodzony optymizm dziś mnie opuścił, jakoś nie mogę uwierzyć w to, że nasi urwą Rosjanom choć jednego seta Obym się myliła. Zaciskam kciuki, jak zawsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 10.09.2007 16:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2007 Nie urwali niestety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naLeśnik 10.09.2007 16:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2007 No cóż Ruskie pokazały naszym gdzie raki zimują ......szkoda, ale co zrobić? trzeba nadal trzymać kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 10.09.2007 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2007 No cóż Ruskie pokazały naszym gdzie raki zimują ......szkoda, ale co zrobić? trzeba nadal trzymać kciuki Bankowo!, przecież to nasi srebrni chłopcy Ale pierwszy i drugi set był grany piłka za piłkę i pretensji mieć nie można - brak szczęścia po prostu. Trzeci już bez walki, trudno Teraz tylko oby te ruskie nie okazały się wyrachowane i komuś tam nie odpuściły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 11.09.2007 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2007 Teraz tylko oby te ruskie nie okazały się wyrachowane i komuś tam nie odpuściły najpierw my musimy wygrywać..............0:1 z Finlandią źle to wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marta-mam niebieski dach 11.09.2007 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2007 No i po balu... , ale żeby 0:3 ? Jeszcze nie mogę ochłonąć. Ja rozumiem że Finlandia jest rewelacją turnieju, ale to było lanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pedzelito 11.09.2007 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2007 Coś tu cicho a "nasz" Mariuszek "bije zadem" i reszta drużyny nie jest z tego powodu zadowolona. A przed nami Mistrzostwa Europy i oby nie odbiło się to na ich postawie w czasie turnieju... Czyżbym wykrakał? Jeszcze długo nie dojdę do siebie po laniu od Finów! W rankingu FIVB zajmujemy 2 miejsce a Finowie 29... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 11.09.2007 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2007 Bez sensu Belgowie 75 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 11.09.2007 16:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2007 Można przegrać mecz, ale przegrywać prawie wszystko? Jakieś błędy w przygotowaniach do mistrzostw i to poważne błędy, czyżby Mistrz Lozano zawiódł w przygotowaniach?...na to wygląda, w końcu mamy wielu świetnych zawodników w reprezentacji i nagle wszyscy nie są w formie? szkoda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Darex 11.09.2007 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2007 Można przegrać mecz, ale przegrywać prawie wszystko? Jakieś błędy w przygotowaniach do mistrzostw i to poważne błędy, czyżby Mistrz Lozano zawiódł w przygotowaniach?...na to wygląda, w końcu mamy wielu świetnych zawodników w reprezentacji i nagle wszyscy nie są w formie? szkoda To nie błędy w przygotowaniu fizycznym ale coś z ich psychiką. Czyżby brak Gruszki i Wlazłego "to głębsze dno"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zezo 15.09.2007 15:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2007 Załamka całkowita, nie mam pojęcia co się stało, tak słabego występu naszej drużyny nie pamiętam, no może jeszcze IO w Los Angeles, jeśli dobrze pamiętam nasza reprezentacja pod wodzą Wiktora Kreboka ugrała 1 seta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naLeśnik 15.09.2007 15:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2007 ....... tak słabego występu naszej drużyny nie pamiętam, no może jeszcze IO w Los Angeles, ..... to było w Atlancie ...dawne czasy, w Los Angeles kraje z bloku wschodniego nie startowały w igrzyskach. Ja mam nadzieje że nasze "złotka" zrekompensują nam bardzo zły występ panów !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zezo 15.09.2007 16:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2007 Masz rację ATLANTA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naLeśnik 16.09.2007 16:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2007 O jejku to się porobiło Hiszpanie mistrzami Europy !! brawo...Ruskie pokonane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zezo 16.09.2007 18:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2007 SUPER Andrea Anastasi - dobra robota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts